שרית הצנחנית!

mikebrant78

New member
שרית הצנחנית!../images/Emo86.gif

או מישלא תהיי, לטעמי בכלל שמך הוא דניאל 08 או דני בוי או אלינור, אבל עכשיו אתה שרית הצנחנית וזה נחמד. האיש בעל 1000 הפרצופים. תראה/י אני מוכן לקרוא ביקורת והיא בהחלט לגיטימית אך נדמה שאת/ה משמש/ת כאופיזציה לפורום הנ"ל שכן את/ה ממעיט/ה בערכו של ברנט ומהלל/ מפאר/מקלס/מרומם ומשבח את טום ג'ונס ואלביס פרסלי. אני מכבד את האחרונים אך לא מסכים איתך ולו בשמץ מטיעוניך הסתמיים והלא מבוססים. ההשוואה לא הוגנת לדעתי שוב: כי מייק פעל פחות מ-5 שנים ולא במשך כמה עשורים. כי הם התפרסמו בארה"ב ומייק לא זכאה להגיע לשם. כי אולי היו להם סוכנים טובים יותר וכו'. כי הקהל בארה"ב אוהב להמליך מהר מלכים, יחסית לקהל האירופי השמרני יותר. יחסית למה שמייק ברנט הספיק בפחות מ-5 שנים. ערב טוב! אלעד:)

mikebrant78

New member
המשך-../images/Emo175.gif

יחסית למה שמייק ברנט השיג בפחות מ-5 שנים, כולם יכולים להתקנא בו, אני בטוח שאלביס פרסלי בשנת 60 לא הצליח כמו ברנט בשנת 1975. אלעד:)

qui saura

New member
אלעד!!!!

בשנת 60 אלביס רק חזר מהצבא אז בורר שהפופולריות שלו דעכה.הרי אחרי שהוציא את התקליט קינג קריאול בזמן היותו בצבא עברו שנתיים ובמודרניזציה המוזיקאלית של ארהב משתנה הרבה:צצו פרפומרים נוספים כפול אנקה,ניל סדקה,פאביאן,ג'ימי קלנטון,בובי דארין ,קליף ריצ'ארד כמובן, צ'אבי צ'קר ועוד שהפציצו את מצעדי הפזמונים בעולם ומילאו את החלל שנוצר כאשר אלביס שירת בצבא ארה"ב בגרמניה וכשחזר הרי הכרחי הפופולריות שלו ירדה במעט אבל חזר לאיתנו עם סרטים כעליצות באקפולקו,הוואי הכחולה(בלו הוואי) וכו' שהחזירו אותו למרכז העניינים.

למעלה