שרימפי!!

אנק

New member
שרימפי!!../images/Emo13.gif

לאחר שפרסמת ופרסמת את הפורום אותו אתה מנהל הייתי חייבת לבקר בפורום . אחלה פורום ! ברשותך וברשות באי הפורום אני חושבת שאצטרף . שאלה קטנה- פורום "הארי פוטר" עבר לפה? יום טוב

resputin

New member
ברוכה הבאה. ../images/Emo20.gif :)

ובקשר ל'הארי פוטר'.. עבר לפה? הפורום הזה מורכב מפורום 'הארי פוטר'. נו טוב, חוץ משני המנהלים ואולי עוד איזה חמישה..

TwelveEyes

New member
מה ז"א עברנו?

האח, התמימות... ילדתי, פורום הארי פוטר אט אט משתלט על כל הפורומים פה! בקרוב לכל שם פורום ייתווסף הארי פוטר בהתחלה! "הארי פוטר - גימגום", "הארי פוטר - ייעוץ הנקה", "הארי פוטר - חקלאים ממורמרים"! ואם את תוהה למה אנחנו כאן, את מוזמנת להציץ במילון המונחים של הפורום, באות ה', ערך "הארי פוטר", שנכתב ע"י יורז טרולי. *הולכת לישון*

משחק חדש- אתם מוזמנים להצטרף

רעיונות לפורומי הארי פוטר ב
הארי פוטר- מדעי כישוף הארי פוטר- ימי הביניים הארי פוטר- משחות וטיפול בצלקות הארי פוטר- גלימות הארי פוטר- מוצרים לבית(מטאטא, מגב וכאלו) הארי פוטר- כובעים מחודדים טוב...אתם יכולים להמשיך את זה, מקסימום לא תמשיכו, אותי שעשעתי.

Blackice

New member
../images/Emo6.gif

הארי פוטר- תמיכה לבעיות מקלדת הארי פוטר- מרשמים לסלטים הארי פוטר- מכרסמים מדבריים הארי פוטר- דראקו מאלפוי. ^_^

FreakOnALeash

New member
פאנפיקציה?

רבאק, שיגידו פאנפיק או סיפורת-מעריצים!
שכחתי מה היה לי להדיד חוץ מזה. אולי אני אזכר.

Sonata Of Tears

New member
../images/Emo6.gif

טראנסצ'נג'רים והארי פוט הארי פוטר ומפלגת ש"ס הארי פוטר - שר הטבעות הארי פוטר ומטאל סקס סמים והארי פוטר הרמיוני ודובים גאים :)

../images/Emo13.gif

הארי פוטר - פאנפיקים הארי פוטר - מפגשים הארי פוטר - ניהול פורומים בתפוז הארי פוטר - בי"ס הארי פוטר - שערוריות וקנוניות הארי פוטר - מוזיקה הארי פוטר - התמכרויות - גמילה הארי פוטר - תמיכה נפשית הארי פוטר - ימי הולדת הארי פוטר - מאנגה ואנימה הארי פוטר - עברית
הארי פוטר - לא נפסיק לשיר הארי פוטר - אחוות בלונדיניות פורומים המיועדים לקבוצות מיעוט מהפורום: הארי פוטר - בנים הארי פוטר - גיל הזהב (18 ומעלה) הארי פוטר - סטרייטים אוקיי הנה סתם רעיון שהיה לי בקשר לפורום... נכון כמו שכאן יש את פינת ההומופוב? אז אצלנו הדבר המקביל להומופובים הוא טולקינאים צרי-מוחין שבאים להתקיף ולהשמיץ... פינת הטולקינאי (לא שיש לי משהו נגד טולקין, כמו שאין לי כלום נגד הומו ואין לי כלום נגד פוביות. אם הבנתם אותי.)

Sonata Of Tears

New member
Do not!

בחיים שלך,אבל בחיייייייים! שלך!! אל תעשי השוועה או תקשרי בן הומו לטולקינאי. THe Devil hes spoken

אני מניחה שהתכוונת להומופוב...

בכל אופן, לא דיברתי באופן כללי על טולקינאים, אלא על האנשים שבאים לפורום הארי פוטר ומתחילים: 1. להשמיץ את נושא הפורום שלנו 2. להשמיץ אותנו 3. להשמיץ את הנטייה הספרותית שלנו אלו אנשים שחלקם כלל לא התנסה בקריאת הספר, רובם אנשים חסרי ביטחון שמרגישים צורך לקחת את הספר שלנו ולעשות ממנו "יריב" לספר שלהם, בשביל שיהיה להם על מה לעשות מהומות ואנשים בשביל לרדת עליהם. אני דווקא רואה הרבה דימיון להומופובים שמופיעים בפינת ההומופוב, רק שאיתם העניין יותר רציני כי מדובר בתופעה שיותר מוכרת כשנאת אדם, הם יוצאים נגד אחוז הרבה יותר גדול מהאוכלוסיה, ואצל חלק מהם מדובר במחלה נפשית. אבל בין הדברים עצמם שנכתבים על גבי הפורומים, יש הרבה דימיון בין שני סוגי האנשים. כבר אמרתי שאין לי שום בעיה עם טולקין, סופר מעולה וגאון! אבל אם זה מה שכישרון ומאמצי הכתיבה שלו הביאו לעולם במאה ה-21, אז חבל לי מאוד. מאוד מאוד מאוד.

Kryptonite

New member
בל נשכח...../images/Emo168.gif

הארי פוטר - פאנפיקים - חברתי הארי פוטר - מפגשים - חברתי הארי פוטר - ניהול פורומים בתפוז - חברתי הארי פוטר - בי"ס - חברתי הארי פוטר - שערוריות וקנוניות - חברתי הארי פוטר - מוזיקה - חברתי הארי פוטר - התמכרויות - גמילה - חברתי הארי פוטר - תמיכה נפשית - חברתי הארי פוטר - ימי הולדת - חברתי הארי פוטר - מאנגה ואנימה - חברתי הארי פוטר - עברית - חברתי הארי פוטר - לא נפסיק לשיר - חברתי הארי פוטר - אחוות בלונדיניות - חברתי הארי פוטר - בנים - חברתי הארי פוטר - גיל הזהב (18 ומעלה) - חברתי הארי פוטר - סטרייטים - חברתי וול, הבנתם את הרעיון

resputin

New member
אין צורך לסטרייטים-חברתי, מכיוון

שיש אולי ארבעה-חמישה סטרייטים בכל מערכת תפוז...או לפחות בקרב המנהלים

וררררררררדה../images/Emo24.gif ענק../images/Emo70.gif

לגבי שאלת הפוטר, ענו לך כבר.
ואני אשמח מאוד לראות אותך פה איתנו עוד
ענקית ו
וחבל שיום שישי לא ראיתי אותך, יצאנו לקארפה ורציתי ללכת למייקס פלייס, אבל כמה מהאנשים שיצאו איתי היו קצת פוצים.
**מתגעגע מאוד**

למעלה