שרית חדד ברדיוס????

ludin102

New member
שרית חדד ברדיוס???? ../images/Emo6.gif

ב- YNET פירסמו ידיעה אשר לפייה שרית חדד תוחרם ולא תשודר בתחנות הרדיו 91FM רדיו לב המדינה ו... שימו לב רדיוס????
האם מישהו יכול להזכיר לי מתי שודר בשלוש השנים האחרונות שיר של שרית חדד ברדיוס????
האם מישהו יכול להזכיר לי מתי שודר שיר עברי ברדיוס בכלל??? אני אישית בעד ההחרמה של שרית בכלל (פשוט לא אוהב אותה) אבל גם בגלל שכאשר לאומן מסויים אין דיסק או הופעה באופק לא איכפת לו מכלום ובייחוד הופעה עבור חיילי צה"ל שעושים עבודת קודש שגברת חדד לא עשתה ולעולם לא תעשה בחייה.

נו מה הקשר אבל

לחיילי צהל ורדיוס שרית חדד אמנם באמת קצת מעצבנת אחרי שכל שיר שלה מושמע הרבה בכל חור אבל למה להחרים הצלחה של זמרת אהודה בגלל דעות אישיות. זה יתחיל אצלה ויתפשט הלאה ואם אנשים פה יורדים על גלגל"צ (שאני אישית לא תופס ממנה ולא מאזין לתחנה הזאת בכלל) שעושים סלקציה רצינית לזמרים טובים שלא נכנסים אליה. אז לתמוך בתופעה גם בתחנה הלא רעה הזו...

סנטה

New member
אמרת דברי טיפשות .

1. היא הופיעה כמה פעמים לפני חיילי צה"ל. 2. אני גם לא מחבב את שרית חדד בכלל ומוזיקה מזרחית נגועה בפופ בפרט,אבל אני חושב שמכאן ועד להגיד "שאתה בעד החרמה של שרית בכלל" ועוד בגלל שאתה לא אוהב אותה - זו אמרה רדודה ... שרית חדד מייצגת מוזיקה , במקרה הזה סוג מסויים של מוזיקה שצדדים רבים בחברה הישראלית אוהבים , פלורליזם תרבותי של רבדי מוזיקה רבים ובינהם המוזיקה של שרית חדד.לכן אני חושב שכל סוג של מוזיקה מבורך כי כל סוג של מוזיקה פונה לקהל יעד אחר,עכשיו אחרי שאמרתי את דברי הפלצנות שלי ועשיתי הרצאהא ני באמת מקווה שאמרת את זה בציניות ובצחוק . אם כן,קבל את התגובה שלי כהערת שוליים לחברי הפורום ואם לא - תפנים. יום נעים :)

FaithNoMore

New member
חחחחחחח...

אני אישית ממש לא מחבבת את שרית חדד אבל השיר הספציפי עליו דברו בפורום הוא דווקא שיר מוצלח מאד מבחינת ליריקה - ועל זה יש להודות לעברי לידר.

alpha80

New member
כמי שלאו דוקא נמנה עם מעריציה...

וזה בלשון המעטה. אבל צריך להיות אובייקטיבים כשדנים בעניין כזה. כי אני רואה את זה כנסיון לסחטנות לשם פרובוקציה עיתונאית מצד "יו"ר התאחדות תחנות הרדיו האזוריות". ראשית - שרית חדד הופיעה ומופיעה לא פעם בהתנדבות הן לפני חיילי צה"ל והן בפני אירגונים שונים. אף אחד לא בירר את העניין לעומקו, מדוע שרית חדד סירבה להשתתף במופע, וסיבותיה שמורות עימה, מה שלא אומר שזה בגלל שהיא "לא אוהבת את חיילי צה"ל". שנית - מה ההתייפיפות הזו - כמה פעמים ביום בכלל מושמעת שרית חדד בתחנה הזו כדי לצאת בהכרזות כאלה מפוצצות ומעוררות סערה תקשורתית . כל הענין הזה נוצר כדי שאדון היו"ר יוכל לעשות קמפיין חינם לתחנות שלו ותו לא. תעזבו את שרית חדד. ישנם לא מעט אמנים שלא שירתו בחייהם בצה"ל ואף השתמטו בצורה בזוייה משירות מילואים פעיל, והם דוקא כן מושמעים בתחנה. אז למה הצביעות הזו, תגידו לי. ובקשר לפרייחה במרצדס..
מה לעשות שיש שירים עם מילים כאלה "ברומו של עולם", אבל זה לא האמן במקרה הזה שהתעלה על עצמו ב-over איכות טקסטואלית, אלא הכותב שיורד לרמות נמוכות ממה שהוא עשה עד עכשיו.

