שרות לקוחות אורנג´

שחף 1

New member
שרות לקוחות אורנג´

למה רוצים מאיתנו רק כסף אבל שרות כמו שצריך לא נותנים ולדוגמא מקרה אישי ניסיתי היום להגיע למנהל שרות לקוחות צפון אבל המוקדנית לא נתנה לי צ´אנס להגיע אפילו לממונה עליה שמעה את הבעיה כמובן שניסתה להסביר ולעזור אפילו שהיא לא יכולה אבל להעביר כלפי מעלה מה פתאום בקיצור הגיע הזמן שיבינו כל חברות הסלולר שאנחנו ממנים אותם ולא הם אותנו חג שמח לכולם

פגעסוס

Well-known member
מספר דברים....

1. ללא עוררין, שירות הלקוחות של אורנג´ הוא הטוב ביותר בארץ (אבל תשאל גם אחרים... אני משוחד) 2. נציג/ה לא ת/יעביר כל אחד מידית לממונה עליו/ה, מאחר ובמצב כזה אין שום טעם להיותם של נציגים במוקד, יכלו באותה מידה פשוט לתת לאחראים לענות לשיחות של הלקוחות. האמן לי שאם מה שאתה מבקש גדול ממה שהציג/ה מסוגל/ת לספק, היא/הוא ת/יתיעץ עם הממונה עליו/ה. 3. אשמח אם תשלח לי הודעה באי מייל או במסרים עם הבעייה ואני אראה במה אני יכול לעזור... GYXOIO

sk8er

New member
תאמינו או לא, אבל...........

יש לי אריקסון t10s באורנג´ כבר שנה וחצי כמעט שנתיים ובחיים שלי לא דיברתי עם מוקד השירות לקוחות שלהם סתם רציתי לחלוק את המידע המאוד חיוני ומעניין אתכם

Big N

New member
מנסיון שלי השרות של אורנג´ טוב

אולי נפלת על מוקדנית מאפנה? ואולי לא נתת למוקדנית הזדמנות לנסות ולעזור לך? בסוף הבעיה נפתרה?

TheIllustrator

New member
האמת

שירות הלקוחות באורנג´ הוא אכן הטוב ביותר - ואת זה יכול לומר גם אדם שעובד בחברה מתחרה.
עם זאת... לא לאורך זמן, יש חברות אחרות ששמות לעצמן את "מתן השירות" כיעד לשנים הקרובות.

שחף 1

New member
לא בטוח

אני בכלל לא בטוח שהשירות שלהם כ"כ טוב עד עכשיו לא פנה אליי שום נציג שלהם למרות שאמרתי שאני הולך עם זה לעיתונות

למעלה