שרותי דרך וחילוץ

oreni6

New member
שרותי דרך וחילוץ

ערב טוב, חדש בפורום ואשמח לשמוע את דעתכם. האם כשעשיתם ביטוח לאופנוע ביקשתם מהסוכן גם שירותי דרך וחילוץ (כמו שעושים לרכבים )? או שאתם מסתובבים עם מספר של מחלץ ? כדאי לי לעשות שירות כזה לרגע שאתקע באמצע העיר? כמה נהוג לשלם? תודה על כל תגובה

kangal

New member
להתקע באמצע העיר זה סבבה (בעיקר ת"א)

תנסה להתקע בסדום-ערד , כביש הבקעה או סתם בפריפרייה...
מחירי גרירה נעים בין 50/60 ש"ח להקפצה קלה בתוך העיר ועד כמה מאות שקלין חדשין לאומלל שנתקע אי שם. אני מעולם לא עשיתי ביטוח גרירה, לא חשתי צורך בכך. יעלו ויבואו אלו שיש להם ניסיון ואז נחכים.

oreni6

New member
אם כך

שווה לי לשלם פעם בשנה 200 ש"ח +- כדי להבטיח חילוץ.... או שאולי ההסתברות היא דווקא שאתקע בגוש דן ואז לא שווה לשלם כ"כ הרבה....

Holy Dem0n

New member
יש עוד דברים שצריך לקחת בחשבון

לא התנסתי בשירות חילוץ/גרירה לאופנועים, אבל אם זה דומה לשירות לרכבים לא הייתי ממליץ. אני מתכוון לפרמטר של הזמן, בפעם האחרונה שנתקעתי עם האוטו לגרר לקחת שעתיים וחצי עד שהגיע, שלא כמו באופנוע יכלתי לנמנם לי באוטו ולשמוע רדיו בשביל להעביר את הזמן. בפעמים שהייתי צריך חילוץ עם האופנוע, טלפון לחבר והוא כבר בדרך, כי החבר בשונה מחברת חילוץ/גרירה מבין אותי ויודע באיזה מצב אני נמצא, לא הייתי רוצה לשמוע בטלפון את הנציגה מספרת לי על איסוף שהמחלץ אמור לעשות קודם לשליח פיצה שהחליק בטיז איל נאבי ורק אז הוא יצא לכיוון שלי. זו דעתי לפחות, חוץ מזה להיתקע עם האופנוע באמצע שום מקום זו חוויה בפני עצמה.

אני השתמשתי בביטוח גרירה שלוש פעמים

1. נקרעה לי הרצועה בקטנוע שהיה לי, בכביש החוף. 2. פנצ'ר באופנוע 3. סלילים ומגנטו שהלכו (תוקן במסגרת Recall - בדיעבד
) באופנוע. 200 ש"ח שנתיים זה לא יקר לביטוח גרירה לדעתי.

oreni6

New member
אם כך

אני מצטרף לדעתו של כורש. במקרים כאלה, לא עלינו, עדיף שיהיה ביטוח. ולא לחכות או להיות תלוי בחבר. התגובה הקודמת די ילדותית...נציגת שירות, שליח פיצה בלה בלה בלה.... אם אני חושב על נסיעה מחוץ לעיר עדיף לעשוץ שירות חילוץ וגרירה תודה ענקית וסופ"ש נפלא

kangal

New member
לא רק דוקאטי מטיבים כך עם לקוחותיהם ../images/Emo3.gif

yoshi6

New member
תסתכל טוב באותיות הקטנות

הביטוח לא תקף בחלק מכבישי ישראל ועד כמה שזכור לי (שווה בדיקה) אין גרירה חוזרת על אותה בעיה. בקיצור תבדוק טוב טוב מה כתוב שם. הם כבר ידאגו שלהם זה ישתלם, מצד שני מספיק שתתקע פעם אחד כדי לחסות את ההוצאה.

ehazoum

New member
ביטוח גרירה

אני משער שהביטוח הוא מול חברה אחת - וזה חיסרון. אני מסתובב עם רשימה די ארוכה של גוררים תמיד איתי, ובמקרה הצורך (תמיד פנצ'רים) מתקשר לכולם ועושה מכרז על זמן הגעה ומחיר - הראשון שמגיע במחיר נורמלי מנצח. בד"כ אתה מתקשר ואומרים לך - תוך שעה אני אצלך. ואתה סה"כ 5 דקות נסיעה מת"א.... הרמתי טלפון ל-6 גוררים, תוך 5 דקות הגיע מישהו. נכון - שילמתי 100 ש"ח על הגרירה אבל לא איבדתי שעות בהמתנה.

למעלה