מה קשור יותר טוב ?
י יפעת שאול New member 7/2/06 #24 אני אישית ממש ממש נהנתי.. ../images/Emo24.gif היה קצת בלאגן בסוף כששרית יצאה (כרגיל) אבל בכללי היה ממש כייף ליל"ט לכולם שרית אני אוהבת אותך הכי בעולםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!
אני אישית ממש ממש נהנתי.. ../images/Emo24.gif היה קצת בלאגן בסוף כששרית יצאה (כרגיל) אבל בכללי היה ממש כייף ליל"ט לכולם שרית אני אוהבת אותך הכי בעולםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!
ש שי shay love sarit New member 7/2/06 #28 לא ראיתי../images/Emo4.gif אבל לפי התגובות היה יפה מחר ב"ה אני יראה שידור חוזר בצהריים ואז אני יגיב לכך ולפי התגובות שלכם אני מתאתר לעצמי שהיה מדהיםםםםםםםםםםם
לא ראיתי../images/Emo4.gif אבל לפי התגובות היה יפה מחר ב"ה אני יראה שידור חוזר בצהריים ואז אני יגיב לכך ולפי התגובות שלכם אני מתאתר לעצמי שהיה מדהיםםםםםםםםםםם
ש שי shay love sarit New member 7/2/06 #43 תודה רותם../images/Emo9.gif תמונות מהממות../images/Emo99.gif
ש שי shay love sarit New member 7/2/06 #45 יאוו איזה יפההההההה../images/Emo24.gif ואווו שרית ניראת מליון דולררררררררר אח שרית שרית פשוט מושלמת
ל לירן צ היחיד New member 7/2/06 #53 כנסו רק עכשיו אני רואה מה שחרטו לשרית על האוטו ואכן אנשים חסרי חיים מושפלים ומגעילים, חבל שאין לאנשים מה לעשות בחיים. ולשאלתך גלעד- אין כמו עמוס עמוס היה נשמה ותמיד התנהג יפה ולא באגרסיביות כלפי המעריצים.
כנסו רק עכשיו אני רואה מה שחרטו לשרית על האוטו ואכן אנשים חסרי חיים מושפלים ומגעילים, חבל שאין לאנשים מה לעשות בחיים. ולשאלתך גלעד- אין כמו עמוס עמוס היה נשמה ותמיד התנהג יפה ולא באגרסיביות כלפי המעריצים.
ש שרית חדד בנשמה New member 7/2/06 #54 חרטו????... הם ממש חרטו את זה או שזה סתם עם ליכלוך...????... תענו בבקשה!! ודרך אגב היה מזההה יםפה אתמול!!!! ראיתי את שרית כשהיא יצאה...חחח
חרטו????... הם ממש חרטו את זה או שזה סתם עם ליכלוך...????... תענו בבקשה!! ודרך אגב היה מזההה יםפה אתמול!!!! ראיתי את שרית כשהיא יצאה...חחח
ש שיראל מ New member 8/2/06 #56 ../images/Emo99.gif פשוט מדהימה../images/Emo70.gif ראיתי..לא היה לי זמן להגיב..לחץ בלימודים איזה יפה היה.. את האמת קצת הופתעתי שהיא שרה את "בחום של תל אביב" אבל היה יפה חחחח כן ראו את רותם ורחל הרבה.. רותם תודה רבה על התמונות
../images/Emo99.gif פשוט מדהימה../images/Emo70.gif ראיתי..לא היה לי זמן להגיב..לחץ בלימודים איזה יפה היה.. את האמת קצת הופתעתי שהיא שרה את "בחום של תל אביב" אבל היה יפה חחחח כן ראו את רותם ורחל הרבה.. רותם תודה רבה על התמונות
ש שיראל מ New member 8/2/06 #57 אה ובקשר לזה שחרטו על האוטו... הדבר היחיד שיש לי לומר זה ממש משתתפת בצער האנשים החסרי חיים שעשו את זה.. פשוט גועל נפש
אה ובקשר לזה שחרטו על האוטו... הדבר היחיד שיש לי לומר זה ממש משתתפת בצער האנשים החסרי חיים שעשו את זה.. פשוט גועל נפש