שרישורשעמום

Bassיסט

New member
בוקר טוב לכל הלינקינים...

ספרו איך התאהבתם בלהקה? מתי זה התחיל? ומה אתם עושים שאומר שאתם אוהבים אותם? יענו פוסטקים חולצות ואפילו התפערויות לינקין אחרות ויותר מוגזמות...

SAMAR

New member
....

כבר מהקליפ הראשון [ONE STEP CLOSER ו לא IN THE END] התאהבתי בלהקה, המוזיקה [המעולה!] האנשים [הנחמדים!] ובעצם בהכל. כל העולם ואישתו יודעים שאני מתה על לינקין [אפילו הפקצה שהכי שונאת אותי....] אז תמיד ביומולדת אני מקבלת פול דברים! יש לי לוח שנה [אחד גדול שתלוי על הקיר ואחד קטן לשולחן!] יש לי 2 חולצות קצרות ו2 סווטשרטים, יש לי דגל, יש לי 6 פוסטרים!!!כן 6!!!יש לי צעיף, כובע ועוד מלא דברים!!!מספיק משוגעת??? [עליהם?]

בוקר טוב.. יותר נכון *ערב* טוב

אממ... התחלתי לאהוב אותם אחרי ששמעתי את in the end והאמתי שדי נרגעתי מהם.. הם לא הכי מעניינים אותי עכשיו כנראה שאני סתם מתנחלת בפורום חח למישהו יש בעיה??

ט2לולה

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

איזה כיףלכם שאתם בבית
ביצפר מזדיין
אני שמעתי בMTV את In The End והתאהבתי בשיר! שמעתי אותו כל היום ואז שטסתי לחו"ל קניתי את הדיסק שלהם בדיוטע פרעעעע ומאז אני שומעת את הדיסק מלא
ואת השני לא יצא לי לקנות, אבל אני מכירה את רוב השירים ממנו

ברונדבי

New member
הייתי מציע להנהלה לשים תמונה קבועה

בכניסה לפורום
אם אפשר של כולם או של ה"סמל" של הלהקה או משהו

אאממממ אני אוהבת לינקין ככה...

זה סיפור מזה מסובך... שהייתי בכיתה ה' או לא יודעת היה ת'קליפ של CRAWLING וזה היה הקליפ שהכי פחדתי ממנו... ו... איכשהו מSOMEWHERE I BILONG וNUMB וBREAKING THE HABIT אני אוהבת אותם... מסובך לאללה... ומתי שראיתי את CRAWLING השנה אמרתי "וואי זה הם?!?! WTF!?!? הלהקה שאני אוהבת הוציאה ת'קליפ שעשה לי ת'מוות!?!?" וזהו...

Bassיסט

New member
חחחחחחחחחח כן הא??

קרולינג זה אחד הקליפים היותר מוזרים!!! אבל מקרולינג אני ידעתי שיש גיטרה כזאת "בס אקוסטי" ורכשתי לעצמי גם כזאת היא מדהימה!!!! תיראו בעצמכם...

Bassיסט

New member
חברה יאללה...

יש פה הרבה חברה ומעניין אותי לדעת איך כל אחד הגיע ללינקיניה

למעלה