שרידן..

• פותח הנושא mylee
  • פורסם בתאריך

mylee

New member
שרידן..

אני רציתי לשאול אותכם כבר מלא זמן אבל לא הייתי בטוחה נכון בקליפ של נלי "אובר אנד אובר הגיין" אז יש ליד המיטה של השני ששר איתו תמונה של אישה והיא נורא נורא נורא דומה לשחקנית שמגלמת את שרידן.... מישהו שם לב לזה?

אין לי תשובה

אבל שיהיה ברור: המבצעים: Nelly & Tim McGraw השיר: Over and Over Again. שיהיה יותר קל לאנשים לזהות. בהצלחה!

I n n u e n d o

New member
אני די בספק..

שהיא תופיע בקליפ של נלי... בכל מקרה,זאת לא היא

crazystav

New member
נצל"ש- תעודדו אותי ../images/Emo10.gif

מכירים את ההרגשה שאתם מרגישים נבגדים ותמימים מדי?! יותר מדי ציפיות? לא דווקא בנים.. בכלל אוף =[ מרגישה חרא.

darklighter

New member
סתיו../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

אל תיקחי אנשים ברצינות, אל תתני לאף אחד לפגוע בך
ואל תרגישי חרא בגלל אף אחד
הייתי שם וזה ממש לא שווה את זה... קחי את החיים בקלות
מקווה שתידעי ימים יפים יותר
בינתיים קחי
נראה לי שהזכויות לתמונה שמורות לאומה...אבל קחי

שמעי לי

זה ממש לא שווה את זה. הייתי שם כמה פעמים וחשבתי שדברים שקרו הם באשמתי. אבל אל תהיי עצובה זה רק מראה לך את הבן אדם האמיתי. אני גיליתי בדרכים מכוערות שאנשים סתם נצלנים ותוקעים סכינים בגב בלי לחשוב פעמיים. יש פשוט אנשים שהם חרא, למרות שחשבת שהם בסדר. וזו לא את, אלה הם. את לא צריכה להרגיש רע בגלל שיש אנשים שלא שווה להשתין עליהם. התעודדי, ככה מנעת מעצמך סבל עתידי.

crazystav

New member
כן אבל

יכול להיות שאני פשוט לא פירשתי את זה נכון ואולי אני כן אנלא יודעת.. פשוט לפעמים יש לי יותר מדי ציפיות ממשהו ואז אני מתאכזבת =[ בכל מקרה

אם לא אכפת לך לכתוב מה הבעיה

אז אולי נוכל לעזור לך. בכל מקרה: אם קרה משהו לא באשמתך שפגע בך- מי שפגע בך צריך להבהיר את פשר העניין. ציפיות מאנשים? יש לכולנו. עדיף שלא יהיו בכלל וככה לא ייפגעו. בכל מקרה, אם את לא בטוחה לגבי ההתנהלות שלך לגבי המצב או בכלל לגבי מה שקרה, עדיף לך לדבר עם מי שזה נוגע לו ורק אז לגבש עמדה. האמיני לי, עדיף לך לברר מאשר להגרר לריבים מיותרים. מנסיון, זה סתם פוגע.

dark warrior

New member
פינת המורה ללשון../images/Emo132.gif|קיי3&פנסי|

למרות ש
{יש אע"פ ש}
בגלל ש

dark warrior

New member
any time../images/Emo8.gif |קיי3&פנסי|

אני שמח לתקן בכל הזדמנות
ואם זה מנחם אותך-באנגלית אין לך טעויות
עכשיו שזה באנגלית אפשר לקרוא לך Fox Crane
ד.א-קוראים לי Ethan זה אומר שאנחנו חצי אחים

° w a v e °

New member
למה אתה עדיין זוכר את זה?! ../images/Emo7.gif

...טוב, מי שאני שאדבר..אני עדיין זוכרת את הסיבות למאורעות תרפ"א ואת הנקודות המ*ויינות של וילסון

dark warrior

New member
../images/Emo24.gifהיי גל../images/Emo24.gif |קיי3&פנסי|

אני בכלל לא למדתי את מאורעות תרפ"א והנקודות של וילסון אני המרתי על 3/4 חומר
ובכל ההימורים צדקתי
נ.ב-תעני לי למסר

° w a v e °

New member
מה? תרפ"א זה הכי כיף!

[סתםלא, הכי כיף זה המרד הערבי וועדת פיל וכל אלה
.] אני וויתרתי על הרצל. הוא אשכרה לא מעניין! אפילו האסלאם יותר נחמד ממנו
אה, ועניתי לך! ;[

חחח גמני זוכרת את מאורעות תרפ"א

וגם את תרפ"ט אבל את הנק' של ווילסון בכלל לא תרחתי ללמוד... אני עדיין לא עיקלתי שאין יותר לשון בחיים!!!

Help

Can anyone tell me how do I write here in Hebrew? For some reason I can't change the language. Anyway- I studied everything! khnana me.

° w a v e °

New member
../images/Emo6.gif חננה מי!

ממ..יכול להיות שזה בגלל שלחצת על קאפס לוק ואז על אלט שיפט? [ושכחת ללחוץ שוב על שניהם כדי להפוך לעברית?]
סתם תהייה...

למעלה