שריקו....

דוסית1

New member
שריקו....

עקב הבטחתי (הפזיזה... :) תאלץ לברך את שי אישית! (אם לא אכפת לך כמובן....) בתמורה לכך הוא מוותר על המתנה שהוא בנה עליה מהדיוטי פרי... (ראית איך הוצאתי אותך מזה בשלום...? מה מגיע לי.... :) בקיצור, תעשה לו איזה מישביירך שהוא לא ישכח הרבה זמן... (וכמובן כל מי שמעוניין לברך את שי מוזמן אף הוא!) "יהיו לרצון אמרי פיכם והגיון לבכם..." ואף אני אסיים בברכה לשי: מאחלת לך הצלחה בכל אשר תפנה תשכיל ותצליח ויהי רצון שתמצא תמיד חן בעיני אלוקים ואדם... (בעיני אתה כבר מוצא חן... זה בסדר! :)

BigKay

New member
היא או.. סליחה מחבבת אותך.. אתה לא

רואה.. איפה השדכנית "מענינת מאוד".

BigKay

New member
חחח סיכמנו שזה בלי תשלום..

אבל הגוזלים עזבו כבר את הקן.. והלכו לישון

BigKay

New member
אז יאללה למיטה..

נראה לי שהשדכנית כבר עזב אותנו לאנחות..

BigKay

New member
על מה רבתי כבר. תעדכני אותי..

ואני רואה שהבת שלך מעיר אותך כמו שעון כל לילה. היא בטח תהיה מסודרת כשהיא תגדל..

אנחנו כמו חתול ועבבר

אני אומרת יום אתה אומר לילה אני אומרת שחור אתה אומר לבן.... סתא..אם הכל בצחוק . התינוקת שלי לא העירה אותי אני בדרך כלל הולכת לישון מאוחר אנחנו ציפורי לילה וזה תורשתי מה לעשות קשה להשתנות

BigKay

New member
דוקא אהבתי מה שכתבת ובגלל

זה הגבתי, ולא הפוך.

היייי! בסוף עוד יגידו על הפורום

שלנו שהוא משמש בימה לפלירטוטים נו טוב, העיקר שיצא מזה שידוך

דוסית1

New member
הלו... כבר חיתנתם אותי??

אני קטנה.....! ו...אסור לקדש אישה בלי שיראנה...! בעצם, במקום להעביר נושא אולי תתחילו כבר עם ה(שבע) ברכות..? :)

א77

New member
עד שיראנה...

הרה"ק רבי מענדלי בן הרה"ק בעל המראה יחזקאל מדעש, בדרכו מהישיבה לביתו לאחר התמדה והתעלות בתורה ויראת שמים בישיבה במשך שנים, עבר דרך העיר אויהל שבהונגריה לחזות פני קדשו של הרה"ק רבי משה טייטלבוים בעל הישמח משה. ובנתיים סר לאכסניה אצל אחד מן הבעלי בתים בעיר. כשירד לשוק לחפש אחר מזון, התבונן באחד דוכני המילונים שעבר זמנם והבאישו. משפנה לסור לדוכן סמוך, והנה הוא שומע קולה של המוכרת נערה בת ישראל המכרזת לעברו: צדיק זה בא לבית מלוני וייפטר בלא מילון... כששמע המליצה הרים עיניו לראות, אך מיד נמלט לאכסניה, והחל בוכה ומחפש דרך תשובה על כי הביט בנערה. בעל האכסניה סר לראות על מה דופק הבחור ראשו בקיר כשדמעותיו זולגות מאין הפוגות. ומשהסביר לו הבחור מענדלי, ייעץ לו בעל האכסניה שהרי אמר רב יהודה אמר רב אסור לאדם שיקדש את האשה עד שיראנה (קדושין מא ע"א), והרי אם אתה מענדלי תשאנה, תהיה הראיה לשם מצוה… הלכו הבחור ובעל האכסניא לבעל הישמח משה. לשמוע דעתו הקדושה בענין. בעל הישמח משה ענה כמובן בחיוב ובשמחה להצעה זו. ומיד הזמין להורי הנערה שכמובן ששו על המציאה שנפלה בגורלם. אבל משהוזמנה אם הבחור לפגוש המדוברת, סירבה אימו בכל תוקף לשידוך זה, שהרי היא מיוחסת, והנערה אפילו מכוערת, וכו' וכו'. אבל עקשנותו של הבחור למצוא פתרון לחטא ראיה זו, עמדה בעינה. עד שבעל הישמח משה בירך והבטיח שאם יהיה זווג זה, אז לזוג יהיו בנים ובני בנים דורות ישרים ומבורכים שיאירו עולם בקדושתם. שבת שלום ומבורך.

למעלה