שרירי רגליים

• פותח הנושא xon25
  • פורסם בתאריך

xon25

New member
שרירי רגליים

בעבר רכבתי על אופניים ולאחרונה חזרתי לרכב. בצורה טבעית הגליים שלי התנפחו מאוד אז. במבט על הרגל נראה שהאזור העליון של השריר מנופח יותר מהאזור התחתון וזה לא נראה טבעי (צרפתי תמונה שלי לעומת רגל שרירית אחרת) השאלה היא - האים יש דרך לאמן את השריר התחתון? ד"א כמות השומן באזור לא משמעותית.

alexkagn

New member
למען השם.....

בלי לפגוע אבל, למה הצטלמת בלי תחתונים...?

xon25

New member
למען השם...?

לא פוגע, רואים משהו שלא צריכים לראות??

xon25

New member
אויש

תחשבו שזה צל... יש מצב שאני מקבל תגובה עניינית?

ronen222

New member
אתה צריך לגרות את השריר

כנגד משקל רב ולא עם אופניים תרגיל טוב לצורך העניין יהיה סקווט למשל

Leli

New member
הרגל מורכבת מהרבה שרירים

אם אתה רוצה שכולם יתנפחו פשוט תעבוד על כולם,ברכיבה אתה אמנם עובד על הרבה קבוצות שרירים ברגל אבל כנראה שאתה צריך להפעיל עוד. לך לחדר כושר ותשאל את המאמן באיזה מכשירים להשתמש

rmarko

New member
../images/Emo32.gif יש לי שאלה לא קשורה

כמו שאפשר לנפח שרירים - האם אפשר לצמצם כאלה שהתנפחו יותר מדי?

Nut420

New member
כן

אני זוכר שמישהו פעם כתב פה שפורום שמפתחי גוף מקצוענים עם הם צריכים להקטין שריר כלשהו בשביל שתהיה סימטריה או פרופורציה נכונה בין השרירים זה נעשה על ידי סטים של הרבה מאד חזרות במשקל נמוך, חוץ מזה אני לא זוכר..

תמונה

אני אשאיר הפעם את התמונה הזאת אבל לפעם הבאה תקפיד על מה ששאתה מפרסם בפורום (הדבר נכון לכולם) !!! לשאלתך: אין דבר כזה שריר תחתון, אתה נתת תמונה של שריר הארבע ראשי וכשמו כן הוא 4 ראשים, הראש החיצוני Vastus Laterlis Oblique גדול יותר ונמצא במקום בולט יותר לכן נראה שהוא מתפתח יותר. אין אפשרות לעבוד על ראש אחר כל ארבעת הראשים הם שריר אחד שמבצעים פשיטה בברך ומסייעים בכפיפה בירך.

cagiva

New member
rectus femoris נעלב../images/Emo8.gif

רק לציין שישנו רק ראש אחד שעובר במפרק הירך ואותו כן ניתן לבודד. קבל ח"ח על כל המידע והרמה הגבוהה! ה-cagiva

aviva89

New member
ממה שאני רואה!

ממה שאי רואה רכיבה על אופנים מפתחת מאוד את שרירי התאומים אז לפחות לשרירים האלה מומלץ לרכוב על אופניים

למעלה