שרית בדודו טופז הכל לכאן ועכשיו בושם צרפתי
S shai202 New member 6/2/06 #3 לא הופעה משו..אין רקדנים היה פלייבק לפחותתת היא תשיר עוד שירררררר יש!!!!!! איזה קטעיםםםםםם איתהההההה חחחחחחחחח איזו מצחיקההה
לא הופעה משו..אין רקדנים היה פלייבק לפחותתת היא תשיר עוד שירררררר יש!!!!!! איזה קטעיםםםםםם איתהההההה חחחחחחחחח איזו מצחיקההה
ה הילוש 23 המתוקה New member 6/2/06 #4 ../images/Emo13.gif כן היא מאוד יפה ומקסימה והיא תשיר עוד שיר איזה כיף אההה????
ד דרוש1 New member 6/2/06 #6 יואוו איזה חמודה היאאאא אמא אין לי מיליםםם הצחוקק שלהה הטובב שללהה וצילמו את רותם ורחלל המוןןן .. היה מושלםםם .. מקווה שנהנתםם
יואוו איזה חמודה היאאאא אמא אין לי מיליםםם הצחוקק שלהה הטובב שללהה וצילמו את רותם ורחלל המוןןן .. היה מושלםםם .. מקווה שנהנתםם
R ReutZi New member 6/2/06 #7 איזה מהממת היא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חשבתי שהיא תשיר בשיר השני את "בין כל הבלגן"
איזה מהממת היא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חשבתי שהיא תשיר בשיר השני את "בין כל הבלגן"
ד דורית love שרית חדד New member 6/2/06 #10 איזה יאפהההההההה היאאאא... אני כוליי בעננייםם היא כזאת מושלמתתתתתתתתתתתתתת.. אני בלי מצב רוח לא משנה למהה..בגלל הרבה סיבותת..ולראות אותה עשה לי טוב על הלב..שרית אני אוהבת אותך חיים שליייייייייי
איזה יאפהההההההה היאאאא... אני כוליי בעננייםם היא כזאת מושלמתתתתתתתתתתתתתת.. אני בלי מצב רוח לא משנה למהה..בגלל הרבה סיבותת..ולראות אותה עשה לי טוב על הלב..שרית אני אוהבת אותך חיים שליייייייייי
ש שי shay love sarit New member 7/2/06 #32 כן שמעתי שהיא שרה בחום של תל-אביב נחמד דווקה ששרית שרה שירים מהאלבום חגיגה קצת תיזכורתתתתתתתת יפה יפה
כן שמעתי שהיא שרה בחום של תל-אביב נחמד דווקה ששרית שרה שירים מהאלבום חגיגה קצת תיזכורתתתתתתתת יפה יפה
נ נסיכה של שמחה New member 6/2/06 #11 איזה נשמהההההה!! פשוט מ-ה-מ-מ-ת!!!!!!! איזה יפה היא הייתה לבושה1
M Music4Life New member 6/2/06 #12 חח הפעם לא צילמו אותי נכון?? ../images/Emo9.gif חחחחחחחחחחח יופי. טוב שכך.
ש שי גרשון New member 6/2/06 #13 אבל ניבה ששרית ישר התחילה לשיר את ישר קמת חחחח ראוו אותך קמה... חחח.. וראו את רותם ורחל... המצלמה ניכנסה להם בתוך הפנים..חעחעעח
אבל ניבה ששרית ישר התחילה לשיר את ישר קמת חחחח ראוו אותך קמה... חחח.. וראו את רותם ורחל... המצלמה ניכנסה להם בתוך הפנים..חעחעעח
M Music4Life New member 6/2/06 #14 נכון!! ברור שקמתי מהר... אמרו לנו ששרית שרה והכל, אז לעמוד וזה...אז יאללה, לא יכולתי לחכות קפצתי כבר בכיסא שלי - ממש התרגשתי לראות אותה...ולשיר... יו איזה כיףףףףףףףףף !!!
נכון!! ברור שקמתי מהר... אמרו לנו ששרית שרה והכל, אז לעמוד וזה...אז יאללה, לא יכולתי לחכות קפצתי כבר בכיסא שלי - ממש התרגשתי לראות אותה...ולשיר... יו איזה כיףףףףףףףףף !!!
ש שי גרשון New member 7/2/06 #16 ולא שיר מהאלבום החדש.?.. חוץ מ - "בושם צרפתי".. אולי משהו כמו כוכבים של אהבה או אם הפנים למערב
ר רותם שמואלי New member 7/2/06 #17 היה מאוד כיףףף אצל דודו וואי ראווו אותייי חחחחחחחחחח... איזה פאדיחה אהה? חחחח.. טוב לא משנה.. היה מאוד נחמד וכיף שם.. אני יעלה תמונות יותר מאוחר
היה מאוד כיףףף אצל דודו וואי ראווו אותייי חחחחחחחחחח... איזה פאדיחה אהה? חחחח.. טוב לא משנה.. היה מאוד נחמד וכיף שם.. אני יעלה תמונות יותר מאוחר
ב בתאל זכריה היחידה New member 7/2/06 #18 ייאלה רותם חופשי תציףפה עם תמונות של שרית.... איזו מדהימה היא היתה! חחח אמא שלי אמרה שגם אותי ראו חחחח פדיחה
ייאלה רותם חופשי תציףפה עם תמונות של שרית.... איזו מדהימה היא היתה! חחח אמא שלי אמרה שגם אותי ראו חחחח פדיחה
ר רותם שמואלי New member 7/2/06 #19 אז יאללה אני יציףףףףףף בתמונות חחחח.. אז הינה קבלו כמה תמונות מדהימןת של שרית המדהימה..