שריפה

עמיתוש

New member
שריפה ../images/Emo18.gif

השעה: 01:17 בלילה. המקום: בחדר האינטימי שלי. מעשה: מצ'וטט באייסיקיו עם להלה ועם עוד ילדה מהכיתה שלי. לפתע, הפסקת חשמל. אני, נלחץ מהחושך הגמור שהיה לי בחדר שלא איפשר לי לראות את עצמי ולכן נתקלתי בקירות, הולך לכיוון הצעקות של אמא שלי "עמית, אל תפחד.. בוא".. הלכנו למכונת הכביסה, לסגור אותה כי הנחנו שהיא שגרמה לפיוז.. הלכנו למקום ההוא.. איך קוראים לו.. שמחזירים את החשמל איפה שקופצים הפיוזים, והחזרנו את החשמל.. אני ואמא שלי מתחילים ללכת למטבח, וכל אחד חוזר לענייניו... לפתע אני ואמא שלי רואים כמות עשן אדירה יוצאת מהמכונת כביסה בזמן שהיא פתחה את המכסון ההוא שם.. אמא שלי מסתכלת ופתאום אנחנו רואים.. להבה! ולא סתם להבה! להבה גדולה שהתחילה להתפשט! אנחנו התחלנו להלחץ וזרקנו את הניילונים והדברים שמסביב (אל תשאלו איך המטבח נראה עכשיו.. חורבן בית ראשון ושני כלום לעומת זה..) ואני הערתי את כל הבית ואחרי זה התחלתי לרוץ למלא בקבוקי מים, כל הבית עזר והצלחנו לכבות את זה. זה היה ממש, אבל ממש מפחיד
. מקווה שזה לא יקרה שוב
. עצה - אם אחותכם הקטנה חוזרת ממחנה קיץ בו כל הבגדים שלה מלאים בחתיכות עץ ויש סכנה שיפרוץ פיוז במכונת כביסה, תעשו לי טובה, ותנקו את הבגדים לפני. עמית שעדיין, מנסה להרגע.

your-destiny...

New member
../images/Emo24.gif

אני בטעות העלתי את המיטה שלי באש
אבל זה לא עוזר הרבה, אה? אז קבל חיבוק
ותרגע, כי בסופו של דבר שומדבר רע לא קרה

QuEeN oF mE

New member
../images/Emo24.gif

שאני אהרוס? אויש עמית..זה נשמע ממש מפחיד!
ומכונת כביסה הן מעצבנות..גם אצלנו היא התפוצצה פעם..אבל..רק התפוצצה..
אני ממש מצטערת..אבל העיקר שלא נפגעתם! ושהצלחתם לכבות את השריפה.. השאר יהיה בסדר..העיקר שאתם בסדר..

LuLiLoPiLaTo1

New member
אויי מסכן../images/Emo7.gif סורי אם הרסתי..../images/Emo24.gif

מקווה שהכל יחזור לקדמותו מהר..

דיתוּש

New member
../images/Emo24.gifגם אצלכם?!

אתמול היו לנו לא פחות משלוש הפסקות חשמל אחת אחרי השנייה! ורק אצלנו! ארררג, איזה עצבון! בסוף וויתרתי על להדליק את המחשב שוב... וזה נשמע ממש מפחיד..! אבל איזה מזל שלא קרה יותר מזה וששמתם לב לזה בזמן...

light angel

New member
אוי....

גם לי קרה משהו כזה, לפני כמה חודשים.... רק שזה לא היה בתוך הדירה, זה היה בלוח חשמל המרכזי, כנראה הצתה... והייתי לבד בבית, ומניסיון- זה נורא מפחיד. מבינה אותך לגמרי. לא נורא, תוך חודשיים שלושה הטראומות עוברות... באמת...
יהיה בסדר נ.ב לא הייתי פה חודש בערך... אם מישהו עדיין זוכר אותי- הנה הסבר קצר: הייתי אצל סבתא, ואחר כך נסעתי לים המלח, ועכשיו... חזרתי. אם אף אחד לא זוכר אותי- לא נורא... מקווה שתיזכרו בהמשך...
ביי

שלומצי

New member
יואו עמית, איזה סיפור מטורף!

בכלל לא ידעתי שזה יכול לקרות למכונת כביסה! ואיזה אמיץ אתה! אבל מצד שני זאת לא הפתעה, הרי אתה הגבר של הפורום! עכשיו אתה מבין כמה מתסכל שקורים לך דברים ביזאריים וכולם חושבים שאתה ממציא ?

למעלה