שרושור
ים

Pink Punk Girl

New member
שרושור ../images/Emo32.gifים

אם אתם לא יודעים מה זה
אז חבל
סתם סתם .. בשרשור הזה תשרשרו מה שאתם רוצים חוץ ממה שקשור לנושא הפורום
פעם בשבוע אחת מהמנהלות תפתח שרשור כזה ותוכלו לכתוב פה מה שתרצו
יאללה אני מתחילה:
היום הייתי תורנית בביצפר. משמע- להביא חיסורים, להודיעה הודעות, להתעצבן, להשתעמם ולעשות כאילו אתה מנקה .. הי מ-מ-ש משעמם אבל חפיץ .. לפחות את זה עברתי ויש לי זמן עד שנה הבאה
אני מעוצבנת רצח על הכל
אני שונאת הכל ואין לי כוח לכלום
סליחה הייתי צריכה להוציא את זה ..
תפרו לי חולצת רשת שחורה
כל מילה נוספת מיותרת
.
סיימתי עם המבחנים השבוע אבל שבוע הבא יש לי גם בטימטומתיקה
וגם בספרות
.
אוף חסרתי היום מוקדם מביצפר, שמחה וצהלה, ומי מחכה לי בבית
סבתא וזה לא שיש לי משהו נגדה פשוט רציתי להיות לבד כזה, מעוצבנת ומדוכאת כמה שבא לי בלי שאני אצטרך להתנהג "
פוצי מוצי
" אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאא ......... יום רע חייב להיות רע עד הסוף נכון
..
שיר

Pink Punk Girl

New member
עוד כלמני דברים ששכחתי ../images/Emo4.gif

קיבלתי את הציון במדעים .. נתתי ביס
לאאא טעים
.. תבינו לבד ..
יש ילד ממש מעצבן ותינוקי שהחליט לריב איתי על משהו ממש מטומטם (אחרי שהיינו ידידים המון זמן) והיום היו לו כלמני הערות מגעילות כאלו שרק עשו לי רע יותר
.
יש לי היום מודרני ואין לי כוח לזה
נראה לי שאני אוותר ................
גיליתי את נפלאות הרוק הכבד
אוף נראה לי שאני רק הולכת ומשמינה
למה למה למה זה מגיע לי
.........
טוב נראה לי שזה רשמי, אני בדיכאון .........

shiri_b

New member
גם אני רוצה להתלונן!

היה לי היום מבחן במתמטיקה! (לא צריך לפרט)
לפני המבחן היו שעתיים תנ"ך ושעתיים כימיה!!!!!
יש לי למחר להגיש בוקריפורט באנגלית על ספר שלא קראתי עדיין (נשארו לי משהו כמו 100 עמודים + לכתוב את הבוקריפורט)
יש לי היום אסיפת הורים והרבה דברים להגיד!!! השאלה מה יגידו עלי
מבחן במתמטיקה כבר אמרתי?

*neta*

New member
פינת התלונות והקיטורים?

יא, גם אני גם אני!
היה לי אותו מבחן במתמטיקה.
לפני זה שעתיים עיצוב תכנה, ספורט ושעתיים תנ"ך.
יש אסיפת הורים.
אותו מבחן במתמטיקה,שוב.
אני מרגישה נורא עכשיו.

shiri_b

New member
גם לי היה ספורט איתך!

המורה לתנ"ך יורקת בסביבה שלנו!
מתחיל לכאוב לי הראש (ולי אף פעם אין כאב ראש!!)
אני מרגישה רעעעעעעעעע

shabluly

New member
גרר... גם אני רוצה!!!

היום היה לי מבחן במדעים ואם לא היו לי טכניקות העתקה הייתי נכשלת מאה אחוז, עד להפסקה שלפני המבחן בכלל לא ידעתי אם המבחן על ביולוגיה או על כימיה
בהפסקה הגדולה קניתי לי פרנץ´ ונילה והיה קר ככה שזה היה ממש טעים אבל ילדה שאני שונאת הייתה חייבת להיתקע בי וכחמובן שהכל נשפך על התיק ועל המעיל!!!
עכשיו חזרתי משיעור ריקודים סולניים והלך לי גרוע!!! כל הזמן טעיתי ולא הצלחתי כלום!!!
אין לי מה לעשות בסילבסטר!!!
חברות שלי זו**ת...

nnnnnnnnn

New member
רק עכשיו

גילית את נפלאות הרוק הכבד שהוא כבר הרוס... בכל מקרה איזה להקה גרמה לך לפתוח עיניים?

אני לא אוציא הכל... ../images/Emo16.gif

בגלל שילדים מהכיתה שלי קוראים את הפורומים פה לפעמים, אני לא אפרט לגמריי, אבל הייתי קרוב לקפיצה מהחלון/מהגג/מכל דבר אחר, בשבועיים האחרונים. נגיד את זה שכמעט ואין לי עכשיו ציונים מעל 80 (בשבועיים האחרונים זה נע באיזור ה-70-76), המורה לכתיבה יוצרת אפילו לא נתן לי ציון על עבודה שלי כי הוא "לא הבין", יש לי די עומס, ועוד כמה דברים שאני לא רוצה לכתוב פה..
ניר

liat Gi

New member
יום יבוא וכולכם תעריכו את ה70

75, 80. אפילו במתמטיקה!! ותגיד למורה לכתיבה יוצרת שהוא לא מספיק יצירתי!

Heavy Thought

New member
דבר מוזר שקרה לי שילשום

בבי"ס, כמובן. שיעור ערבית, אני יושבת להנאתי בחוץ בתירוץ שאני צריכה להשלים חומר ומדברת עם ידידי הנחמדים אשר החליטו לארח לי חברה למשך כל השיעור. לפתע עולה המחנכת שלי המדרגות (שהיא גם המורה שלי לספרות) ואומרת: "מי הגישה לי אתמול תל"ן (תוכנית לימודים נוספת) בספרות?! (יאפ, אני מתה על ספרות
), מי??? מי???? (שמתי לה את זה בתא, אז הנחתי שהיא כבר ראתה את זה, והיא אמרה את זה כמו שמדברים לתינוקות...) ונתנה לי חיבוק ונשיקה וקוצי מוצי! מה זה?! אמאל´ה! זה היה מפחיד...

shiri_b

New member
אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה!

חזרתי הרגע מאסיפת הורים... רוצים כנראה להעביר את נטע מקום! החוצפה אנחנו מדברות??*פרצוף תמים* לא לדבר על העובדה שאמא שמעה את התלונות שלי על המורה למתמטיקה וכמעט הלכה לדבר עם המנהלת!! ושאמרתי למורה שלי שהמורות בכתה צריכות לדעת איך להשתלט עלינו היא נתנה לי פרצוף כזה..שהבנתי שהיא כועסת!

אז ככה מתחיל הסיפור... סתם משהו...

שנה שעברה אני עברתי דירה לעיר אחרת! והיום (כן, כן היום...) אנחנו (המשפחה שלי ואני) חוגגים שנה בדיוק בבית החדש
ועכשיו מעמם לי!!!

אני מדקלם את הג´ינגל של רשת../images/Emo16.gif

"לא זזים....... לא זזים מהבייית!". מה לעשות שאמא שלי בטוחה שאני עשוי מחבילות קמח מלאות ג´וקים
.
ניר

למעלה