בזמנו, היה צריך למצוא מילה עברית לבנדורה.... ישב וחשב, ומולו בנדורה. הביט עליה מימין, הביט עליה משמאל מלמעלה ומלמטה ומצא, שהבנדורה שמולו עושה לו עיניים... יעני - עוגבת עליו! ולכן (וזה באמת!) קרא לה "עגבניה"!
אין דבר, מחר נקנה עוד אבוקדו, וכנראה שכמה פמיניסטיות התעצבנו מזה מאיזה סיבה שמובנת רק להן. אבל פמיניסטיות מתלהבות מכל דבר, ומחפשות על מה לריב עם הגברים... אחרת הן לא יכולות להרגיש נחותות - ואז איזה הצדקה תהיה ל"מאבק" שלהן?
בתור ילדה של תנובה (בינקות) ושטראוס (כשהבנתי מה טעים) - אני לא ממש מתה על נמוצרים של טרה. לא אוהבת דברים בטעם בננה, חוץ מבננות... והמערכת הפעלה תירכש בהולנד, לכשיגיע הכסף מאמא... הוא בדואר... לוקח קצת זמן...
בתור ילדה של תנובה (בינקות) ושטראוס (כשהבנתי מה טעים) - אני לא ממש מתה על נמוצרים של טרה. לא אוהבת דברים בטעם בננה, חוץ מבננות... והמערכת הפעלה תירכש בהולנד, לכשיגיע הכסף מאמא... הוא בדואר... לוקח קצת זמן...
זה. אני שואלת את עצמי זמן מה אותה שאלה. אני אענה לך למה אני אישית ארצה להתחתן. אולי תחשבו שזה קיטשי...אבל זה ככה. THE SCENARIO: כשאני פוגשת את איש חיי אוהבת אותו עד כדי כך שאני רוצה לעשות איתו תינוק אני מבינה שזה זה. עכשיו שלא תבין אותי לא נכון. זה לא המחשבה של לעשות תינוק אלא. המחשבה שאיתו דווקא. כי זה יהיה הבחור שארצה ליצור איתו חיים-שילוב של הוא ואני-הדבר המושלם ביותר מבחינה רוחנית. הדבר הכי מדהים שיכול להיווצר מאהבה לדעתי. ואז המחשבה היא...שצריך לתת לאותו תינוק מדהים עם גומות החן את הטוב ביותר, שזה בית חם ואוהב. עם הורים טובים וחכמים. ואני חושבת שהדרך הכי טובה בשבילו תהיה לגדול כשהוריו נשואים. עכשיו תשאל למה...
בשביל לתת לו הרגשה של ביטחון, לדעת שההוריו הבטיחו אחד לשניה להיות אחד למען השניה לא משנה מה. וזה בעצם ה"קדושה" האמיתית של הנישואין לדעתי.השבועה הזו שניתנה. וככה ארצה שילד הזה יגדל-עם קדושת ערך האהבה.
מממ...אוו, לא זוכרת. כניראה שאז לא הייתי בארץ. אבל אני זוכרת את הפרסומת לעגבניות זוכר? (עגבניה אדומה וטריה שרוקדת ושרה: "תמצא אותי בשוק בכל השנה, בו תיקח אותי עגבניה אני. עתירה במינרלים, טעם וצבע לא נורמלי-עעעגגבבנניייההההה"..!!ארוטי לא? כשחושבים על זה...