שרי יקירתי

יויו גם

New member
שרי יקירתי

כבר אמרתי לך הבוקר כמה אני אוהב אותך? (איזה מעתיקן אני הא? אבל יש לך תמיד משפטים שחודרים ל.....
) מה לא????????אני מיד מתקן שולח טרליון
, נותן מליון
..בטח בלחי
, שדות של
ו -
כי אני לא יודע מה אומרים האחרים...בשבילי את היית ונשארת המלכה. ואת יודעת למה אני מתגעגע?.......לויכוחים הפילוסופיים שלנו על האני האחר, על פסיכולוגיה, על החיים בכלל...... שולח מייל שיעשה לך את היום

מתוקי.....

איזו דרך נפלאה בחרת עבורי לפתוח בה את היום ...מואהההההההההההההה אתה ילדון מקסים. (חחחחחח יודעת שאתה שונא שאני קוראת לך כך
) עכשיו משחזרת לעצמך (ואתה מתעורר כל בוקר כמו בן אדם נורמלי חחחחח) נוכל להמשיך ולהתפרע, לדבר פילוסופיה, פסיכולוגיה ועל החיים.....וכן, גם על אוהבים ונזנחים, שוניות ואלמוגים חחחחחחחחח שולחת חזרה חיבוקים ונשיקות ילד מיוחד ומקסים שכמוך

יויו גם

New member
יא פולניה......

לא אמרתי שאצלך הפולניות זה מקצוע??????
, את מבינה מה נסיון במקצוע עושה? טוב...מתי שותים קפה???????????

יויו גם

New member
מתחיל מתחיל...

ונשאר בגדר מתחיל......תשחררי קצת חבל
זו לא היית את שאמרת לי שאם לא לוקחים סיכונים לא חיים????????????????

תגיד......

יש סיכוי שאני גם אעבוד היום??????????????? לך תכין ארוחת צהרים חחחחחחחחחחחחחחח בעדינות עם המיילים...

יויו גם

New member
שרה.......לשולחן

אוףףףףףףףף נרגעתי...כמעט ונשארתי עם כל הכבודה
השולחן ערוך יקירתי.....קדימה, עיזבי הכל והתייצבי מנה ראשונה: בליני עם ביצת שלו וביצי סלומון מנה שניה: אספרגוס ברוטב הולנדז מנה שלישית: קרפצ´ו לוקוס עם פסיפלורה קינוח: טראפלס את עדיין לא כאן?????????????????

ואווווווווווו מתוקי

איזו השקעה...אני המומה.....נותרתי ללא מילים...אני נבוכה
שמחה שהצלחת להכנס.......ועשית את יומי למדהים ומהנה אתה
פשוט מעולההההההההההההה.........מואההההההההההההההההההה

אפרת.א

New member
הי, יויו - זהירות עם הילדה ...שלא

תשמין (מהאוכל) רק מנחת
אז אתה הוא שגרם לברק הנפלא , לניצוצות שעפו באויר אמממממ..... חחחחחחח צופה, עוקבת מהצד (חחחחח רציתי להגיד מציצה אבל כאן זה נשמע נורא....וכמו שאני מכירה את הנפשות הפועלות זה מה זה פחד) ונהנית הנאה מרובה:)) בתיאבון
אפרת שמחכה בכליון להתפתחויות...הולכת לבדוק עלויות (שמלת שושבינה, פרחים תסרוקת...:) אפרוחחחחחחחח מצטרף???

שרי 43

New member
מה התפתחויות? מה עלויות?

אילו רק היה גדול בעשרים שנה (אני עם המזל שלי ) חחחחחחחחחח יויו...מתה עליך עד השמים ובחזרה אפרת...תעצרי הכל...שום שמלה, פרחים, ושושבינים ואיתן המסכן שלא יכין צבעים חחחחחחחחחחח

אפרת.א

New member
חחחחח התעוררת?!?

בשביל מה לך גדול בעשרים שנה -חחחחחח אני לא יכולה אפילו לנסות לדמיין:))) אז מה אם הוא ילד??? תגדלי אותו בחממה יצמח ויהיה לתפארת מדינת ישראל ...(יויו, סומכת עליך,ראש אחד בקטע הזה אה?) לא עוצרת ולא בטיח! חחחחח השתגעת??? תור אצל איתן זה לא צחוק!!! שאנייייייייייי אפספס שאנייייייי???? עד שקבלתי ממנו "אור ירוק" ??? ....איפה הפירגון איפה?

למעלה