שרית חדד רולז!!!

wasted years

New member
"תפסת עלי פוזה וגובה....

עכשיות תאכל את הכובע":| דוגמא נוספת לליריקה , למנכוליה ולעומק של השירים המזרחיים:( מרגש ונוגע ללב:(

בהחלט!!

כן.. מסכימה שכל הפוזה שעושים ממנה בכלל לא שווה לתחת שלי.. אבל יש לה כמה שירים ממש נחמדים! חוצמזה היא מדברת רוסית... כבוד!!!

ymz

New member
ומזלזלת ברוסים

למדתי איתה באותו בית ספר. היא לא בן אדם הכי נחמד שבעולם. אני לא אוהבת את השירים שלה ולא את הסגנון אבל יש אנשים שזה לטעמם, כמו שיש כאלה שאוהבים את זהבה בן ואת עופר לוי ואת כל השאר. אבל לזכותה לומר שהרצון שתמיד היה לה לשיר והיא באמת הצליחה.

Janem

New member
גברת שרה חודדטוב...

איזה מן דבר זה???? איך אתם שומעים את השירים ה"עמוקים האלה"???? ומי שלא שומע, שימשיך לא לשמוע..., אין לי מילים לתאר ת'זוועה...

s h u r i k

New member
אני יכול לתאר

זוועה

ethanguy

New member
השירים שלה

נשמעים כאילו איזה פקצה בת 10 כתבה, בעע, וגם עשו ממנו סופרסטאר בעע... והיא קווקזית ? עכשיו העולם באמת נראה מוזר..

AeroSlash

New member
../images/Emo5.gif

לאלה שכן אוהבים אותה, תסבירו לי רק דבר אחד: איך?! איך לעזאזל אפשר לסבול את המטומטמת הזאת?! אני פשוט לא מבינה את זה?! כאילו, מה מעניין בשירים שכולם סובבים סביב איזה ערס [כמוה] שבמקרה קוראים לו או מוטי או שהוא חסר שם ועונה לכינוי התותח... איך אפשר??!?!??!?!??!!?!?!?!? דאמט!!!!

glebka

New member
אני כל כך מסכיםםםםםם

שרית חדד באמת התגלמות הטמטום...זה לא מפתיע בהתחשב במצב התרבות והמוסיקה במדינתנו...
אבל דעתי משחודת מראש...אני כמו מנהל הפורום החביב שלנו,חובב את הזמרת הרוסיה,אלה פוגצ'ובה!היא באמת אלופה GO ALLA!!!

eMiFrEaK

New member
../images/Emo5.gif

טוב.. עדיף שאני לא אתחיל לדבר עליה.. כי אנשים פה יתחילו להעלב עליי.....

למעלה