שרים תומכים במנדי

יזהר שי

New member
שרים תומכים במנדי

תשובות לשאלות שנשאלו כאן בפורום: 1. יולי תמיר אכן תומכת במנדי, היא הביעה את רצונה לבוא ליישוב ולהביע את תמיכתה באופן ציבורי וצפויה לעשות זאת בקרוב. מטה הבחירות של מנדי החליט שבערב הגעתה של השרה לקדימה-צורן יוקדשו מספר דקות באירוע הזה לכבד את זכרו של ראש הממשלה המנוח יצחק רבין ז"ל. אנחנו מבקשים מהציבור שלא להעיר כאן הערות ציניות מתוחכמות העלולות לפגוע בזכרו של ראש הממשלה. מי שכן מסוגל להתעלות מעל הציניות מוזמן לבוא לאירוע - הוא ייפתח בדקה דומיה ובקטע קריאה לזכרו של רבין. 2. מנדי איננו רץ ברשימה של מפלגת העבודה. ניתן לברר זאת בקלות והציבור מוזמן לעשות זאת. בנוסף לכך, שר בכיר אחר בממשלת ישראל הודיע השבוע במכתב חתום למטה הבחירות של מנדי, כי הוא תומך במועמדותו לראשות המועצה בקדימה-צורן. המכתב החתום יוצג בקרוב לעיון הציבור. מי שיקרא יוכל גם לראות במכתב, שהשר מביע את דעתו האישית, כי מנדי הוא המועמד הראוי, והשר מדגיש שאינו כותב בשם מפלגת העבודה. בברכה, יזהר

Master Stav

New member
יש לי עוד כמה מכתבים כאלו רוצה ?

נו באמת המכתב של אדלר היה הרבה יותר ....נקי זה מכתב מתחמק ...לא מתוך הכרות אישית אלא מפלגתית !!! ובחצי פה ...שהרי יש עוד חברי מיפלגה
לפעמים עדיף לא להציג המלצות מסויימות ...שמנסים להתקבל למקום עבודה זו אחת הפעמים האלו ובגדול ....

Master Stav

New member
לא שירי ...אין מצב

אני משתדל לענות על כול מה שאני מוצא לנכון ... מה איתך ....יש מצב שלפעמים תגלי סובלנות לאנשים אחרים ? כאלו שלא ראו את ה"אור" כאלו שלא מאמינים במשיח החדש ?

EREZ TAL1

New member
דיווח של פעילי שטח - מיקי אקרמן ועוד הגיגים

דבר ראשון זה באמת מצחיק , השבוע ראיתי שלושה סקרים שונים בעניים שלי של שלושה מתמודדים שונים שבכל סקר תוצאות שונות לחלוטין (מעניין מה הסיבה ? ) מיקי אקרמן לא מגיע ל11 אחוזים ע"פ כווווולם. מה שמעציב זה מצבו של גולברי, במידה ולא נתפקח אני מזמין אתכם לעוד חמש שנים של בינוניות , דיס אינפורמציה , חוסר עשיה , אינטריגות , ביזבוז כספים, ריב ומדון, ודישדוש. אין ספק שהבחירות הקרובות משמעותיות ביותר לישוב המשותף ומי שלא מבין את המשמעות אני אנסה להסביר לו: בשנים הקרובות המועצה שלנו הולכת לקבל כ120 מיליון ש"ח מהטלים וכו'. בחיים של מועצה נורמלית זה לא קורה ולנו זה יקרה פעם בחיים, את הכסף הזה אפשר ל"בזבז " מהר מאוד במידה ולא תהיה יד חכמה על ההדק כזאת שמנתבת את הסכומים באופן חכם ושיביוני .(ולא כזאת שדואגת למקורבים , נדלן וכו ..) גולברי ע"פ התנהלותו לא סיפק את הסחורה עד היום בשום פן, לא בחינוך ( איפה איפה איפה איפה איפה התיכון) לא בתרבות - זיכרו חברים איזה בית תרבות פורה ומשובח היה בימי עדנה חלופ בישוב צורן ? מה הפריע לו לגולברי שהיה צריך לפטר אותה ולמנות תחתיה את מקורביו שלא סיפקו את הסחורה ( אסור לשכוח למיקי אקרמן את רגלו הכבדה במהלך הזה ואת עזרתו לגולברי במזימה). ביטחון ? השבוע נפרצו 11 בתים בצורן ו16בקדימה אכלה ביטחון שבעולם שקיפות? סדר ואירגון ? קואליציה מתפקדת ? ניקיון ? נדה . ומה שעצוב ביותר זה שגולברי התחזק בצורן ביותר (לפי הסקרים וגם לפי ידע אישי שלי ). מה עוד צריך כדי שאנשים יבינו שהאיש אינו מתאים לכיסאו ? אני תומך ביחד בתנופה למועצה , אנחנו נכניס בין 2 ל3 מנדטים כמו כן אני תומך באבי קולמן לראשות המועצה - אדם ראוי ביותר הלוואי עלינו. רק לא גולברי , רק לא גולברי , רק לא גולברי טל ארז

jaddess

New member
אם ראית - אז פרסם בבקשה

רק לא גולברי בהחלט מקובל עלי - אם ראית סקרים אז אנא שתף אותנו

למעלה