שריפה בשד ושלפוחיות...

Noisha

New member
שריפה בשד ושלפוחיות...

שלום אני חדשה פה בשכונה... אני מניקה את הפיצקי שלי בן החודשיים הנקה מלאה. ההנקה ממש לא הלכה לי חלק בלשון המעטה... בתחילה התפיסה לא הייתה טובה וגרמה לי לפצעים נוראיים (שעדיין לא נסגרו לגמרי..) , אחר כך הייתה לפיצקי שלי פטריה בפה שגרמה לי לתחושת שריפה נוראית, ואז התחילו לצוץ לי שלפוחיות על הפטמה (לא שלפוחיות חלב אלא פשוט שלפוחיות רגילות- שקופות). בכל פעם שהרגשתי שאני מגיעה לנחלה ומתחילה נטו להנות מההנקה צץ משהו אחר. זה ממש מתסכל אותי... הייתי כבר כמה פעמים אצל יועצת הנקה שמאוד עזרה לי ואמרה שהתפיסה מצויינת וכשהפצעים יירפאו הכל כבר יסתדר. עכשיו פתאום התחיל לשרוף לי צד אחד בזמן ההנקה ואחריה, ובצד השני שוב צצה שלפוחית. האם אלה תוצאות של תפיסה לקויה? האם משחת פיורלן יכולה לדעתכן להועיל לי במשהו? מצטערת על ההשתפכות. הארוכה... אני פשוט נורא לא רוצה לוותר אבל ממש מרגישה שמישהו בוחן את הסבלנות שלי... אודה לעצתכן/ הארותיכן

בעיות נמשכות בהנקה

שלום לך קודם כל שפו על ההתמדה והנחישות. את מתארת סאגה של אירועים לא נעימים סביב ההנקה כשבעצם במהלכן פנית לעזרה מקצועית. לשאלתך, "האם אילו תוצאות של תפיסה לקויה", התשובה היא: יכול להיות אבל צריך לאבחן זאת ב-4 עיניים. את מספרת על פצעים שנמשכים חודשיים, למרות שהמצב השתפר, אנחנו לא אוהבים פצעים לאורך זמן, כי זה יכול לגרום לדלקות בשד. ההמלצה שלי היא או שתחזרי ליועצת ההנקה שלך, או שתפני לייעוץ במרכז הרפואי להנקה באודים,שם תוכלי לקבל עזרה מרופאת משפחה שהיא גם יועצת הנקה מוסמכת. וכן, אין כרגע אינדיקציה לוותר על ההנקה , אלא לעשות בירור יסודי ומקיף כדי לפתור את הבעיות סביב ההנקה. בהצלחה.

Noisha

New member
מאדי האם קיבלת את ההודעה הנוספת?

היה רשום לי שהיא נשלחה אבל אני לא רואה אותה...

למעלה