שריון

משורין

New member
שריון

האם אני יכול להתקבל לשריון ע פרופיל 72 על סעיף של בקע בטבור(קילע) ואם כן האם כדי שריון איך החיל הזה האם השירות מעניין? ואם לא איזה עוד אופציות מענינות יש לי? תודה לעונים טל.

Some1here

New member
אם אתה לא יכול שריון

אז אין סיבה לתת לך 72 כי אז אתה גם לא יכול שום דבר קרבי, ככה שאתה יכול... חיל השריון כרגע מעורב כמעט בכל פעילות מבצעית בשטחים ויש לו תפקיד חשוב מאד בלוחמה היום יומית... בשריון יש גם מסלול קצונה מהירה. אני מניח שאם תסמן במנילה 5 בשיריון אתה תקבל את זה.

DangerPowers

New member
המסלול קצונה מהיר זה

בחיל קשר שעושים טירונות בבית ספר לשריון. אין כזה דבר בשריון, בשריון אתה יכול לצאת לקורס קצינים ולהיות מפקד מחלקת טנקים רק אחרי שעברת קורס מפקדי טנקים. להיות קצין בשריון אפשר להיות 19 חודש אחרי יום הגיוס.

assaffur

New member
מסלול רחף של המג"חים

בחטיבה 500 (אם אני לא טועה) יש את מסלול רחף לחילים מצטיינים שמגיעים אליו חבר´ה שנשרו בשלב יחסית מתקדם מקורסים פיקודיים מובחרים (קורס טיס\קורס חובלים) וכל החבר´ה שבו (אם יבחרו בכך) ימשיכו מהצמ"פ ישירות לקורס מט"קים ומשם לקורס קצינים. זה מסלול שהוא מסלול ייעודי לקצונה בחיל השריון

LiM9

New member
בקע אכן מאפשר הגעה לשריון

שלום לך אני הצהרתי על בקע מפשעתי וזה אוטומטית הוקיד לי ל72 לכן כן אתה יכול לשרת בשריון כי שריון כל מה שאתה צריך זה 72 לא נראה לי שתיהיה לך בעיה .. אני מקווה שתיפול בשריון (אם תחליט שאתה רוצה כמובן ) ושיהיה לך בהצלחה ותשמור על עצמך.

למעלה