שרוף!!

nirkabalo

New member
שרוף!!

בוא נדבר תכל`ס. שנינו אנשים ריאלים ושנינו יודעים שהולכת לפרוץ פה מלחמה ,מהסיבה הפשוטה: זה לא תלוי בנו אלא בערבים והם לא יפסיקו עד שתותר להם זכות השיבה ,שפירושה המעשי הוא חיסולה של ישראל. עכשיו ,תאמר לי ,עם יד על הלב,את מי אתה מעדיף בשעת צרה שכזו??? תתעלם רגע מחרדים,מצב כלכלי ושאר ירקות. אם אתה יודע שהולכת לפרוץ מלחמה אתה לא מעדיף ששטחים כמו בקעת הירדן ,הרי יהודה והשומרון ורמת הגולן יהיו בידינו כאשר תבוא המלחמה?? חובתך המוסרית להצביע עבור האדם שאתה יודע שאפשר לסמוך עליו בנושאים האלו ,אדם שלא יחזיר שטחים שמגינים עלינו מהסכנה העיראקית ממזרח ומהסכנה הסורית בצפון. תיראה,הבחירות הללו הם בחירות לתפיסה מסויימת. בחירות של שחור ולבן.אתה פשוט לא יכול להתעלם מהן.במיוחד כאשר יש מועמד שיש לו דעות קרובות לשלך. בבחירות הבאות אתה יכול לשים ``שינוי``,אבל מה עכשיו??? לכן אני אומר לך ,תיהיה שותף למהלך שיפסיק את כל הטירוף הזה שהתחיל באוסלו וביום שלישי תבוא ,תשים שרון,ותדע שעשית את הדבר הנכון.

כלפי חוץ אתה צודק

אך איך בדיוק נצא למלחמה כיוסי (שריד, ביילין) יוכיחו 1000 פעם ביום בתקשורת שזאת מלחמה מיותרת. איך אני אלחם כשחברי לידי מספר לי שחבל לאהרג עבור שרון כי אפשר היה לעשות (בולשיט) שלום?????? פילוג כה גדול בעם הינו חיסרון אסטרטגי ובחיסרון כזה מלחמה עלולה להיות קטלנית...........

אתה וחבריך תשמעו מהצד השני את ערפאת וחבר מרעיו...ואז...ביילין ושריד יישמעו לך מנותקים מהמציאות..

אין לי חברים

עיזבי את ערפת. הוא לא הנושא. בשאר, סאדאם, קדאפי, נסרראלה - הם על הפרק פה.

תפסיק עם ההסיטריה או שתיכנס לבדך לשוחה....

אתה חושב שלא נוכל לעבור מלחמה במידה ותהיה?! אל תלך להילחם...תמשיך להבהיל את עצמך. זה הפיתרון. הם לא יסתכנו כל השלישיה המפוארת הזו במלחמה עם הצבא הכי חזק!!! ויש לנו את כל האמצעים להדביר אותם. אתה לא יודע את העובדה הזו? תדע עכשיו ותרגע...ביום שלישי תעשה את הדבר החכם וזה מה שעכשיו עומד על הפרק. כל הסצנריו המפחיד שלך לגמרי לא מפחיד. לא נעים לא רצוי עדיף להימנע, אבל הגישה המראש ``הם כולם יעלו עלינו ולא נוכל להם``.כאן אתה טועה. והם יודעים זאת.

sanlee

New member
כי בתחבולות תעשה לך מילחמה!

אני לא אדם דתי כפי שאתם רואים אפילו בעד גיוס כל תלמידי הישיבות. אבל יש לנו הרבה מה לילמוד מספר הספרים . מאחר ואנו כפי הניראה עומדים בפני ``סיבוב`` נוסף כדאי שנזכור את הכתוב מעלה. זה מובא למי שיצא ל``סיבוב`` הבא מבננו אותי זה כולל בטוח .

שרוף

New member
נירקבלו

מה לעשות ואני חושב קצת אחרת ממך. לדעתי הסכנה הקיומית הבוערת והחשובה ביותר לישראל היא לא מצד הפלשתינים. הסכנה האמיתית וזאת כאמור לפי דעתי בלבד היא מהרכב הכנסת מהמפלגות החרדיות שס ויהדות התורה. ממסד מושחת הקונה שלטון בכסף ובכיבודים בעוד למעלה ממיליון אזרחים חיים מתחת לקו העוני. ולכן לא אצביע בעד שרון ולא בעד ברק.

sanlee

New member
שרוף ידידי!

