שרלוק

מיכאל1411

New member
שרלוק

טוב, אז כל הבאזז בימים האחרונים ברשת גרם לי לשבת ולראות את עונה 1. זה לא היה טוב במיוחד, בלשון המעטה.
נדמה כי היוצרים החליטו להתרחק מניסיונות תיחכום או חדשנות והלכו על קלישאות בדמות מוסכמות נראטיביות ידועות.
המתח לא באמת קיים, העלילה פשוט מסתחררת סביב עצמה ונותנת לסגנון ליפול למלכודות של טון סמי-אפלולי,
מלאכותיות לשמה. קממברץ' ופרימן שחקנים לא טובים או מעניינים במיוחד. הנוכחות שלהם על המסך הזכירה לי שאריות
של האוס ולות'ר שעשו מטעמים מקווי דמותו של שרלוק. נקודות טובות בכל זאת - ההומור, האלגנטיות, הצילום. ולונדון, איך לא.
אז שרלוק היא טלוויזיה בינונית מדי, אדיבה אולי כלפי חובביו המושבעים של קונן דויל אבל לא כלפי צופים שמעדיפים קשת רחבה
יותר של רגש, כנות, אמינות ומורכבות רעיונית. חסר בה אלמנט ההפתעה וזו בעיה.

BlackUnicorn

New member
אני דווקא אוהבת את קממברץ' ופרימן

ואני חושבת שהסדרה טובה, אבל ארוכה מדי. שעה וחצי לפרק כשבזמן הזה אפשר לראות סרט... לא יודעת מה איתך, אני מעדיפה סרט טוב.
יותר מזה הפריעה לי הבחירה ב"bad guy" שהיא קצת תמוהה, אבל חוץ מזה הסדרה כיפית ושנונה ופשוט מהנה לצפייה. לא אחת מהסדרות שאציין אולי בטופ ליסט שלי, אבל בהחלט ראויה לצפייה.

GK_FF

New member
שמח לשמוע שלא אהבת, גם אני...

ושונא את קמברבאך..

מיכאל1411

New member

gavrik

New member
חשבתי להתחיל לראות את זה אחרי breaking bad

שאני עוד מעט מסיים, אבל אחרי שגיליתי שזאת בעצם יותר מיני סדרה/סרטים מאשר סדרה, וביקורות כמו שלך שכבר יצא לי לקרוא כמה פעמים, כנראה אחפש משהו אחר.

אגב, את jekyll אתה מכיר אני מניח?

למעלה