שרי ----- ואפרת

motin10

New member
שרי ----- ואפרת

בוקה טוקה בגרו מחור אוחי שיטו רטוח למורי ביחי דבישי למושלללללה ....אליע אריגר חואר בגיו ...טוב חמודות שלי??????? במידה ולא הבנתם כתבתי באמרית .......נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ מואהההההה גדול לשרי ואפרתתתתתתתתת צמד - חמד

שרי 43

New member
נץ יא עיני יא רוחי

הרגת אותיייייייייייייייי אני שוברת את השיניים כבר שעה חחחחחחחחחחחח ביקשתי תרגום מהמרוקאית שלנו...אבל, נ ד ה חחחחחחחחחחח אפילו היא לא יכולה לעזור מואההההההההההההההההה גדול בחזרה

הקשתית*

New member
ואני חשבתי שזו מרוקאית... ../images/Emo8.gif

אבל מכוון,שאני נציגה נאמנה של סולטנה , אני לא בוגדת במבטא שלנווווווווו
אבל אני בגדתי בצבע ואני כבר לא
אלא
(התכוונתי אדמונית ) וחוץ מזה מה אם ה-
שלי
כבר שכחת את אשתך
ואפילו לא קיבלתי גט בדואר.... מה זה נעלבתיי
... נשיקות וגעגועים מהקשתית

אפרת.א

New member
חחחחחחח נץ - אפשר תרגום בגוף

הסרט??? מילא לכתוב לנו באמהרית זה אחלה - אבל תרגוםםםםםםםםם חחחחח אחרת אומר לך "בוקר טוקה" :)) וכןןןןןן גם אני שברתי שן או שתיים (חכה נשמה, חשבון יגיע בדואר רשום:))) חחחחח ובכל זאת תודההההההההההההההה על היחס המיוחד שאתה נותן לנו איש רגיש ונפלא שכמוך:))) שתהיה לך אחלה שבת קסומה - מואההההההההההה

שרי 43

New member
זהו..שהערב קיבלתי תרגום

נץ מספר לנו שהוא אוכל במבה והוא לא מכבד אותנו. אפרתתתתתתת קשתיתתתתתתתתת כל אחת בצד אחד ואני עם הפינצטה והשעווה ...ינעל העולם אני הולכת לעשות את זה ...מה זה לאט חחחחחחחחחחחח

motin10

New member
שרי 43333333333

שרי חמודה את לא אמרת לי איזה במבה את אוהבת של אסם?של שוש? או במבה מהשטחים של חצי שקלללללללל חחחחחחח .....אני אוהב אותכם כל כך שאני אביא לכם את כל מפעל עלית לפורום........שרי מתה על ממתקים ....שרי בילסט הביסלע גרגעלך ......???אמא שלי הכינה לי לשבת חחחחחחחח טוב חייב ללכת קבעתי עם השכן שאני רב איתו בארבע חחחחחחחחחחחחח נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

אפרת.א

New member
מה....מה את צועקת מה?!?

חחחחחח שרי , מה מכל מה שהוא כתב זה "במבה"???? ואת - תזהרי לך ותפסיקי לצעוק! אנחנו אמנם בגיל מתקדם אבל עדיין לא חרשים! חוץ מזה כשאת עם הפינצטה והשעווה - - - - - אני תופסת מרחק נשמה:)) חחחחחחחחחח שלא לדבר על האיום שנשמע ברקע.....(אמרתי כבר פעם שאני מתה מפחד...???:) קשתיתתתת נשמה שלי - תעשי טובה - קחי אותה לאיזה יום יומיים לחופשה היא מה זה זקוקה לריענון הבחורה:))) חחחחח אבל רק אחרי הפינצטה והשעווה שלא תלך לנו עם יער עבות חלילה:))) שרי, רגע - למיטב זכרוני עשית בשבוע שעבר לא????? מה זה - כל שבוע.....מה זה קפצונים?!? אמא שיפרה ....................... מה עשית לילדה - מה עשית?!?

למעלה