שרית חדד על מסך ענק ! ! !

nadavck

New member
שרית חדד על מסך ענק ! ! !

יום שבת, 25 במאי, החל מ- 21.00 האירוע: ארוויזיון 2002, שבת 25 במאי, 21.00 ועד בכלל המקום: תהל, בר-מסעדה, נחלת בנימין 30, במרכז הרובע הורוד בקומה הראשונה: שידור ישיר מטאלין על מסך ענק בקומת הלאונג´: תחרויות משנים עברו - דנה, יזהר וגלי התפאורה: נרות (להדליק ביחד) , QUEER ROYALE (שמפניה וקסיס), מסך ענק וגברים יפים BE THERE OR BE STRAIGHT "תהל" בר, מסעדה ולאונג´ נחלת בנימין 30, טלפון: 5168410. שעות פתיחה: כל השבוע מ- 11.00 ועד ל- 02.00. 20% הנחה לחברי האגודה.

augustus

New member
עכשיו אני אלך לבכות

לולא ההודעה הזאת, הלסביות היו נוהרות בהמוניהן לראות את האירוויזיון. כפרה, אתה פי סי יתר על המידה

בסדר בסדר....

...אני כבר התרגלתי להיות הקול הלסבי בכל מקום שאני נמצא בו. כל מה שאני יודע זה זה שידידתי החדשה - שהתחילה בזמן האחרון לכתוב פה אצלנו - שהיא גם המדד שלי עכשיו למידת פי-סיותי, תהיה מרוצה ממה שכתבתי, ואם אני לא הייתי מגיע קודם וכותב את זה, היא היתה עושה זאת במקומי.

my self

New member
../images/Emo6.gif אותי זה מצחיק

יונתן כל כך משתדל ואת עוד מתלוננת...
חוצמזה, זכור לי שבזמנו כתבת הודעה בפורום המשוקץ ההוא, שא/נשים הכריזו בגאון על "פוסט פמיניזם" עוד לפני שהפמיניזם השיג את מטרותיו, לא מתוך מיצוי או מחשבה אלא כנראה מתוך רצון להיפטר ממנו ו"לעבור הלאה". נדמה לי שגם עשית השוואה לפי סי ופוסט-פיסי. גם אם לא, היא מתבקשת. אני דווקא מסכים שאם יוצאים מנקודת הנחה שיש קהילה הומואית וקהילה לסבית אפשר שיהיו ערבים לגברים בלבד. עם זאת, בהחלט לגיטימי לנתח את המצב הקיים ולראות שאצל הומואים רבים חוסר המשיכה המינית לנשים מתבטא אצל בדחייה ואף במיזוגניות. כלומר, אני מאמין שיש כאן יותר מעוד קהילה חברתית מסוגרת בעלת הווי תרבותי משותף.

augustus

New member
חומד,

יכול להיות שההודעה שלי למטה תענה למה שאמרת, אבל בכל זאת אחדד את הנקודה. ההערה שלי ליונתן (שהוא מותק) מקורה לא בקפיצה תמוהה לעידן הפוסט פיסי, אלא מבעיה עכשווית. לעתים קרובות ההומואים (ואפילו לסביות עצמן, בד"כ אלה הפחות מגובשות ופחות פמיניסטיות) נוטים להעלים את הלסביות, על צרכיהן וייחודן כקהילה, בתוך ה"קהילה ההומו לסבית" שיש לה פנים אחידות, ולצורך העניין, פנים הומואיות. הקושי הגדול בכל העניין הוא, שכמעט אי אפשר לחשוב על הומו, שלא ישתף פעולה עם הקו. הומו חרא מיזוגן יבוא ויגיד : "כואב הכוס מהלסביות, מה הן רוצות, למה הן חייבות להתבדל, למה הן חייבות עיתון נפרד, וארגון נפרד, ואירועים נפרדים ביום הגאווה, הרי כל זה בזבוז משאבים ובדלנות לשמה". הומו טוב לב ותקין פוליטית יבוא ויגיד: "אל לנו לשכוח את הלסביות, אנחנו נשלב אותן בכל מה שאנו עושים: מסיבת האירוויזיון, גן עצמאות, חדר חושך, ערב דראג ושד יודע מה". שים לב, שבשני המקרים התוצאה אותה תוצאה: הזהות העצמית של הלסביות נעלמת. אה, ושכחתי, שבדיוק כמו שיש את הנשים שזועקות "אני לא פמיניסטית", ו"הפמיניזם מביא לנו רק נזק", יש את הלסביות שטוענות כי "התארגנות לסבית נטו היא בזבוז כספים" ודורשות ייצוג שווה בחדר חושך. הייתי משמידה את שני הזנים בדי די טי, אבל כבר למדתי שהדעות אינן דבר סטטי. אני אפילו מכירה מישהי שעברה דרך כל השלבים : האנטי פמיניסטי (לפני עשר שנים) וה"אנחנו קהילה אחת" (לפני שבע שנים), והיום היא לסבית פמיניסטית עם מודעות פוליטית מפותחת. בהזדמנות אני אכיר לך אותה. השם שלה מתחיל ב"ל"