את השפה הזאת החרדים מבינים ``מחריבייך יצאו ממך `` והכוונה היא רק לאלה ששוללים את קיום המדינה ,כציונית ודמוקרטית .ובכל זאת ,זה לא רק החרדים יש גם משכילים מהשמאל השוללים את קיום המדינה והם גם בקטגוריה זו.והכוונה היא לפרטים ולא כקולקטיב. הפלסטינאים בקונסטלציה הזו לא מהווים סכנה קיומית אבל לפי הצעת ברק זה דבר אתר לגמרי. כברגע שאין לך שליטה על גב ההר ,והמעברים שעל הירדן אז אנחנו בבעיה רצינית ביותר.

איך?

ש``ס ושאר החרדים, גם אם מאוד יתאמצו, לא ישמידו את מדינת ישראל. הרוב החילוני הלוחם, בפיצולו הבילתי נסבל, ישמיד אותה.

Adamico

New member
או שלא

אני אישית מעדיף את ברק בשלטון בעת מלחמה, שרון נכנס 45 ק``מ בלבנון מי אמר שהוא לא יחזור לשטחים??? ברק יודע שאין לנו מה לעשות שם ואם נעשה זאת לא רק שיהרגו לנו יותר חיילים נחזור לאותו מבצ לפני 10 שנים ומי יודע מה יקרה אז, ברק עדיף על שרון מכל בחינה שהיא, ואם תשאלו אותי במובן מסויים שרון אפילו יותר קיצוני מגנדי

ממני שמקורבת לגנדי אני חייבת לציין שחלקית אתה צודק...

שרון לא יותר קיצוני מגנדי, גם גנדי לא קיצוני, שניהם יודעים ומכירים את הערבים ואת המדיניות שלהם יותר טוב מברק, ומכיוון כך יקח לך עוד זמן כנראה להבין שאין ברירה אחרת אלא להפעיל כוח. ובעובדה, ראש ממשלה כמו ברק שהסכים לגחמותיהם של ערפאת והכנופייה שלו, והסכים לוויתורים שיכולים לסכן בטחונית את המדינה...בעובדה וטול קורה מבין עיניך, הם לא קיבלו זאת, כיוון שהם רוצים הכל!!!! כולל אזור המגורים שלך, רחמא ליצלן, על זה לא תוותר נכון? אם כן, יהיה כאן שלום. נמאס להיתקל שוב בתמימות של אנשים כמוך שלא מבינים מתוך סוג של אטימות כנראה, או פחד אלוהים, שאם לא תחזיר הכל ותסכים לזכות השיבה...לא יהיה איתם לא שלום ולא בטיח. עוד לא הבנת, אה?!...חבל. אתה תהיה המופתע..אנחנו לא.

Adamico

New member
לא נכון

אני גם חושב שתיהיה מלחמה אני אומר שהם מטומטמים הם הפסידו פעמיים מדינה 48 והיום, אני שמח שברק ניסה לעשות הכל כדי להגיע לשום הוא הוציא להם את כל הקלפים והיום מדינות העולם מכירות בזה שאין לנו פרטנר לשלום ,וזה השיג אדיר כי מה לעשות גם מדינות העולם חשובות, יש משפט נכון שאומר ``לפלשתינאים מגיע לקבל את שרון אבל לנו לא``, אני אישית חושב שצריך לעשות הפרדה חד צדדית ובזה לסיים את זה

שרוף

New member
מה אתה מעדיף שיהרגו אזרחים?

צה``ל תפקידו להגן על אזרחי המדינה. נכון להיום צה``ל לא ממלא את תפקידו בגלל עצירות פוליטית ונהרגים אזרחים. מצב זה הוא בלתי נסבל והוא חייב להפסק. צריך לעשות הכל כדי להפסיק את הפגיעה באזרחים כי אחרת אין לנו מה לעשות פה והטירור ינצח. ברק הפסיד במלחמה בטירור אולי שרון יצליח איפה שברק נכשל.

Adamico

New member
שרון יבחר ואני יתן לו זמן ותיראה שגם הוא יתקשה

למעלה