סחטנות לשמה... ../images/Emo11.gif

אני נאלץ להסכים עם אורן. לא רק שמדובר בסחטנות ("מכתב שזכה לתפוצת נאט"ו תקשורתית"), מדובר בפרובוקציה. תחנת "רדיוס" גם ככה לא משמיעה מוזיקה ישראלית בכלל. מדיניות מוצהרת של התחנה, מדיניות שקשה לי להבין מה פשרהּ. אפרופו מדיניות, לפני כחודש יצא לי להאזין לתוכנית הבילויים הלילית של יקיר אביב (עם הקומיקאים). מסתבר שעד לאותה תוכנית, הם נהגו להקליט שירים מצחיקים ולהשמיע אותם בתוכנית, מדי פעם. השדרן (יקיר אביב) הודיע להם בשידור ש"הוא קיבל הוראה שלא להשמיע את השירים שלהם", תוך נתינת רמז עבה במיוחד לכך שברדיוס לא משמיעים מוזיקה בעברית. מדיניות. ו... למה פרובוקציה? כי אין לי ספק שתחנה כמו "לב-המדינה" לא תוכל להתמודד עם החרמת זמרת כמו שרית חדד. קשה לי להאמין שתחנה אזורית שמנגנת בריש-גלי מוזיקה ים-תיכונית כחלק מהפלייליסט שלה, תוכל להרשות לעצמה להחרים זמרת כמו שרית חדד, זמרת שזוכה להצלחות די מרובות במצעד של רשת ג', למשל. נראה את דוד בסט גם מחרים את דנה ברגר, דני ליטני, דניאל סולומון, אלברט עמר, דפנה ארמוני, יוסי פולק וירמי קפלן, שיצאו בקמפיין נגד פעולות צה"ל בשטחים. ויותר מכך - נראה אותו מחרים גם את אייל גולן שהשתמט משירות מילואים, כמו גם אביב גפן, אסף אמדורסקי ובן ארצי. פרובוקציה? חוצפה.

alpha80

New member
תודה על ההסכמה ../images/Emo13.gif

ואני מסכים עם התוספות שלך, נועם, לגבי "רדיו לב המדינה". ה"החרמה" הזו תחזיק מעמד בדיוק שבועיים אם בכלל, בדיוק כמו שבזמנו "רדיוס" הכריזו שהם מחרימים את אריאל זילבר בגלל התבטאויותיו על קהילת ההומואים והלסביות בישראל. וחוץ מזה - אינני זוכר שבמהלך עבודתי בתחנה ההיא נתקלתי בשיבוץ של שיר של שרית חדד באיזו שהיא תכנית. יתרה מזו, גם בתכנית בקשות המאזינים של יקיר אביב, כשביקשו שיר של שרית חדד היתה התעלמות. וחוץ מזה, כמעט כל האמנים שהזכרת שהשתמטו ו/או הביעו דעות כאלו או אחרות הושמעו ומושמעים שם, חלקם אפילו הופיע בפליי-ליסטים הקבועים של תכניות מסויימות.

alpha80

New member
ואם כבר -

אני בכלל הייתי מציע לכל התחנות האיזוריות להתקומם כנגד המניפולטיביות הזו. להשמיע אותה פי 5 ממה שעכשיו. אבל אני קטונתי......

