שרטות

Master Stav

New member
שרטות

יש לי פטיש שרטות .... אני אוהב לשרוט ... להשאיר תלמים תלמים ארוכים .... לפעמים מדממים ....מעט ..... היתה תקופה שהיו לי סוג של ציפורניים מלאכותיות כמו של נגני גיטרה ...... עכישו אני מגדל ....וזה כבר שורט .... מה איתכם ? שרטות ? עושה לכם את זה ? רעיונות ...מחשבות ....

nerissa

New member
אהמממ..

נושך.. שורט.. אתה בטוח שאתה בן אדם?
אני אישית מתה על גירודים בגב. מידי פעם אני לוקחת משרקיות ומבקשת מברק שיגרד אותי. מתה על זה. זה משאיר תלמים. גם הקליפסים לשיער.. אלה עם השיניים

נשמע מדליק הסריטות

במיוחד עם ציפורניים, הבעיה היחידה שאני לא רואה את עצמי מגדל ציפורניים... בגלל שאני מה שאני(‎(FTM זה נראה לי לא מתאים לגבר. וסליחה ממאסטר סתיו, לא רוצה לפגוע חס וחלילה, פשוט מושגים שלי לגבי גברי ונשי יותר מוקצנים מאשר אדם ``רגיל``.

Master Stav

New member
איש יקר ....

לעולם אל תתנצל על מי שאתה ..... קשה מאד לפגוע בי כאשר אדם מתנהג בכבוד אל עצמו קודם כל ומתוך כך אל הסביבה המושגים שלך הם שלך ולא צריכה להיות לאיש/ה שום בעיה איתם אישית לא התכוונתי לגידול ציפורנים ארוכות לגמרי אלא פשוט כאלו שיכלות לשרוט ..... יכולות ....להעניק כאב שאני אישית מאד מחבב ....איך אמרה הפירחונית ....שילוב של רוך וכאב ....מדליק אותי

א פרח

New member
שריטות

לפעמים שורטת אך נזהרת לא להשאיר סימנים, היו שניים בעברי שאותם הייתי שורטת בכייף הם אהבו זאת. אוהבת את השילוב של ליטופים ושריטות חוסר הידיעה אם המגע יהיה רך או חזק להעניק ולקבל. כך גם עם נשיכות בכלל נהנית מהמשחק בתחושות של רוך וחוזק לשלב ולבלבל.

G I R L P

New member
יא שרוט!!!!../images/Emo189.gif

ואני לתומי חשבתי שהשריטה שלך היא אולי.... מילא... אז העניין הוא שלי אין העדפה לשריטות זה כואב קצת אם אתה מבין אותי.... אבל רק קצת... כמובן שזה משולב בסשן של הצלפות, ספנקים ושעווה חמה זה יכול לעשות רק טוב (כמו גלגל או פטיש כאב...) באופן כללי שריטות גורמות לי לצמרמורת נעימה כזו... זה כאב מסוג אחר. לא חודר וחד, אלא יותר מרגיע. מאזוכיסטית כבר אמרתי?

Cגלית

New member
אוהבת לשרוט

אבל לא אוהבת כששורטים אותי. מיאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו !!!

P u c h a

New member
לא אוהבת

ששורטים אותי, אבל שורטת בזמן סקס. זאת תגובה אוטומטית.

למעלה