Dragon Roar
New member
שריפת שומן ותזונה....
שלום אז ככה: קניתי לא מזמן שק איגרוף. דבר ראשון, זה אחלה דבר. כיף להתאמן עליו ואני מרגיש שיפור במהירות ובחוזק של האגרוף. השאלה הראשונה: האם שק איגרוף שורף יחסית הרבה שומן? (זאת לא ממש המטרה אבל סתם לידע) שאלה 2: אני רוצה לשרוף כמה שיותר שומן לקראת החופש הגדול (עד יולי) מה לעשות אני יורד לאילת עם חברים וחברות אז חייב להיות גוף יפה ליד הבנות
אז מה אתם ממליצים לאכול ומה לא? בוא נניח שאני אתאמן חזק יותר מהרגיל כל יום (מכון כושר כל יום + עבודה בבית של קראטה) אני אצטרך אנרגיה אבל המטרה היא גם לא לאכול דברים משמינים. (הייתה תקופה שלקחתי מזון מלכות ופולן.. למי שיודע) אילו תרגילים אתם ממליצים לשריפת שומנים? טוב זה ברור- ריצה ושק אבל כמה זמן מינימום לרוץ? (בדרך כלל אני רץ 13.5 קמ"ש ומעלה למתפרצות של 16) עוד דבר ספינינג? זה טוב? ממליצים? לא ללחימה כמובן אני מדבר על כושר ושריפת שומנים. רק עוד משהו אחד אין לי בעיה במשקל אז אל תכניסו כל מני תזונות לכאלו עם בעיות משקל המטרה היא לשרוף מה שלא צריך. תודה מראש אלון.
שלום אז ככה: קניתי לא מזמן שק איגרוף. דבר ראשון, זה אחלה דבר. כיף להתאמן עליו ואני מרגיש שיפור במהירות ובחוזק של האגרוף. השאלה הראשונה: האם שק איגרוף שורף יחסית הרבה שומן? (זאת לא ממש המטרה אבל סתם לידע) שאלה 2: אני רוצה לשרוף כמה שיותר שומן לקראת החופש הגדול (עד יולי) מה לעשות אני יורד לאילת עם חברים וחברות אז חייב להיות גוף יפה ליד הבנות