שרופה מאהבה....

שרופה מאהבה....

ש ר ו פ ה מ א ה ב ה בבקשה ...אל תאמר לי .. ששכחת.. ממני כל כך מהר. גם כשנינו רחוקים ונמצאים.. כל אחד.. לחוד עם אדם אחר. הייתי נותנת הכל... כדי לשמוע את לחישותיך.. ולהרגיש סביבי.. שוב את זרועותיך. אני יודעת ..שביקשתי ממך להמשיך הלאה.. מבלי להביט לאחור. אך לפעמים מתגעגעים.. לאותם הרגעים.. מנותקי האור.. שהיינו יחדיו. אני רוצה לחשוב.. על רגעי אושר ביחד.. שחלקנו יחדיו. מבלי להיות כולי שרוייה בפחד. לא ..לא ..מצליחה להוציא אותך לרגע.. ממחשבותיי. ומנסה תמיד להסתיר את דמעותיי הזולגות מעיני.. יום ולילה. אני חזקה מתמיד... אך גם לי יש.. רגעי חולשה. ואם אני בוכה.. זה לא בגלל.. שאני אישה. בכל פעם.. שאתה מתחיל עם מישהי אחרת.. מדבר איתה.. אני מליבי מתנתקת. רוצה לנסות ..לחשוב על דבר אחר. אך שום דבר.. לא עוזר. רוצה לשמוע..שאותי לא שכחת. נשארתי לבד.. מפני שאתה הלכת. שלכםםםםם אשתתת המסתור ורעםםם

mna

New member
מים רבים . . . H-)

הקשיבי אישה, האזיני היטב, אומר לך דברים. מכל הלב. העבר נגמר, אך לא מאוחר, להתחיל מחדש, לחבוש הפצעים, ותראי איך לנגד עינייך, כוכבים מפציעים, הזמן את שלו, לאת יעשה, ואת הפצע כולו, בשלמות יכסה. אז הביטי קדימה, וקווי לטוב, כי במהירות מדהימה, תמצאי אחר לאהוב.

שלום לך , ידיד מנה .

שלום לך ידידי , מנה אוספת אני את השברים, ומנסה למחות כל זכר, מזכרונותיי שנערמו בתוך חיי. מחפשת אני את האות , את מקור האור, מחפשת את מוצא האמונה , ואת יופי הבריאה. רוצה להיות שם.. בין כתמי האושר. רק להיות שם. שלך ...אשת המסתור ורעם. תודה לך על תגובותיך ,, המשך כך . בי ביי בינתיים. נשתמע בקרוב.

mna

New member
איחוי השברים.

כשתאחי השברים, חשבי היטב, כי אלו שלא נזהרים, לעיתים סובלים מכאב. אז פסעי זהירות, לאט בבטחה, ואל השלמות, תגיעי בשמחה.

mna.....

כמה נכון... כמה מציאותי... הלב הזה שאצלנו טמון... מיד מתגבר... ועובר אל האחר... אך מה זה אומר... שליבנו קליל...והפצע מגליד... או שכך הוא טבע הדברים בעולמינו הקצרים... מכורה לאהבה.

mna

New member
טבע הדברים

טבע הדברים, הוא פשוט אך כואב. כשמסתיימים קשרים, הלב דואב. אך לאחר זמן, מגיע אביר על סוס לבן, ונושא אותך - אל האופק, כמובן.

היי מנה ידידי....בוא וקרב הנה .....

צהרים טובים לך ,מה ידידי תודה לך על תגובתך חמוד. שלך, אשת המסתור ורעםם

אורמור

New member
אשת יקרה ומוכשרת...

נפעמת.. השיר שלך נהדר.. מאוד בא לי לחבק אותך.. כאבך מועבר בחן מעודן.. לא אומר לך מילות ניחומים..כי משהו בי אומר לי שאת יודעת.. ושתדעי לשאוב מעצמך את הכח ללכת הלאה זקופת גו רק מאמצת אותך בחיבוק חם ומחייכת אלייך.. את מוכשרת ובעלת עומק.. לכי קדימה.. שבית אותי בשירך.. אור

למעלה