שרוף על ליה ועל ריקי

tsveeka

New member
שרוף על ליה ועל ריקי

ליה כ"כ יפה. ריקי סקסית. תסבירו לי למה ליה בכלל אוהבת את קובי שהוא חרא של אדם????? בוגד ואופי מחורבן, בכלל לא אוהב את ליה. יעל חמודה. רותם שנונה מאוד. שירן מדהימה אבל צעירונת. ירון ג'נטלמן כמעט כמוני. ארז סתום בלחץ, מה הוא מאשים את ירון בזה שיעל התאהבה בו? זיו ליצן, מה רותם ראתה בו? ענבר מתעסקת עם גבר ללא מחויבות ריגשית.

yuli c

New member
אז ככה...

ליה באמת יפה.
את ריקי לא הייתי מגדירה סקסית היא פשוט לובשת בגדים צמודים שקטנים עליה...
בקשר לליה וקובי הם באמת זיווג מוזר הם כאלה טיפוסים שונים בשביל להיות זוג. אני חושבת שבאמת ההתנהגות של קובי לא יפה. אבל בכללי אני לא חושבת שהוא דמות רעה, הוא דמות מורכבת כמו כולם יש בו גם טוב וגם רע.
יעל באמת חמודה.
רותם ממש אחלה היא חזקה, אמיצה וטובת לב ובכלל דמות מקסימה.
שירן ממש מעצבנת לא סובלת אותה היא מתלהבת מעצמה יותר מידי ובכלל מנסה כל הזמן לסכסך בים ארז לירון בגלל זה ארז כזה לחוץ וחושב שירון הוא לא חבר אמיתי שלו וחושב שהוא וירון כל הזמן בתחרות. באמת הגיע הזמן שהוא כבר יצא מזה הוא כזה מדהים ושווה פי אלף מירון חבל שכל הבנות נדבקות דווקא לירון...
זיו באמת מצחיק, בעיקר הדיבור שלו, הוא מדבר כמו אוטיסט כל מילה בנפרד כאילו הוא מנסה להסביר איזה משהו חשוב, אבל הוא דמות טובה ואני חושבת שזיו ורותם ממש מתאימים.
ואני חייבת לציין שענבר ואודי זה הזיווג הכי פתטי שיש בסדרה הזאת. ובכלל ענבר למרות שהיא מעצבנת היא מאוד מסכנה שהיא חשבה שלאודי יש רגשות אליה מצאה לה עם מי להתעסק... והוא כזה בן אדם מגעיל הוא ידע שיש לה רגשות אליו ושהיא מחפשת משהו רציני ולא סתם סטוץ והוא ניצל אותה רק בשביל סקס בקיצור ממש דפוק. זהו נראה לי...

shiran™

New member
אממ... ../images/Emo121.gif

ליה באמת יפה.
ריקי יפה, יש לה מין יופי כזה...
ליה וקובי באמת לא מתאימים. היא ילדה טובה ת"א והוא אחד כזה שלא שם ז*ן על אף אחד.
יעל לא חמודה
רותם פשוט נשמה
אייקון של |מלאך| היה מאוד מתאים לה, אם היה..
שירן משחקת טוב, אולי....
ירון
|מזילה ריר|
ארז.. לך תבין אותו..
זיו באמת מדבר כמו אוטיסט אבל נראה לי שבעתיד הוא ישתנה...
ענבר ואודי =

עדן לוי

New member
בואו נגיד ש...

-ליה צדקנית די, אני לא ממש מתה על הדמות שלה, היא גם מוזרה כזאת כי ליד קובי היא כמו איזה כלבלב מפוחד אבל ליד השחקנים בהצגה וליד המשפחה שלה היא מלאת ביטחון! וזה מעצבן אותי! -ריקי משחקת נפלא היא אמינה ואמיתית(אבל היא קצת צומי, שכל פעם משווה את עצמה לליה) -את ירון אני די אוהבת הוא מקסים, והוא משחק נהדר אבל הדמות שלו מושלמת מדי כאילו שהוא תמיד משיג מה שהוא רוצה(וזה סתם נראה לא ממש אמיתי!) -את ארז אני לא ממש מבינה הוא כל פעם משנה את האופי שלו וגורם לי לחשוב עליו משהו אחר... -שירן היא חתיכת פוסטימה מעצבנת מתלהבת ועקומה, אולי במציאות היא חמודה אבל הדמות שלה בלתי נסבלת! -זיו תמים כזה הוא בסדר כאילו יש לו לב טוב! -והגדולה מכולם היא רותם- פשוט דמות מדהימה! נחושה אמיצה יפיפיה וטובה! והיא ממש משכנעת וגם בתור רם! אין היא פשוט גדולה!

tsveeka

New member
שאול צנון וקובי בוגד

שאול יבש כמו צנון. נירה די טיפשה שהיא התחתנה עם אהבל כזה, כבד. כשריקי הייתה חטופה הוא לא ממש התאמץ. אודי נהייה חלאה שהוא דורש מענבר לעשות הפלה. קובי חנטריש, הוא נמצא בכדי להוסיף פילפל לסידרה. ליה צדקנית אבל אני מחכה שהיא כבר תבין שירון הוא הגבר בשבילה. מה היא אוהבת את קובי? אהבה מוזרה לאללה.

lital™

New member
..?!..

היי, אני ליטל בן כמה אתה? מאיפה? איך אני גם חושבת שאיך שליה מוצאת משהו בקובי המטומטם הזה, היא כזאת חמודה והוא כזה מגעיל!!!!!! למרות רוב האנשים כאן, אני אוהבת את יעל, היא חוצפנית כזאת והיא משחקת מישהי די מגעילה והיא עושה את זה מעולה! ריקי היא חמודה אבל מעוררת רחמים, היא חושבת שכולם שונאים אותה ומבקשת מאנשים שיחטפו אותה..?!.. זה ממש מעורר רחמים. ארז הוא מפגר לאללה! הוא מגעיל ודפוק ואני שונאת אותו, הוא מזה מקנא בירון וירון החמוד, הטוב, והמקסים לא קולט את זה! ירון ממש תמים. אני אוהבת את שירן בגלל איך שהיא מנפנפת בנים.. ואיך שהיא ערמומית ותככנית.. רותם היא כזאת חמודה, לדעתי זה מאד אמיץ מצדה להתחפש לבן, ורואים שהיה חשוב לה לשחק בהצגה- המטרה מקדשת את האמצעים. ביי, ליטל

למעלה