זה כבר לא סביר...

מה גם שאני בספק עד כמה תחנות הרדיו האיזוריות ייצאו נגד יו"ר ההתאחדות שלהן. בכל מקרה, להעדפה המתקנת, כמו גם לאפליה, אין מקום בתעשיית הרדיו או המוזיקה בארץ.

חח בקושי יום היא החזיקה ההחרמה..

בסוף שרית תופיעה,תראו בידיעות אחרונות... לדעתי?העניין של ההחרמה דפוק ביותר,ואם שרית לא יכלה להופיע באירוע כנראה שיש לה (או היה) משהו שכבר קבעו לאותו תאריך.. חוץ מזה ,אם לב המדינה תחרים את שרית ההפסד כולו של התחנה...לא חסר תחנות שמשמיעות את שרית
בקשר לרדיוס אין לי מושג..לא שומעת את התחנה הזאתי..אבל לפי מה שהבנתי בתגובות שלכם זה שהיא בכלל לא משמיעה מוזיקה ישראלית.. ובקשר לבקשה שלו מכל השאר להחרים אותה...סלחו לי אבל הוא פשוט בן &*$# !!! אוקיי,לא רצתה,לא יכולה להופיע אנערף...למה לבקש מכולם להחרים אותה??מה הוא דביל?! (כן וכן)....לדעתי הוא עשה את זה לא רק מתוך כעס אלא בגלל שהוא יודע שכשהם ישמיעו אותה וירוויחו מזה,לב המדינה ורדיוס לא! והנה הכתבה
(אני לא יודעת אם מותר פה להעלות דברים מעיתונים,אבל בפורום של שרית מותר אז תחשבו שזה משם אם אסור פה..)

alpha80

New member
האמת לומר לכם?

חבל שהיא תופיע. ולו רק בשל העובדה שמישהו עכשיו יחייך לו בהנאה ש"יש, זה עבד", וייתן לגיטמציה למקרים כאלה של סחטנות להישנות בעתיד. חבל, חבל, חבל שככה מנוהלת התקשורת. חבל.

האמת..אתה צודק...

אבל את השיקולים אם להופיע או לא,את זה נשאיר לאבי (גואטה) וההפקה..

alpha80

New member
ברור שהשיקולים שלו שונים,

ויכול להיות שאני הייתי נוהג באותה דרך כי טובה האמן אותו אני מייצג קודמת לכל. אין ספק. אני התכוונתי להשלכות ובמשמעות היותר כוללת של העניין שבו דנו פה. על הפעלת כוח ולחץ המלווה באיומים כאלה ואחרים שמתוך שיקולים מקצועיים של האמן מאלצים אותו להיכנע לתכתיבים מאיש בעל סמכות כוחנית להשפיע על גורמים תקשורתיים שונים. ושוב - חבל.

דודו טל

New member
כמנההל הפורום שלה..

