שריפת מחסן

שריפת מחסן

בשעה 2 לפנות בוקר קיבלו בשירותי כבאות הרצליה הודעה על שריפת מחסן בשכובת נווה ישראל בהרצליה למקום יצאו רכב הגעש עם קצין המשמרת ורכב סער עם ראש צוות וכבאי למקום הגיעו האחראי צופים מטעם הכבאים אני ועוד צופה בשם רועי ברינקר סגן אחראי צופים.

fireman

New member
שיהיה לכם על מה להתווכח קצת

מישהו מוכן להסביר לי למה לא להוציא 2 סערים לאירוע כזה במקום סער וגעש? ותוותרו על כל ההנפצות האלו של לפרוץ למחסן וכו....כי אני עוד לא ראיתי מחסן שצריך לפרוץ אותו עם יותר מציוד הפריצה המצויי ברכבי הסער.

ערב טוב ערן ולכל חברי הפורום ../images/Emo41.gif

ערן לכל איגוד יש את פקודת היענות שלו , ואני משער לעצמי שיש גם אילוצים אחרים בתהליך קבלת החלטות של המפקדים בהיעדר כוח אדם , קיימים לפעמים אילוצים שהם לא הגיוניים אך המציאות מכתיבה לך זאת , תצייר לך תרחיש פשוט , יש לך 4 אנשי צוות וקיבלת הודעה על דליקה בדירת מגורים , במקביל להגעתך למקום אתה מקבל גם הודעה על תאונת דרכים עם ליכודים , ואלה הם תרחישים מציאותיים שהציבור אינו מודע להם , וגם קובעי המדיניות , רק אנו שמתמודדים עם המציאות הזאת יום יום חשים את המצוקה , ולכן מה שמתאים לבאר שבע אינו מתאים להרצליה , אני תקווה כי אחרי הקמפיין שועדת התדמית יחד עם חברת הפירסום שנבחרה לפני החג נוציא את מערך הכבאות לפסים נכונים ולהערכת הציבור וקובעי המדיניות למקום הראוי כמתבקש ,

homer jay

New member
פיינצק יא מניוק תרום גם לי קצת...

ככה מרויחים בלוטו ולא מספרים אה??? תן גם לי כמה טיפים למילוי לוטו.... רק הרווחת וכבר אתה תורם לתחנה ש'ך 2 מיליון בשביל רכב געש? אולי תתרום להם גם איזה אי וואן קטנטן? קח הכול בהומור :) יום טוב! :)

רותם אתה טמבל!! 2 מיליון!!!

אין לי כסף לסכיני גילוח אתה רוצה שאני יזכה ב 2 מיליון
איך הגעת לזה???

fireman

New member
גרשון ידידי היקר.

לי אתה בהחלט לא צריך להסביר, המטרה הייתה לעורר דיון מסויים בפורום ונראה שזה דיי הצליח. מטרתי בתור מנהל פורום היא לאוו דווקא תמיד לומר אמן לדברי חברי הפורום אלא לעורר ויכוח מסויים בכדי להחיות את הפורום. אני אישית לא רואה שום בעיה בהוצאת רכב חילוץ לאירוע כזה, אני אגדיל ראש ואומר שלדעתי כדאי יותר להוציא אשד ורכב חילוץ, ובכך להרוויח את כמות המים הגדולה וגם את אמצעי החילוץ בצורה המורחבת שלהם כפי שהיא מצויה ברכבי החילוץ סטייל "געש" שנמצאים בחלק מתחנות הכיבוי בארץ אם כי אשד לא יוכל לתת מענה לבדו במקרה והרכב חילוץ אכן יוזנק לתאונת דרכים תוך כדי האירוע. אגב, תוכל לפרט על הקמפיין המדובר? במה מדובר?

ערן ידידי היקר

אני סמוך ובטוח כי אתה מכיר את מערך הכבאות וההצלה בישראל , אך גם תסכים איתי שיש כאלו שאינם מכירים את הבעיות הבוערות במערך הכבאות , ולכן אני מפרסם את העובדות לאשורן, ותוך כדי תקווה שמישהוא בפורם או מחוצה לו יקרא ואולי כך נעורר את דעת הקהל , וכולל הצופים שלנו , וכל מי שנכנס כאן לפורם , אנו צריכים לראות בכל עת ובכל הזדמנות ובכל דרך אפשרית להעביר את המסרים שלנו בכל דרך אפשרית ולנצל כל אמצעי התקשורת לטובת האינטרס שאמור לשרת אותנו ,

למעלה