שרירן אינטרמוראלי
בנות יקרות
כתבתי לכן באתר לפני כשלושה חודשים שיש לי שרירן אינטרמוראלי בגודל 37-44 מ"מ שנמצא בקיר הרחם ומספר לא מבוטל של רופאים הציעו לי לעבור ניתוח לא פשוט שיש לו השלכות כגון פגיעה ברחם מפני שהסיכוי להקלט עם שרירן אינטרמוראלי הוא קלוש - יש לציין שביצעתי החזרה ראשונה עם 2 עוברים קפואים ויפים בגדלים 8 תאים ולא התפתח להריון
אני מטופלת בהדסה עין כרם אצל פרופסור נרי לאופר אשר התעקש לבצע לי שוב היסטרוסקופיה הבחנתית - לדבריו הרחם לא מעוות ושכדאי לי לנסות שוב ללא ניתוח
כמובן שביצעתי החזרה נוספת של 2 עוברים בגדלים של 7-8 תאים
לאחר כשבועיים עשיתי בטא והתוצאה 402 ולאחר שלושה ימים הבטא עלתה ל-1570
יום רביעי הקרוב אני אמורה לבצע אולטרסאונד לבדוק האם יש שק/ים ברחם ואני בלחץ נוראי
אין לי בחילות ולא הקאות רק קצת כיווצים בבטן התחתונה.
אני קוראת באתר ולפעמים נכנסת ללחץ ולפעמים מתעודדת שהכל יכול להיות.
אני בת 51 בריאה בדרך כלל
האם מישהי נקלטה עם שרירן אניטרמוראלי ועברה הריון עד הסוף?
עכשיו אני נכנסת לשבוע 6.
תודה על הסבלנות שלכם לקרוא את הסיפור שלי.
בנות יקרות
כתבתי לכן באתר לפני כשלושה חודשים שיש לי שרירן אינטרמוראלי בגודל 37-44 מ"מ שנמצא בקיר הרחם ומספר לא מבוטל של רופאים הציעו לי לעבור ניתוח לא פשוט שיש לו השלכות כגון פגיעה ברחם מפני שהסיכוי להקלט עם שרירן אינטרמוראלי הוא קלוש - יש לציין שביצעתי החזרה ראשונה עם 2 עוברים קפואים ויפים בגדלים 8 תאים ולא התפתח להריון
אני מטופלת בהדסה עין כרם אצל פרופסור נרי לאופר אשר התעקש לבצע לי שוב היסטרוסקופיה הבחנתית - לדבריו הרחם לא מעוות ושכדאי לי לנסות שוב ללא ניתוח
כמובן שביצעתי החזרה נוספת של 2 עוברים בגדלים של 7-8 תאים
לאחר כשבועיים עשיתי בטא והתוצאה 402 ולאחר שלושה ימים הבטא עלתה ל-1570
יום רביעי הקרוב אני אמורה לבצע אולטרסאונד לבדוק האם יש שק/ים ברחם ואני בלחץ נוראי
אין לי בחילות ולא הקאות רק קצת כיווצים בבטן התחתונה.
אני קוראת באתר ולפעמים נכנסת ללחץ ולפעמים מתעודדת שהכל יכול להיות.
אני בת 51 בריאה בדרך כלל
האם מישהי נקלטה עם שרירן אניטרמוראלי ועברה הריון עד הסוף?
עכשיו אני נכנסת לשבוע 6.
תודה על הסבלנות שלכם לקרוא את הסיפור שלי.