אבא גאה

New member
"ל" יקרה

ועדיין אי אפשר להתעלם מהעובדה שרוב המטרות שלנו זהות. ויחד יש לנו כוח ... וכואב הכוס מהלסביות האלו? ממש לא. יש הרבה נושאים שצריך להפריד ביניהם ויש נושאים רבים שצריך ללכת יד ביד (לסבית, הומו, לסבית, הומו, לסבית, הומו, לסבית) בכדי להוביל את המהלך. ו.......מישהי הבטיחה לי פעם להעלות את הנושא הזה איפשהוא....

augustus

New member
אבאל´ה

ד"א אין לי מושג ירוק מאיפה אתה יודע איך קוראים לי, אבל אני לא חרדה לפרטיותי, אז לא ח´פת לי. אני מסכימה ולא מסכימה אתך. אני חושבת, באופן כללי, שמטרותיהם של כל המיעוטים זהות, אבל אם איאלץ לבחור מאבק תאום אחד עבור המאבק הלסבי, לא יהיה זה המאבק ההומואי אלא הפמיניסטי. כתבתי הודעה אצלך בפורום, מקווה שיתפתח דיון.

אבא גאה

New member
יקרה שלי (באמת שאת יקרה לי)

מהודעתך הקודמת היה ברור ש"ל" זו את.... זה בכלל לא היה אאוטינג. וכמובן שייפתח דיון. דווקא בתחום ההורות ההומולסבית אנחנו צריכים להתאחד ... (אני יודע שהודעתך סתרה בדיוק את נקודה זו.)

augustus

New member
שיעור מס´ 1 לקולות לסביים מתחילים

אין לי מושג מי הידידה הלסבית שלך ואיך הראש שלה עובד. בכל אופן, אם אכפת לך מהלסביות, אתה ראוי לכל ההערכה שאני מעניקה לאנשים שאכפת להם ממיעוטים אחרים. עם זאת, טובת הקהל הלסבי לא מוכרחה להתבטא בשיתופן המאולץ בכל דבר שיש בו הומואים. אמנם, זהו פח שהרבה הומואים מודעים פוליטית ולסביות צעירות נופלות לתוכו. מדובר כאן באימוץ הקונספט שאין לו שום אחיזה במציאות, ולפיו אנחנו - הומואים ולסביות - קהילה אחת עם צרכים זהים ותרבות בילוי זהה. אך כמו שרמזתי, לא כך הדבר. הומואים הם הומואים ולסביות הן לסביות. גם אם נצא מנקודת הנחה, לפיה יש כמה נקודות משותפות (ואני באמת לא רואה הרבה), חייב להיות, כמו שאמר מייסלף, ספייס נפרד לכל אחת מהקהילות. ובאשר לערב האירוויזיון, אני מודה שלא הרגשתי פגועה/מוזנחת, כשראיתי שההזמנה לא מיועדת אלי. מבחינתי, זה עדיף אלף מונים על מצב בו רואים אותי כהשתקפותם של הומואים, עם צרכי הבילוי של הומו ואורח החיים של הומו. התייחסות להומואים ולסביות כעיסה אחידה מזיקה לנו - לנשים - יותר, כי אנחנו בד"כ אלה שהתרבות והצרכים שלהן הופכים ל"שקופים" בתוך העיסה הזאת. לכן עדיף להפריד את העיסה, רק כך נוכל לראות שיש לנו זהות עצמית, והיא שונה מזו של הגברים. והיא לא כוללת בתוכה את הערצת האירוויזיון, מה לעשות. ועכשיו גילוי נאות - אחד מחבריי הטובים ביותר, א.ג. (לא אורי גינת!!) עושה כל שנה ערב אירוויזיון אצלי בבית, והוא הזמין אותי, ונראה לי שאני אקפוץ אליו, אבל רק בשביל החבר´ה, ואם אשתעמם - אחתוך

