שרוף! צא מהרגשי!

• פותח הנושא *pank
  • פורסם בתאריך

*pank

New member
שרוף! צא מהרגשי!

לפני שבאמת תמצא את עצמך שרוף, די להתלהם, מבינה שקשה לך להתמודד עם הדעות שלי. רק ראש גפרור שרוף יכול להתיימר להכיר משהי באופן כה שטחי. אז תפסיק להתנפח, כי האגו שלך עומד להתפוצץ. למזלך אני שפוייה אחרת הייתי מעורר בי יצרים פירומניים, ומכיוון שרוב הסיכויים שתבלבל את המילה הזו עם משהו אחר, הכוונה לאדם המצית באופן כפייתי. כשיבוא לך להתנצל במקום ללכת בדרכיו הנלוזות של הראובן, תקבל ממני יחס אנושי, מוחלת לך רק בגלל שאני יודעת שאתה ילד מבולבל. פאנק שמנסה לשמור על אורך רוח.

*pank

New member
מרוב קוצים, לא רואים את היער

לילה טוב לך קוץ חמוד!

שרוף

New member
היא לא טעתה ביער מרקי

היא שטופת תעמולה שמאלנית חולנית קיצונית מסוכנת ויש לה החוצפה להאשים פה אנשים בקיצוניות. ימנים לשיטתה הם קיצוניים שמאלנים הם נורמליים. האמן לי אני מודה ומתוודה על חטאי מן העבר הייתי פעם בשמאל וברחתי משם כל עוד נפשי בי בגלל אנשים כמוה.

שרוף

New member
האמיני לי אינני זקוק ממך לאיזה שהוא

יחס לא אכפת לי מה את חושבת עלי זה לא מזיז לי כהוא זה. את אומרת הפסק להתלהם. איפה את מוצאת התלהמות? הביני אני לא סובל אותך לא רק בגלל הדעות שלך אלא בעיקר בגלל הדרך בה את מציגה אותן. יש לי חולשה אנושית מה לעשות לדרך ההתנהגות שלך לתחושת העליונות והשחצנות שלך אולי על אחרים היא עובדת אבל לא עלי (להזכירך הייתי שם פעם בשמאל) ואני אחשוף אותך. לאט לאט אני אוציא ממך את הצביעות שלך ואשטח אותה פה בפורום לעיני כל. אני רואה שנכנסתי אצלך למשפחת אלו המעוררים בך יצרים. אני מוחל על הכבוד המפופקק הזה.

למעלה