שריד של שריד

cnogl

New member
שריד של שריד

במזל טוב ובשעה טובה (לא כ"כ), פרשה מפלגת העבודה מהממשלה. מכל הסצינה שהתרחשה הערב במליאת הכנסת, דבר אחד מילא אותי גאווה: יוסי שריד. לאחר חודשים שלא שמעתי את האיש אומר דבר נחרץ אחד בטון ברור ובקול נקי, סוף סוף נאם שריד מעל בימת הכנסת נאום חזק, עקרוני ומבריק. לצערי הרב, יוסי שריד נאם את הנאום הזה מאוחר מדי. הנאום הזה, שהיה צריך להקרא מזמן,יחד עם עוד רבים, היה הנאום האחרון של שריד כיו"ר האופוזיציה ובמובנים רבים גם הראשון שלו כיו"ר האופוזיציה. הכל כנראה קורה באיחור עכשיו, מפלגת העבודה פורשת באיחור של שנה וחצי, בדיוק ביום שיו"ר האופוזיציה (לשעבר כבר) מחליט לתפקד כיו"ר האופוזיציה. אולי מחר תבוא גם ההתפכחות? שלכם, גיל

זה מה שקורה למי שרואה רק חדשות...

שריד נאם את אותו נאום כמה שעות לפני כן באולם המליאה כשבכלל לא היה ברור שמפלגת העבודה פרשה מהמפלגה. שריד נאם עוד נאומים תקיפים וחריצים הרבה יותר בתקף היותו יו"ר האופוזיציה, פשוט זו הפעם הראשונה שמשדרים את השידור ללא עריכה ישיר מהכנסת. כן, זה אולי קצת נדוש להגיד "התקשורת אשמה", אבל בתור בנאדם שעוקב כמעט אין קץ אחרי שידורי ערוץ 33, אני יכול להגיד לך שזו בהחלט לא הפעם הראשונה (ואני מקווה שגם לא האחרונה) ששריד נואם נאומים חרוצים ומעוררי גאווה שכאלו. חבל שהעם לא מכיר בחשיבות שבצפייה בשידורים מהכנסת ללא יד העורך של ערוץ 1, 2 או 10. או יותר חבל שהתקשורת לא מכירה בחשיבות של הדברים ומשדרת אותם.

למעלה