שרי ורננה -

o0Invisible0o

New member
שרי ורננה -

מכירות את הבלוג הזה/המתכונים הללו?
http://mekashkeshet.blogspot.co.il/search/label/ללא גלוטן
ללא גלוטן ונראה טעים.
יש שם עוד מתכונים עם גלוטן אבל זה קישור לכל מה שמתוייג ללא גלוטן.

ובלי קשר, אמא שלי קנתה ממרח חרובים-אגוז כזה בשביל הבריאות ותקשיבו, זה טעים!!
התקלקלתי.
יש לזה ריח של נוטלה! וטעם לא רחוק כפי שהייתן חושבות.

יאמ. זה לגמרי התחליף נוטלה החדש שלי. למרות שזה בטח משמין וזה. ><

o0Invisible0o

New member
יש לנו גם נוטלה אבל כבר הפסקתי

איתה..כאילו, אני לא נוגעת בזה בבית וניסיתי את הדבר הזה כדי לראות כמה נורא זה יהיה [אמא שלי מכינה עוגת תמרים שלדעתי היא פשוט חסרת טעם!!] בכל מקרה זה הפתיע אותי לטובה!
נראה כמה זמן אני אחזיק עם זה.

Kill Bernard

New member
לא, איכ!

בתקופה ההומאופטית של המשפחה שלי היה לנו כזה בבית. זה המצאה איומה. אני לא מאמינה שאנשים עושים לעצמם את זה.
עצי חרוב נבראו כדי שיבנו עליהם בית על העץ. לא שיאכלו אותם, ועוד יעזו להשוות את זה לשוקולד?!

RenanaD

New member
תודה, באמת נראה טוב!

חבל שאני כה עצלנית
ונטולת זמן להתעסק במטבח... עכשיו אני במרדף, להספיק לעשות את כל מה שלא עשיתי שנה שלמה

הממרח הזה נשמע מעניין. כשהייתי קטנה אמא שלי ניסתה לדחוף לי כל הזמן "שוקולד" חרובים שהיא היתה קונה בחנות טבע כזאת, ולא משנה איך היא ניסתה למכור אותו - טעם אמיתי של שוקולד לא היה לו, ופשוט סירבתי לאכול

limors2

Well-known member
מצטרפת לאיכס.

אמא שלי תמיד הייתה מנסה להחליף לנו את השוקולד בסנדוויצ'ים כשהיינו קטנים, על רובנו זה לא עבד

Rachel47

New member
בעיקרון אנחנו

משפחה של השחר אבל לא התנגדנו מעולם לנוטלה
בגלל שזרמו אצלנו כמויות מסחריות של שוקולד ההורים שלי תמיד ניסו לבדוק אם יש תחליף שיהיה לנו סבבה
אמממ
אף אחד מהשטויות שהם הביאו לא צלח
הכי זכור לי זה "שוקולד טופז"
זה היה הדבר הכי מגעיל שטעמתי בחיים שלי!!!

o0Invisible0o

New member
טוב, תקשיבו..

אם כבר חתונה אז כמו זאת שהייתי בה היום!!
הכלה הכי יפה שראיתי! הכל בה היה עדין ופשוט [שמלה, שיער ואיפור].
המוזיקה הייתה מושלמת.
ריקוד הסולו שלהם היה לנורה ג'ונס!!! Come Away With Me!

חוצמזה שזה היה ריקוד אמיתי שהם הכינו מראש והוא הרים אותו וסובב אותה באוויר וכאלה.

חברים שלהם הפתיעו ועלו לרחבה וביצעו את Thriller [לא באותו הזמן, כמובן.
] ועוד חברים שלהם חיברו מילים לשיר עליהם על לחן של שיר מוכר אחר וזה היה פשוט קורע!
האלכוהול היה קלאסי, היו מלא קוקטיילים יפים וצבעוניים כאלה לצד אממ..אלכוהול אמיתי.
והכל היה ממש נחמדדדדד....ולא היו מגנטים! יאיי!
בקיצור, אם כבר חתונה אז כזאת. חוצמזה חתונה נדירה שאני מכירה גם את החתן וגם את הכלה וגם את היסטוריית ההכרות שלהם! [הרב בחופה "הם הכירו במיקרוסופט, הוא עבד בתמיכה והיא עבדה בשירות..."]

למעלה