שרותי מוסיקה - שאלה

scintillator

New member
שרותי מוסיקה - שאלה

אהלן, אני רוצה להקים עסק לשרותי מוסיקה, אבל אין לי כלל מושג בתחום (אני לא DJ.. וגם לא מתיימר להיות....). אני סטודנט ויש לי עסק קטן שכלל לא קשור לתחום. אך כפי שאמרתי אני כן רוצה "להחליף עיסוק" ולספק שרותי מוסיקה מה, לדעתכם, אני צריך לעשות? תודה מראש על תגובותיכם

דנטל

New member
תתחיל בלימודים

ג'אמפ קאט ביה"ס לעורכים די ג'יי - בית ספר למוסיקה עכשוית סאונד - בית הספר הישראלי לעיצוב והנדסת קול

scintillator

New member
אהלן,

אני מתכוון להיות מעין "אמרגן"... ובשלב זה נבצר ממני ללמוד את התחום, הגם שגם אני לא צריך ללמוד בקורסים של די ג'יים, כי אני גם לא מתכוון להיותDJ... (אין לי את זה
אני מתכוון להיבט הניהולי בלבד, תודה

דנטל

New member
לדעתי, בשביל לנהל את זה

צריך להבין בזה או לפחות למצוא שותף שמבין בזה וכמובן הבנה של מנהל עסקים. גם ניהול זה משהו שצריך ללמוד, כידוע לך. ואם ישנם פה גולשים שכן מעונינים בלימודי תקלוט ו/או סאונד, אז הנה עוד בתי ספר, שלא יהיו אפליות - הד - המכללה למוסיקה עכשוית רקורד - בית ספר להנדסת קול חשיפה - ביה"ס לאומנויות התקשורת הטלויזיה והמולטימדיה, האוניברסיטה הפתוחה מערך לימודי החוץ בית הספר למוסיקה ימאהה

scintillator

New member
תודה :)

אני קשור לניהול.... אבל אני לא מבין בכלל (עדיין) בניהול הקשור למתן שרותי מוסיקה לארועים. מתכוון ללמוד ב"רטוב", כלומר, תוך כדי

דנטל

New member
נדמה לי שאנשים לומדים תוך כדי

כשהם הופכים למין שוליית מנהל.

DGL242

New member
בחור קח עצה ידידותית.....זאת

נישה מאוד מסובכת מבחינה ניהולית. א-צריך רקע ....לדעת להבחין מיהו DJ טוב ומקצוען, ומי חפר. ב-אם לא תדע להבחין לא תוכל לתת שרות אמין וטוב. ג-צריך רקע מוסיקלי שמחסה כמעט את כל סיגנונות המוסיקה לארועים, איך תוכל לייעץ אם אין לך את הרקע המוסיקלי המתאים. ד-יש כל מיני סוגים של DJ's האוס, טראנס, מוסיקה לארועים, מוסיקה לטינית, ועוד... אתה חייב להכיר את כולם מקרוב ולדעת להתאים את סוג ה-DJ לסוג הארוע. את כל הקריטריונים שמניתי לצערי לא תוכל לרכוש בשום קורס, מדובר בהרבה עבודת שטח הכירות אישית עם ה-DJ's (צריך לדעת מי בן-אדם אנושי ורציני, שיודע להתייחס ללקוחות, משתף פעולה בכל מה שקשור למבנה המוסיקלי של אותו ערב בו הוא יתקלט). וחשוב גם שיכירו אותך אחרת איך ישתפו פעולה??? לגבי רקע מוסיקלי, אם אין לך שום קשר לנושא אתה בבעיה רצינית. קח בחשבון את כל הסיבות שמניתי תעשה חושבים....אני מקווה בשבילך שתגיע למסקנה נכונה, זאת תקופה חלשה לכולם מבחינה מסחרית, חבל שתשקיע ותכנס להוצאות מיותרות.

למעלה