שרית חדד - עיתון מעריב :

שרית חדד - עיתון מעריב :

אוקי הבטחתי שאני אחזור עם כל הפרטים של עיתון מעריב , חזרתי ! אוקי בעיתון שלפני שבוע בערך היה על שרית כתבה , וראיון אישי איתה על המשך דרכה ואגב הייתה שמה תמונה ממש יפה
אני יעתיק את השאלות של ה - 5 שאלות מתוך הראיון . - - - - ראיון עם שרית חדד : גבי פסכזו / ליאת גולדברג - - - - - - - - : 1) האם את חושבת שבמהלך השנים השתכללת והפכת להיות זמרים יותר מושמעות ? אני חושבת שהשנים עשו לי רק טוב , כמו שאומרים ואני חושבת שאם יש אנשים שלא אהבו את הסוג מוזיקה שלי או משמיצים אותי אני בטוחה שגם הם אי פעם שמעו אותי . 2) כפי שידוע כל שנה את מוציאה אלבום עם כמה שירים מוצלחים מתוכו , יש כמה סינגלים לאלבום הבא , התחלת לעבוד עליו ? אוקיי , אז האלבום הבא שהולך לצאת עבר המון מקרים , התחלתי לעבוד על האלבום מ - 2004 , בערך מצאת האלבום " חגיגה " ומכל מיני סיבות עצרנו את תהליכי הפקתו אך לא וויתרתי עליו ואני עדיין מגשימה את החלום שלי לעשות אלבום שנכתב ע"י . 3) את חושבת שהדגש על האלבום הבא הולך להיות על שירים אופטימים יותר משאר השירים המזרחיים שלך ? אני חושבת שבצורה זאת או אחרת בכל שיר שלי יש טעימה מזרחית , אך אני בטוחה שרוב ההלחנות של האלבום יהיה בלחן מזרחי אך תמיד טוב לגוון קצת ולעשות כמה שירים שקטים כביכול . 4) האם יש לך תכנונים לעתיד חוץ מהאלבום חדש , למשל היה שמועות על סרט כלשהו שאת הולכת לככב בו , או הצגה בתאטרון ? אני מודה שהיו תכנונים אף צילומים לסרט חדש שיבויים על ידי " שי קופמן " מפיק גדול בארץ אך מכל מיני סיבות הבנתי שאני לא מתחברת לככב בסרט למרות שאני ממש אוהבת משחק , גם בבית הספר נורא אהבתי את השיעור הזה ובקשר לתאטרון יכול להיות שבהמשך החיים אני יפיק מין סוג של " תאטרון מוזיקלי " כזה כמו כל זמר שעבר הרבה . 5) בקשר למעריצים , את חושבת שיש לך הרבה מעריצים , או המעריצים שלך הם נשאירם מעריצים אוהבים ותומכים ? תשמע , אני לא יכולה לבוא ולהגיד שיש לי הרבה מעריצים ושאני משפיעה עליהם והם ממש , מתים עלי כי זה ישמע אגרסיבי מידי אבל החברה מעריצים האמייתים שלי קימיים והם איתי באש ובמים קרדיט לי על ההעתקה

יפה הכתבה..

חח אהבתי מה שהיא אמרה על המעריצים שלה וגם אהבתי תכתבה יש תמונה? וולפיקס מאושר

למעלה