שרית חדד בגלגל"צ

24ADI

New member
שרית חדד בגלגל"צ

שלום לכולם! ברגע זה מתקיימת תכנית ראש בראש בגלגל"צ שרית חדד מול מאיה בוסקילה הצביעו לשרית 03-7655012 וללחוץ על מקש 2 לשרית חדד תודה והמשך יום מקסים עדי

Music4Life

New member
תודה עדי.... הצבעתי ../images/Emo70.gif

אני רואה שכתבת את ההודעה ממש לפני איזה 10 דקות לפחות... ישר איך שראיתי את ההודעה שלך, התקשרתי מיד והצבעתי לשרה
עלק נגד מאיה בוסקילה...
חברים - להצביע להצביע להצביע..שגם הפעם, המלכה שרית
תנצח את התולעתתתתתתת (חחחחחחחח)

Music4Life

New member
שרית ניצחה את התולעת!!!! ../images/Emo8.gif

חחחחחחחחחחחחחח ניצחון מוחץ
לשרית חדד !!! אין עליה...
מחצה את בוסקילה

חח עדי וכולם

ישבתי במשרד ושמעתי בגלגלצ שיש ראש בראש מאיה בוסקילה ו..... השדרנית אמרה המלכה או משהו כזה וצעקתי שרית חדד כל המשרד היה בשוק איך ידעתי כמובן התקשרתי ואני אומר לכם שצהל פשט את הרגל מההצבעות שהצבעתי בשביל שרית היום חח

שיראל מ

New member
חחחחח "תולעת"../images/Emo35.gif

טוב..
וואי רק עכשיו אני רואה את ההודעה של עדי ככה שלא הצבעתי
, אבל אם שרית ניצחה אזז כל הכבוד
יומטובב

Music4Life

New member
טליה, תרגעי נא. ../images/Emo13.gif וזה יפה מאד...

את מאיה בוסקילה חופשייייייייי לקלל
סורי אבל אני פשוט לא סובלת אותה...היא תולעת קטנה ומעצבנת אבל לא מזיקה...תראו איך שרית מחצה אותה. חי חי חי

shai202

New member
חבר'ה,תגידו מישו בינכים יודע.....

מה קורה לגבי הוצאת הדיסק או איזה סינגל חדש כולם כבר מוציאים סינגלים,אלבומים חדשים,מופיעים בתוכניות ורק שריתוש לא!!!! אני קצת מודאג......אני כבר משתגע....... היש שאומרים ששרית חדד זה כבר פאסה....היא כבר לא כמו בעבר,ולדעתי זה ממש לא נכון!!!!!

היא עוד עובדת

על הדיסק החדש... היא לא פאסה... ממש לא מבחינת ההצלחה שלה אני חושבת שהיא עדיין הזמרת הכי מצליחה בארץ... אבל אנשים או מתים עליה או שונאים אותה בדם... ויש כאלה... פעם כוווולם אהבו אותה עכשיו יש כאלה ויש כאלה חח מבחינת ההצלחה לא השתנתה בכלל אני אגיד עוד פעם חחח היא הכי מצליחה והכי טובה... ומבחינת השירים ברור שיש שינוי...

Music4Life

New member
מי פסה מה פסה?

חחחחחחחח שי...אל תגיד בצחור אפילו ששרית פסה
נראה לך?!?! אל תצחיק אותי... ס-ב-ל-נ-ו-ת אנשים..באמת, מה אי פעם יצא לכם לעשות דיסק? אתם יודעים כמה עבודה קשה זה? להקליט ואז לערוך...יש להם פול עבודה ואתם מכירים את שרית ואבי (במיוחד שרית), פרפקציוניסטית שכמותה
רוצה שהכל יהיה מושלם...(כל הכבוד לה) אל תדאגו, הדיסק יצא בזמן והכל יהיה בסדר..בנתיים תנו להם לעבוד, שיהיה לכם אחלה של דיסק לשמוע ולחרוש עליו. עוד קצת סבלנות - זה ישתלם בסוף - מילה שלי

נו מזל בתולה ../images/Emo3.gif

אומרים שככה זה מזל בתולה
בכל מקרה, אם הדיסק באמת ייצא טוב, אין לי בעיה לחכות...את האמת - דעתי הדיסק יהיה יפה בעיני כולם.. אני לא אוהבת את מה שצביקה פיק עושה... כל הדברים האלה שהופכים אצלו ללהיטים.. ורוב הדיסק זה הוא...

Music4Life

New member
גם אני לא אוהבת את צביקי פיקי ../images/Emo8.gif

הוא סתם...ז"א בתור בנאדם אני ממש ממש לא אוהבת אותו... אבל בתור מלחין - הוא מוכשר מאד. יש לו יכולות... שרית מאד מעריכה אותו חוצמזה, אז בסדר, בואי נראה איזה שירים הוא יכתוב לה ואז נפשוט
וכן, שריתו'ש הפרפקציוניסטית...לא ידעתי שמזל בתולה כאלה, אבל עכשיו שאת אומרת, וואלה מתאים לה בול
אין ספק שהדיסק יהיה מוצלח...כמו כל הקודמים !

נכון.. אני חושבת

שצודקים פה בקשר לדיסק- אנחנו לא מחכים לדיסק, אחנו מחכים להצלחה מסחררת שמתבטאת בדיסק.....
אז באמת צריך הרבה סבלנות, אבל בכל זאת, הסבלנות נגמרת מתישהו, ואני כבר מתה לשמוע לפחות סינגל אחד.... ובקשר לצביק- הוא מוכשר בטירוף, באמת, אני מאוד אוהבת את המוזיקה שלו. ובאישיות אני לא מכירה אותו, אמנם לפי מה שאני רואה בכללי לפעמים יש לו קטעים שאני לא אוהבת,אבל לרוב הוא נחמד מאוד (שימו לב לכוכב נולד!).

למעלה