שרי היקרה

שרי היקרה

קראתי 3 פעמים את הסיפור " מאיה ואלעד" קשה לא להחמיא ( והרי למה שיהיה קשה כי זה כייף לפרגן) את כותבת בצורה מדהימה, מרתקת, חיה, גורמת לקורא להבין מי הן הדמויות בסיפור עד כדי גילוי אמפטיה או אי אהדה לחלק מהדמויות ! ויודעת לכתוב בצורה כזאת שעושה חשק להמשיך לראות ולבלוע כל מילה עד הסוף. שיהיה לך יום נהדר
אפרוח --------------

שרי 43

New member
אפרוח פלומתי ורך

יש ימים בהם מילה או שתיים מחוללות פלאים ברוחו של אדם. תודה חומד על כל המילים שאתה שולח כאן ובכלל יש בהם להפוך יום עכור וקשה ליום קליל ונפלא מחבקת

יחפנית

New member
שרי .... וואוו , הסתקרנתי ..מאד

הגעתי בעיקבות הודעתך בפורום סרטן לא לבד . הגיעיתי , קיריאיתי ..... ומאד מאד אהבתי . משפט אחד שחקוק לי .... וגם רשמתי כדי לתלות מול העיניים . הוא "אתה מבין פשוש , גברים רבים מביטים אל גוף האישה ככלי משחק , כשבעצם הוא כלי הקיבול הכי מדהים שיש ליצירת חיים על פני האדמה הזו . " וואוו .... כה הרבה סודות בכה הרבה מילים ..... את מדהימה , וכושר הכתיבה שלך , בנוסף לזוית ההצצה שלך על החיים , בתוספת ההקשבה המדהימה שלך על הלכי נפש פנימיים . פשוט מרטיט את התחושות ... תודה , נגעת בי . עד כדי כך שלרגע רציתי למצוא את הבחורה להעביר עימה מספר שיחות . אולי היא תיבחר בחיים אחרי הכל . ??????? כשהבנתי שמדובר ביצירה ספרותית , גירית את חושי עד כדי שהעמקתי בדפי הפורום למצוא עוד מיצירותייך . תודה , הודעותייך כאן , הביאו לי שעות של נועם קריאתי . וכל שנשאר לי זה הסקרנות שלי בנוגע ל- ...... - מה הביא אותך לכתוב את הסיפור . / או , מה סיפור הרקע של הסיפור הזה . אוהבת כל מילה ודרכי התבטאות שלך , הרשימה על מה שאמא לימדה אותך , השכיבה אותי על הריצפה מצחוק .... הדבר הזה צריך להתפרסם ברבים .......חחחחחחח אז תודה תודה תודה אני

שרי 43

New member
יחפנית

זו הפעם החמישית שאני מנסה להכניס את ההודעה לפורום אני מקוה שהפעם אני אצליח.... לצערנו את הבחורה המיוחדת הזו לא נוכל למצוא מהסיבה הפשוטה שהיא איננה עמנו עוד. הייתי יותר משותפה פעילה בחייה ובמערכת היחסים שהיא יצרה עם אלעד. מאד יכול להיות שזו הסיבה שיכולתי להעביר את הלכי הנפש והמאורעות בצורה כל כך אותנטית. אני משערת שלכתוב את מה שנכתב כאן מהווה עבורי פרידה הכרתית ממה שהיה חלק בלתי נפרד מחיי. תודה על מילותייך החמות...

מילים...

אז הכל הכל הכל מתחיל ונגמר בעולם הזה ממשהו שהתחיל במילים. מלחמות, שלום, אהבה, שנאה, הכל ! מילים יכולות להפוך אדם עם דמעות של עצבות לדמעות של שמחה...וההיפך. מילים יכולות בשטיפת מוח יסודית לשגר אדם בשר ודם לבצע פיגוע התאבדות. מילים יכולות גם להביע צער או בקשת סליחה. ברור שהכל תלוי בגישה, בטונים, ביכולת לומר מילים שיובנו בדיוק כמו שאנו רוצים שיבינו אותן. מילים הן הנשק הכי קטלני ביקום כמו גם הכלי הכי רך ונעים. מילים מילים מילים..הן סלע היסוד היומיומי של החיים ! אפרוח ( שמנסה ללמוד יום יום להשתמש ולהזהר נכון יותר במילים ) ושיהיה לכולנו יום טוב ונעים

למעלה