בחדר היכן שהכלב יש רדיו להפעיל אותו פעמיים,,, ותקבלו עוד פתק עם מס' 33 הראשון היה 30
מ מקס6 New member 20/7/07 #42 בחדר היכן שהכלב יש רדיו להפעיל אותו פעמיים,,, ותקבלו עוד פתק עם מס' 33 הראשון היה 30
מ מקס6 New member 20/7/07 #43 בחדר היכן שיש מאוורר תיקרה קליק על,,,,, התמונה בצד שמאל מקבלים מן פח צבע סגול על השולחן לצייר בגיר ואחר כך לשפוך אתץ הצבע כמה פעמים עד שמקבלים טבעת
בחדר היכן שיש מאוורר תיקרה קליק על,,,,, התמונה בצד שמאל מקבלים מן פח צבע סגול על השולחן לצייר בגיר ואחר כך לשפוך אתץ הצבע כמה פעמים עד שמקבלים טבעת
R rinatt1 New member 21/7/07 #51 היי מקס, מצאתי איפה רושמים את הקוד.. בחדר עם המאוורר יש דלת בצד שמאל, כשלוחצים עליה נפתחת תיבה להכניס את הקוד. הבעיה היא שאין לי את הקוד, וכשהכנסתי את הטבעת לקופה לא קיבלתי דף עם מספר, כך שיש לי רק שני מספרים. מה הלאה??
היי מקס, מצאתי איפה רושמים את הקוד.. בחדר עם המאוורר יש דלת בצד שמאל, כשלוחצים עליה נפתחת תיבה להכניס את הקוד. הבעיה היא שאין לי את הקוד, וכשהכנסתי את הטבעת לקופה לא קיבלתי דף עם מספר, כך שיש לי רק שני מספרים. מה הלאה??
מ מקס6 New member 22/7/07 #56 שרון ,המפתח שייך לדלת היכן שקיבלת טבעת,,, המפתח נעלם ואז מופיע לך מלבן לקוד תקישי את הקוד בסדר כמו שכתבתי ואת בחוץ
שרון ,המפתח שייך לדלת היכן שקיבלת טבעת,,, המפתח נעלם ואז מופיע לך מלבן לקוד תקישי את הקוד בסדר כמו שכתבתי ואת בחוץ