סיפיליס

New member
קול לסבי מקסים,

רוב שלומות. התרגשתי מאוד לקרוא את מכתבך. אינני יודעת מי זו ידידתך החדשה, שהיא גם לסבית וגם מדד, (וואו. מדד. איזה תואר!) אבל אני אישית אולי מאוד פי-סי-ית, אבל סולדת עד מאוד מההגדרה הזו. אולי פשוט בגלל התפקיד החברתי שהפי-סי-זם תפס קודם בחברה האמריקאית, וכראוי לכל מה שקורה שם - גם כאן, באיחור של עשור. זה עכשיו מתפקד גם כעלה תאנה לכל מיני דברים שאנחנו לא רואים ומעדיפים לא לראות ("אבל היה לנו גם שחום-עור בוועדה שבחרה את המועמדות/ים לאירוע למוגבלים בראייתם המרחבית!"), וגם ככלי לניגוח של כל מיני קולות מודעים ("למה בכל ועדה חייבים להיות גם שחומי עור? זה לא מה שבאמת יעשה את ההבדל, וכל הפי-סי-יות הזאת מעכבת התקדמות אמיתית!") . ולכן, אני אגיד את זה כמחמאה עילאית: אני לא חושבת שאתה פי-סי, אתה פשוט מאוד מודע, כאמור זה לא בדיוק אותו דבר. מודעות היא חושבת, בוחנת, דינאמית, ומאפשרת ניסיונות כנים ליצירת חברה שבה לכולם יש מקום. פוליטיקל-קורקטנס זה אוסף כללים להתנהגות שלא מאפשרת ביקורת, גם במקומות בהם ההתנהגות אינה באמת מודעת, זה חוקים שמאפשרים לי להגיד "אני בסדר" ולהציג את עצמי ככזו, במקום לחשוב באמת איפה אני יכולה לשפר. ותהליכי קבלת מודעות (גם כללית לאחר ולחברה, וגם לסוגיות ספציפיות) הם מסובכים, ולפעמים יותר קל לעבור אותם על ידי היאחזות בחוקי-היסוד של התקינות הפוליטית. רק, שכמו שאוגוסטוס תיארה, יש באמת מקומות שבהם אנשים תמיד יהיו מלווים/ות של המוזמנות/ים, אורחים ולא בנות בית. וזה אחלה, כי לכל אחד צריך שיהיה בית, שהוא שלו והוא מעצב אותו בהתאם לטעם שלו, ולא תמיד צריך לחלוק את הבית הזה עם משפחה, אפילו משפחה קרובה. עבור רוב הלסביות שזכיתי לפגוש, מסיבת אירוויזיון תמיד תהייה מקום כזה - בית למשפחה ההומואית, שלפעמים מוזמנים אליו למסיבות. ומכיוון שאירוויזיון הוא כזה נכס תרבות הומואי, לא תהייה לי כל כך בעייה, להגיע למקום כזה ולגלות שכל האייקונים שם הם גברים יפים, ולא גברות יפות (בהנחה שאחליט שאני רוצה להגיע). אל תחליפו את העיצוב בבית שלכם לקראת ביקור שלי. אבל אתה מותק. ובאמת חבל שידידתך הנ"ל לא מגיעה לכאן לעיתים יותר קרובות, אע"פ שיש כאן כמה כבר כמה קולות לסביים מעולים. אם היא באמת מרוצה ממה שכתבת, שתגיד את זה בעצמה! (נישוקים וחיבוקות, בריאות וחופש מיני)

my self

New member
ועל זה כבר ביאליק כתב וחוהל´ה שרה

"וכולם מחמדים וכולם ממתקים" (מתוך "לא ידע איש מיהי" - אם כי כמה מאיתנו כבר ניחשו
). כזו אידיליה פורומית לא ראיתי כבר הרבה זמן.
לכולם (keep the moment)

augustus

New member
שים לב איך היא אומרת דברים

דומים לשלי, אבל בדרך יפה. היא משרה נינוחות אפילו על מפלצת כמוני.

Yonatan L

New member
../images/Emo3.gif לכולכם, זה מה שיש לי להגיד.

תגידו מה שתגידו, אני אמשיך לחשוב שזה לא בסדר להיכנס לפורום גאווה ומתוך תפישה ש ב-ר-ו-ר שכולם כאן הומואים, לפרסם אירוע בלי פניה מפורשת להומואים, ולהמשיך להניח ש"גברים יפים" זה מה שיעניין את כל באי/ות המסיבה. אם לפחות היתה לזה כותרת של "מסיבת בנים" זה כבר היה יותר טוב. אני גם דיי בטוח שיש הזדמנויות שבהן מנכסים ללסביות כלמיני דברים (ואני לא אתן דוגמאות כמו פלאנל), שלא ברור שאתן רואות כנכס אישי. ואם על זה אני זוכה לכינוי ´מותק´ - אני בסדר עם זה. (אגב, הטרמפיסט נסע)

למעלה