שרי, אגוז, קוב...וכולם..!

אפרת.א

New member
שרי, אגוז, קוב...וכולם..!

תודה רבה לכם על הברכה.. תודה על ההקדשה, תודה על ההתייחסות, תודה על הכבוד וההדדיות, תשמרו על אימי, למרות שאני תמיד יישמור עליה... זה שאני נוסעת ל``טיולון``.....זה לא אומר שאני לא לוקחת אותה עימי אני נושאת אותך תמיד אמא שלי - אהובתי... שלך, קרן

אתנה

New member
אפרתוששש..... :cool:

עושה טבלת יאוש.. מתי ? איפה? למה? ובכייף רק שיהיה.. לאב U אתנה.

אפרת.א

New member
אז ככה:.........הילדה טסה

מחר לארה``ב - אמרה לחצי שנה (בשלב זה) אבל...גם הבן אמר לפני שנתיים...ש... ועדיין אומר... היא נוסעת אליו. לאב -U2-

אתנה

New member
מחבקת את שנותר מאחור.....

וגם אם הם עפים בדרכי הגוזלים, והדמעה שבקצה העין נותרת כמו מזכירה את המילה האחרונה של כבר חוזר... ועוד מעט... וגם היא מתעופפת לה בלאט, מחבקת את שנותר בקן עם אהבה ותמיכה לכל רגע מסכן, וצובעת לך את השמים כמו שאמרת במכחולי מלאכים עם אהבה בשירים ובמילים לך אפרתוש הקסומה אוהבת אתנה.

גילית.

New member
קראתי ההקדשה לאימך....

וחשבתי שאולי אינך יודעת, שמאחורי כל ילד מצליח יש אמא אוהבת, אני שמחה שאת בין ברי המזל, וגם שאת מעריכה זאת, דרך אגב לאן את נוסעת? שבת שלום גילית

lotan

New member
אפרתי.....

אם הבנתי נכון ואת טסה לחו``ל אז שתהיה לך נסיעה טובה, תבלי .... תהני...... ואל תעשי דברים ש......... שיהיהלך טיול מהנה טיסה קלה .... דרך אגב לאן את טסה חיבוק ונשיקה לדרך הארוכה לוטן

amit-bat

New member
היי לוטן - אני טסה...

אמא שלי חזרה מחו``ל לפני שלושה שבועות. השתמשתי בשמה כי הייתי על המחשב שלה. מצטערת אם חשבת אחרת. אני טסה לארה``ב, בינתיים לחצי שנה ונראה מה הלאה טסה לאחייייייייי! - עוד כמה שעות ואני כבר לא כאן!! תשמרו אחד על השני עמית בת/קרן.

למעלה