שרירים תפוסים

R E N I

New member
שרירים תפוסים

עשיתי לפני כיומיים פעילות ספורטיבית מאומצת (שבדרך כלל אני לא עושה מכיוון שיש לי בעיה באיזור הגב התחתון). בכל אופן, נתפס לי כמעט כל שריר שקיים בגוף (ירכיים, כתפיים, שוקיים, כפות רגליים, איזור בית השחי, ידיים...) עשיתי כבר פעמיים אמבטיה חמה עם מלח, סודה לשתייה וסבון על בסיס שמן- אך זה לא עזר. עשו לי מסז'ים, שמתי כרית חמה על האיזורים התפוסים- אך ללא תוצאה. אני כבר מיואשת מהניסיונות, וקשה לי מאוד ללכת, לקום, לשבת וכו'. למישהו יש עצה נוספת מה ניתן לעשות?

R E N I

New member
יש לציין שגם מרחתי DEEP HEAT

שזה בערך אותו דבר כמו בן גיי....

../images/Emo10.gif הגוף ממש, אבל ממש ../images/Emo31.gif

לא אוהב שמתעללים בו - הוא יודע להתעלל בחזרה - BIG TIME - וזה בערך מה שהוא עושה לך עכשיו, במילים פשוטות: סחטת לו את ה"מיץ" הוא דורש את ה"מיצים שלו בחזרה ו מ ה ר !!!! המיצים שלו - קרי אלקטרוליטים, נוזלים חיוניים, ועוד מרכיבים שונים שמסג'ים וחימומים - לא יחזירו לו. קראי בבקשה את המאמר המצורף מאתר גאמנון - ובבקשה החזירי לגופך את שגזלת ממנו. להבא למדי להתייחס אליו בעדינות, לאט לאט, הרגילי אותו לשינוי, האמיני לי - הגוף שלך לא נגדך, כל זמן שאתם פוסעים יחד יד ביד.

R E N I

New member
המאמר הזה מדבר על התכווצות של שריר...

לא על שריר תפוס.. לצערי, אני סובלת לעיתים רחוקות מהתכווצות של שריר אשר נוצרת מתנועה לא נכונה של הרגל, ואז יש כאב חד בכף הרגל שנמשך כמה שניות, אך לא זאת הבעיה שלי כרגע.. אני יודעת שזה לא היה נכון לעשות פעילות ספורטיבית מאומצת אחרי הרבה זמן שלא התעמלתי כל כך קשה, אך כמו שאומרים "לא בוכים על חלב שנשפך"- מה שהיה היה, כעת עליי לדעת כיצד לתקן את מה שקרה.

היינו הך

שריר תפוס -הוא שריר מכווץ וגם ההפך נכון. מבחינה פיסיולוגית אין שום הבדל. מה שאת מתארת כעווית חולפת - נגרם בשל מתיחה לא נכונה של העצב וחולף עם שינוי התנוחה. לא אכנס כאן למנגנון הפיסיולוגי של פעילות השרירים, למרות שאין זה מנגנון מסובך, אולם האמיני לי כשאני אומרת לך שאין כל הבדל במינוח. אכן לא מבכים על חלב שנשפך (בתנאי שזה לא מילק שייק פירות יער,
) ותמיד לומדים מנסיון. נסי את המאמר בקישור על "שריר תפוס" בתקווה שיעזור. לדעתי את זקוקה כרגע לפעילות מאוד מתונה, אך לא למנוחה מוחלטת. הרבה בריאות והחלמה טובה.

למעלה