בהחלט כבאי בנשמה
תראה בתחנה בכל המשמרות יודעים שאני זמין תמיד, שהם צריכים את העזרה שלי הם יודעים שהם תמיד יכולים לבקש אותה ואני אתן אותה אם אני יכול לגבי אותה שריפת מכוניות, ראיתי אותה אבל הייתי עייף ובכלל השבוע ביליתי המון שעות בתחנה, לבנאדם גם יש חיים מסביב.... תאמין לי שכשיש משהו באמת גדול ואני שומע על זה, קרו מקרים שהגעתי לשם עוד לפני הצוותים... שיש באפשרותי אני עוזר....קח בחשבון שאני חייל בשירות סדיר מה שגוזל ממני את רוב תשומת הלב ואת רוב האנרגיה.... אני יכול להעיד שבתקופה האחרונה סדר היציאות שלי הביתה הפך ליומיות....כלומר כמעט כל אחה"צ אני יוצא הביתה ותאמין לי שברוב הימים שאני יוצא אני נוסע מהבסיס ישר לתחנה ונשאר שם עד 12 בלילה בערך וחוזר הביתה כי בכל זאת יש לי צבא למחורת. כמו שכתבתי קודם לכן גם אם אני שומע על אירוע בקשר אני לא יכול לחיות בסטנדביי כל היום....מאז ה"שריפה" ברב קומות הזה יצאו רכבים מתחנת באר שבע לעוד שלושה אירועים ותאמין לי שזה מטורף ביותר לצאת ולרדוף אחריהם היו מקרים לדוגמא שריפת מחסן צבעים בעמק שרה בבאר שבע שלקחתי מונית ספיישל עד לשם בשביל לעזור להם במקום תאמין לי שכשאפשר ובאמת צריכים אותי שם אני אהיה שם גם בלי שיבקשו. לגבי כבאי בנשמה...אז כן, עד הסוף.... למען האמת אני מאוד רוצה להכנס לשורות שרותי הכבאות עם שחרורי מצה"ל בתור כבאי