שרית חדד דיברה בערוץ הילדים היה לילד יומולדת
י יפעת שאול New member 20/3/05 #2 איזה דיכאוןןןן ../images/Emo10.gif בת דודה שלי שלחה לי הודעה להגיד לי לראות ועד שפתחתי את הטלוזיה הסתיים כבר..
איזה דיכאוןןןן ../images/Emo10.gif בת דודה שלי שלחה לי הודעה להגיד לי לראות ועד שפתחתי את הטלוזיה הסתיים כבר..
M Music4Life New member 21/3/05 #16 בקשר להופעה בסופרסל... קודם כל, כיף לכל מי שהולך...(תמיד)... חבל שזאת הופעה סגורה (אוף היא כבר פה בתל אביב...) באסה מקווה שהיא נהנת מעצמה ומהקהל ומהמוסיקה מתוקית שכמותה..
בקשר להופעה בסופרסל... קודם כל, כיף לכל מי שהולך...(תמיד)... חבל שזאת הופעה סגורה (אוף היא כבר פה בתל אביב...) באסה מקווה שהיא נהנת מעצמה ומהקהל ומהמוסיקה מתוקית שכמותה..
ר רק אהבה תביא אהבה2 New member 20/3/05 #4 שרית חדד בסניף ניות אמא שלי עובדת שמה עשו להם הפתעה שרית שמה
י יפעת שאול New member 20/3/05 #6 אם את מדברת על השקת סופר סל בגני התערוכה עכשיו.. אז גם תמיר שם.. למי שמכיר.. וכפרה על השיפרון הזה נתן לי לשמוע אותה
אם את מדברת על השקת סופר סל בגני התערוכה עכשיו.. אז גם תמיר שם.. למי שמכיר.. וכפרה על השיפרון הזה נתן לי לשמוע אותה
י יפעת שאול New member 20/3/05 #9 מה הקשר.. כפרה עליווו!!! עכשיו שריתוש שרה את אתה תותח מקודם היא שרה נדליק ביחד נר לפני זה היום היום..
מה הקשר.. כפרה עליווו!!! עכשיו שריתוש שרה את אתה תותח מקודם היא שרה נדליק ביחד נר לפני זה היום היום..
י יפעת שאול New member 21/3/05 #12 אירוע סגור לעובדים.. הרגו אותי המנהלים של השופר סל הם שרו נדליק ביחד נר עם שרית וכולם מזייפים... חחחחחחחחחח
אירוע סגור לעובדים.. הרגו אותי המנהלים של השופר סל הם שרו נדליק ביחד נר עם שרית וכולם מזייפים... חחחחחחחחחח
ש שי shay love sarit New member 21/3/05 #14 שרית בגני התערוכה היום ואיי ../images/Emo13.gif ואני מחר גם אמור להיות בגני התארוכה טיול עים בית הספר אבל אני לא הולך וזה לא של סופר סל זה של יום האוכל משהואאאאא ככה אמרו לנו בבית ספר ... בהצלחה לשרית בהופעה
שרית בגני התערוכה היום ואיי ../images/Emo13.gif ואני מחר גם אמור להיות בגני התארוכה טיול עים בית הספר אבל אני לא הולך וזה לא של סופר סל זה של יום האוכל משהואאאאא ככה אמרו לנו בבית ספר ... בהצלחה לשרית בהופעה
י יפעת שאול New member 21/3/05 #15 שי אולי מחר זה יום האוכל..../images/Emo21.gif אבל היום שרית הופיעה בגני התערוכה הופעה סגורה לעובדי הסופר-סל
שי אולי מחר זה יום האוכל..../images/Emo21.gif אבל היום שרית הופיעה בגני התערוכה הופעה סגורה לעובדי הסופר-סל