שרותים כימיים

חתולון*

New member
שרותים כימיים

סיפורי הקודם עם המחבל ש"ניקצר" מתחיל לעלות על גלים..... החלטתי, כדי לשפר את האוירה, להביא את הסיפור הבא, שיש לו קשר קלוש עם המלחמה הקרבה, אבל לא...... אז ככה.. בנסיעה הראשונה שלנו לטיול מחוף אל חוף בארה"ב, היינו זוג צעיר, עדיין ללא ילדים, ואתם כבר מכירים את אשתי המדהימה, זוכרים את סיפור הרכבת המתפצלת מהולנד??? אני הגעתי ללונדון והיא לפריז?? אז הסיפור הזה קרה 20 שנה לפני.... נחתנו בנמל התעופה JFK...ניו יורק, שכרנו GMC ובנגרר היה קרון שינה שהכיל מטבח ושירותים... הבחור בהשכרה אמר לי שהקרון חדיש לגמרי, והגיעו באותו הבוקר כמה קרונות חדשים לחלוטין עם "0" מייל´ס... ואפילו עדיין לא עברו את בקורת הרישוי, מין חותמת של מכון תקינה שהקרון כשיר לנסוע בכבישי ארה"ב.... דפקתי על הפח של הקרון, כאילו שאני עומד לרכוש את הקרון, כמו שעושים ישראלים לפני רכישת רכב, כולל בעיטה בצמיג, הכל נראה "תקין"... מה אני מבין בכלל, העיקר רצינו כבר לצאת לדרך... קיבלנו הסבר על חיבורי הגז, הדלק והשירותים הכימיים הצמודים... * * * לאחר כשעתיים נסיעה, הייתי חייב להיכנס לשירותים... אי אפשר היה לעצור בכביש המהיר, וחיכיתי כמה דקות עד שהגעתי לנתיב מיוחד שניתן לעצור בו בצד. לא ידעתי שזהו נתיב חירום... יצאתי מהרכב, נכנסתי לקרון וישבתי על האסלה... מפזם לי שירי מולדת ונהנה מהחיים... פתאום אני שומע צפירת משטרה, וברמקול אני שומע את השוטר שהגיח משום מקום צועק לאשתי: "גברת, תזיזי את הרכב מיד מהנתיב הזה, אסור לעצור כאן, תמשיכי בנסיעה!!!!! אשתי נבהלה, ישבה על כסא הנהג, לחצה על דוושת הדלק והחלה בנסיעה בכביש המהיר, כשאני יושב באסלה בקרון הנגרר. צעקתי לה לעצור.... היא לא יכלה לשמוע... אני רוצה כבר לצאת מהשירותים והיא ממשיכה לנסוע... * * * פתאום, חריקת בלמים....אני מסתכל למטה, היכן שלפני רגע הייתה אסלה, ואני רואה את הכביש נוסע למטה....... אח"כ התברר לי שאשתי החליטה לעצור כי ראתה פנייה "שקטה" וחשבה שזהו מקום בטוח , אלא מה, היא עשתה פנייה חדה מידי והתברר שהקרון אכן לא עבר את כל הבדיקות, והאסלה לא הייתה מחוברת הייטב והיא נפלה לנו בדרך.... כמובן שהיינו חתומים על הגז, על הכיריים וגם על האסלה.... הפאשלה הגדולה הייתה כשהלכתי ברגל כ- 200 מטר להביא את האסלה, וכל הנוסעים בדרך הסתכלו עליי וחייכו.... מזל שהאסלה הייתה חדשה, רק חבל שהיא לא עברה את הביקורת הסופית... אמרתי לכם שאשתי מדהימה??? שבת שלום

Mוניk

New member
חחחחח חתולון יא גנובייייי

אחלה סיפורים יש לך אני צריכה לאסוף את סיפורייך וואלה יש לך הרפתקאות משו משו ואישתך כל הכבוד יודעת איך לפנות ומתי חחחח אהבתי אפרופו ישראלים בועטים בצמיגים גברת מגונדרת אחת! ישראלית כן, נוסעת לחו"ל מטיילת להנאתה ומגיעה לחנות למכוניות פאר רואה מכונית יגואר מפוארת מאוד מתפעלת ממנה בוטעת בצמיגים חזק בודקת את מושבי העור המשובחים מריחה אותם, מתכופפת לבדוק את מושב הנהג ואופס בורחת לה נפיחה רועשת נבוכה המגונדרת, מקווה שהמוכר לא שמע ולא ראה אותה, מסובבת את ראשה שמאלה ימינה ואופס המוכר ניצב מולה כן גברתי במה אפשר לעזור לך? כמה עולה היגואר היפיופ הזה 50 אלף$ עונה המוכר! שיאווו זה מאוד יקר אתה לא חושב שהגזמת? אני הגזמתי
משיב לה המוכר! קודם בעטת בגלגלים אחרי זה הסנפת את העור התכופפת, הבאת את התחת שלך הפלצת לי בפנים בקולי קולות ואני הגזמתי
חתולון לילה טופ
מוניק

חתולון*

New member
מוניק......./images/Emo23.gif לילה טוב

נחמד לי שאת (אתם/ן) אוהבות את הסיפורים זה יותר טוב מאשר לבוא ולקטר קיטורים לפחות מספרים חוויות עד אינסוף ויש סיפורים על שימפנזה וקוף אני אוהב את בדיחותייך המצורפות כי את סיפוריי בכריכה הן עוטפות.... את יודעת מה???? מגיעה לך "נשיקה" לילה טוב

Mוניk

New member
חתולון "נשיקה" כזו תן לעממההההה

אני רוצה
נע נע נע נע מה מה לא יפה ככה לתת לי נשיקה במרכאות אני מחכה לבוסיה אמיתית לפחות פה
לילה טוב חתולי

חתולון*

New member
כן מוניק ../images/Emo25.gif

יצאה נשיקה במרכאות חחחחחחחחחחחח זה בגלל שאני משתמש ב-3 מחשבים שונים אחד בבית אחד במשרד ואחד ברכב המשטרתי ומיקום המקשים קצת שונה רוצה נשיקה???? בערב!!!!!

טאKילה

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

אין עליך חחחחח אתה ענקקק שלנו..
יופי של סיפור,יחודי לך,כמו שרק אתה יודע להביא בכייף.. חחחחחחחחחחחחחחח

חן (*_*)

New member
חחחחחחחח........ חתולון ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחח.............הרסת אותי, רק לדמיין אותך במרדף אחרי האסלה האבודה....... חחחחחחחחחחחח................... אתה גדולללללללל!!!!!!!!!!!!!!

למעלה