אני מוכרח להגיד שזו בעיני לא יותר מפרובוקציה זולה וטיפשית, בה יו"ר התאחדות תחנות הרדיו האזוריות בונה מערך יחצני "לארוע התרמה" שהוא מתכוון לערוך. הייתי רוצה לדעת מי מהאמנים אליהם הוא פנה אכן נתן את הסכמתו, ואתם יודעים מה זה לא משנה באמת מי מוכן לקחת בזה חלק, הפניה לשרית חדד נעשתה, אבל לפעמים יש התחייבויות קודמות שלא ניתנות לשינוי, כיאה למעמדה אנשים בוחרים להזמין אותה להופעות חודשים מראש, למיטב ידיעתי התגובה שהועברה לו הייתה ענייינית מאוד, והיא הבהירה באופן חד שממעי שמגבלות הזמן הן שעומדות למול עיניה של חדד, ולא חלילה חוסר הרצון לתרום את נוכחותה בארוע עצמו. באחד הפורומים השונים הגדירו את תגובתו העיקשת של אדון בן בסט כתגובה האופיינית ל"מאפיה" והאמת שיש הרבה קווי דמיון, בן בסט בחר לנהל את הדיון מעל גלי האתר, הטלויזיה וכל סוגי התקשורת האחרים, בלי לחשוב ואולי לבדוק באמת מה השיקולים שהיו לסרוב, האם הם נכונים, ובכלל. במקום כל זה, בחר בן בסט להוציא מכתב בתפוצת נאטו, בו הוא מציין מפורשות שהוא יפנה לכל חבריו, ויבקש מהם להחרים את שרית. זה לא מאפיה? זה מצב נורמלי המדינה מתוקנת? מי בכלל יכול לתת לו תפקיד רם מעלה שכזה, כשהוא מודה ומתוודה קבל עם ועדה שהוא עושה ככל העולה על רוחו, ואף משכנע את "חבריו" איתם הוא נמצא בקשרי עבודה שקשורים באופן ישיר לחדד. אני לא יודע אם בן בסט קורא את הדברים, אבל יש לי לי רק כמה מילים לומר, תתבייש לך, אתה ביזית אתמול את כל התקשורת הארצית, והוכחת מה שכולם ידעו קודם, אין לך טיפת מוסריות, ואין לך טיפת יושר עיתונאי , שכן אם היית בודק את לוח ההופעות של חדד, היית מגלה בנקל שהיא מקיימת הופעות רבות לטובת כלל הציבור הרחב, שכולל חולים, נכים, ואפילו חיילים, בלי מסכת יחסי ציבור משומנת סביבה, אבל עם המון רצון לנתינה ואהבה. את הדברים שיש לי לומר, אפנה גם ליו"ר הועדה שאחראי על המינוי ההזוי זה, מינוי שנתן כוח לאיש קטן, לעשות ככל העולה על רוחו, מינוי שאינו ראוי לאיש כמוך, שלא בוחל בשום דבר כדי לייחצן את עצמו ואת המקורבים לו על חשבון אחרים..

דיוק בפרסום?

אני לא יודע על-פי מה דוד בן בסט, יו"ר הרדיו האזורי, מצוטט בידיעות אחרונות: "אם שרית חדד לא תופיע היא לא תושמע ברדיו האזורי" אבל אם תשימו לב, בכתבה שפורסמה בYNET לקראת השעה 13:00, תוקנה כותרת הכתבה, והיא מדברת אך ורק על התחנות "רדיוס" ו"רדיו לב המדינה", מה שגורם לפחות לי להרים גבה ושלאול האם הפרסום הבוקר בידיעות אחרונות אכן היה מדוייק? בכל אופן, אם אכן אלה היו דבריו של דוד בן-בסט (אגב, איש שאני מאוד מעריך) אני באופן אישי לא מסכים איתם בכלל לאור העובדה ששרית חדד שותפה בפעילויות רבות למען הקהילה.

Music4Life

New member
../images/Emo54.gif אני לא מבינה בזה הרבה אבל...

גם בעיניי זה נראה לי החרמה ממש לא הוגנת וטיפשית. שרית הופיעה במלא ארועים כאלה אל התרמות, והיא תמיד מוכנה לעזור בשביל אנשים נזקקים או כל מטרה נעלה אחרת. אבל...יש בחיים ובקריירה שלה גם מצבים שהיא לא יכולה להגיע לכל מיני יעדים. הבנאדם עסוק
חוצמזה, אלה מן הסתם השיקולים של אבי גואטה אז מי הם שיתווכחו עם ההחלטה שלו
לא מוצא חן בעיניהם, חבל מאד... הם לא רוצים להשמיע אותה ברדיו - אוקיי...החלטה שלהם אבל לדעתי הם אלה שיפסידו מכך, כמו שנאמר כאן כבר...

למעלה