שריפת חמץ

מחופש

New member
שריפת חמץ

היי חברה חג שמח האם שרפת את החמץ הספרים הקדושים אומרים שחמץ זה לא ממש חמץ אלא החמץ שבבן אדם היצר הרע, השטן, העבירות, וכו' וכו' אבל בכל זאת שמתי לב היום שהחרדים באמת שכחו ששריפת חמץ זה לא החמץ וממש ראיתי איך שרבים שני אנשים חשובים על שריפת החמץ ואת זה ראיתי מגיע יהודי עם זקן ארוך מטיל פחד כמובן אחרי המקוה עים חבילת החמץ שלו ליד האש עם הלולב ביד השני וזורק את ארגז החמץ למדורה היהודי השני צועק לעברו מה אתך למה אתה זורק את החמץ שלך על שלי? הוא עונה זה מדורה ציבורית אבל אני חייב לראות את החמץ שלי צועק לו בחזרה שואל אותו ולמה? כי אני חייב לראותו נשרף כליל שלא יהיה ראוי למאכל כלב הוא אומר לו בחזרה אני רואה שזה הכל שרוף כבר החמץ שלך הוא צועק לילד שעמד בצד ילד! למה אתה מחזיק מקל ביד ומשחק עם המדורה תביא את זה מהר הילד כמובן פחד ונתן לו את המקל והוא תוחב את המקל לתוך פרוסת לחם אחד מהחמץ שלו ומראה ליהודי השני החצוף ששם מקודם את החמץ על שלו תראה יש עדיין בתוך הפרוסה בפנים סימן של לחם רואים עדיים לחם בתוך הפרוסה אם פותחים אותו באמצע! אתה רואה שאני צדקתי! הוא עונה לו איפה כתוב שצריכים לראות שזה יישרף בתוך תוכו? ועכשיו הוא כבר עם המקל ביד הוא נותן לו מכה כמו שכתוב בתורה ואומר לו לך מכאן ואל תפריע לי לקיים מצות עשה מן התורה של ביעור חמץ ואומר כל חמירה בכוונה!!! הרי לך חלק מן המצוות שבתורה וכמובן שהילד עמד כל הזמן וחיכה שהמבוגר יחזיר לו את המקל אבל נשאר אצלו לשחק עם האש חג שמח

Le Fay

New member
נהדר!

אהבת האדם במלוא תפארתה

פסיקים ונקודות יתקבלו בברכה...

<מיכלי קרעה את העיניים כדי לקרוא ת'קטע המקסים הזה>

אליה1

New member
מיכלי...../images/Emo8.gif

הבנאדם בשוונג, למה להתייחס לפרטים הקטנים...?.

מחופש

New member
הכל בשוגג

זה מזכיר לי כשאבי נתן לי מכות במקל הכל היה בסדר עד שפעם שברתי את ידי הוא מתנצל ואומר לי זה היה בשוגג לא התכוונתי לתת לך מכות כאלו חזקות.

למעלה