שרית יש הופעה בהפלקה ב..9.3 יום חמישי
ש שי shay love sarit New member 5/3/06 #2 וואלה../images/Emo35.gif תודה על המידע../images/Emo70.gif בהצלחה לשרית ב"ה
ש שיראל מ New member 5/3/06 #4 ../images/Emo207.gif דודו טופז...כנסו זוכרים ששרית התארחה אצל דודו טופז והוא הבטיח לאיזה ילד בר מצווה על חשבונו עם שרית אז לפני שתי דקות הראו את הבר מצווה שלו והראו את שרית שרה לו
../images/Emo207.gif דודו טופז...כנסו זוכרים ששרית התארחה אצל דודו טופז והוא הבטיח לאיזה ילד בר מצווה על חשבונו עם שרית אז לפני שתי דקות הראו את הבר מצווה שלו והראו את שרית שרה לו
ש שי shay love sarit New member 5/3/06 #5 ואוו תודה על המידע../images/Emo70.gif איזה בעסה לא ראיתי ואיזה מאמי שרית היתנדבה לבר מצווה שרית חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
ואוו תודה על המידע../images/Emo70.gif איזה בעסה לא ראיתי ואיזה מאמי שרית היתנדבה לבר מצווה שרית חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
ש שי shay love sarit New member 5/3/06 #7 ב"ה ניראה מחר שידור חוזר של דודו../images/Emo3.gif וניראה את שרית המדהימה
ש שיראל מ New member 6/3/06 #10 אין על מה...../images/Emo8.gif ורותם תודה על המידע.. שיהיה לשרית בהצלחה
ה הילוש 23 המתוקה New member 6/3/06 #11 ../images/Emo6.gifמקווה שתהנו כן גם אני שמעתי שיש לה הופעה אז אני הייתי בהופעה שלה ומאוד נהנהתי ואני צלמתי אותה גם אז הנה תמונה שלה מקווה שתהנוו
../images/Emo6.gifמקווה שתהנו כן גם אני שמעתי שיש לה הופעה אז אני הייתי בהופעה שלה ומאוד נהנהתי ואני צלמתי אותה גם אז הנה תמונה שלה מקווה שתהנוו
ה הילוש 23 המתוקה New member 6/3/06 #13 כןןן כן זה היה בפלקה . ויש לי עוד כמה !! רוצים שאני יעלה פה ?!
ש שי shay love sarit New member 6/3/06 #20 תודה../images/Emo9.gif איזה מהממתתת../images/Emo99.gif פשוט בובה מוווווווווווווווושלמת