שרונה!!!!

odedia

New member
שרונה!!!!

עדכונים. מידע. תמונות. צילמת שם?? איך היה?! עודד ש.

~orit~

New member
היייי לא פייר!!! לא ככה פותחים

הודעה לשובה של שרונה!!! עודד התכוון לכתוב: שרונה חזרה!!!!!!!! מה נשמע? מה שלומך? הכל טוב אחותי? עכשיו תתחילי לשפוך הכל או שכולם פה עולים עליך....

Art Of Madness

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo187.gif../images/Emo19.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....

ilovem

New member
אהההההההההההה! לא-קיפוד!

את בישראל? אההההההההההההההה...........מה המצב שרונה? איך היה? איך גרמניה? איך מייקל? נפגשתם? יש תמונות? איך התחת שלו? היו הרבה מעריצים? היית בסצינת המרפסת? איך היה המלון? הכל טוב?! שפכי הכל

pulpula

New member
אוקיי אוקיי

חחח קודם כל עודד ואורית ביגגג.. לא צילמתי שם כי היו מינוס 6 מעלות ולא ממש יכולתי לזוז חחח ק ד ח ת !!! אבל היו כמה שצילמו ויהיו מספיק הקלטות דונט וורי :) צילמתי אותו במצלמה רגיל, אבל איך לא התמונות על הפנים... עכשיו באשר למה שהיה פיווו זה ארוך... הממ... בנתיים על קצה המזלג.. לא פגשתי אותו לצערי, היה לי מזל נאחס בטיול הזה... אבל כן אמרתי לו שאני מישראלללל ושישראל אוהבת אותו HEE HEE והוא היה כזה חמווווודדדדדדד והוא מלמל כמה דברים כמו I KNOW ISRAEL שנשמע יותר כמו איזריאל עם המבטא האמריקקי שלו איזריאל לאבס מי??? והוא נראה כ"כ טווווווובבבבבבבבבבבבבבב אהההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני לא מאמינה שזה נגמרררר ראיתי את פרינס ופאריס ומייקי הוא הבן אדם הכי חמוד בעולם כשהוא נמצא לידם [ וגם לא לידם חחח ] ואאאאאהההה איזה משקפים פאדחניות אני לא מאמינה אה כן.. ו... שנייה

ilovem

New member
......

ומתי יהיה המשך? אם אמרת לו שאת מישראל=פגשת אותו, או שאני טועה ואני מתקשרת איתו בטלפתיה? הוא אמר "איזרל לובס מי"?! כן..הוא באמת נראה טוב...... ואיך את יודעת איך מייקל ליד פרינס ופאריס? אני לא קולטת את זה...את מדברת כאילו את מכירה אותו כבר שנים... פדחניות? המשקפיים?! איפה את חיה לא-קיפוד?! הוא נראה כל כך טוב עם המשקפיים הללו! כל כך מתוחכם...כל כך בוגר.... ולא הבנתי את הקטע עם המתנה.

pulpula

New member
יעל

הכל טוב? אני ממש לא מכירה את מייקי שנים אני לא יודעת מאיפה הבנת את זה הייתי מאוד רוצה אבל לא כל מהשאני יודעת זה ממה שראיתי אני אכתוב מה בדיוק קרה מאוחר יותר..

ilovem

New member
מגניב לך.

הלוואי אני הייתי רואה את זה...ואצלי הכל טוב, איך אצלך?

ilovem

New member
מה שלום הקוצים שלך?

אהה סליחה.את הרי לא קיפוד...*פונה לקיפוד האמיתי*-מה שלום הקוצים קיפוד אמיתי? את באה למפגש בחנוכה לא-קיפוד יקרה? את חייבת לבוא!

~orit~

New member
חחח היא לא צריכה לפגוש אותו כדי

להגיד לו איזראל לבס יו. גאון. היא פשוט נדחפה לידו כמו כל שאר המעריצים והיתה מספיק קרובה אליו כדי למשש לו תתחת וגם כדי להגיד לו את זה... הבנתוס? וזאת מתנה שחבר שלה קנה לה - תקליט ענתיקה... ומייקל חתם לה עליו!!!!!! והיא ראתה אותו עם הילדים באוטו חח.. יש לה סיפור מצחיק בקשר לזה... אתם עוד תשמעו
עכשיו יש מבין? ואני גם מסכימה שהוא דווקא נראה טוב עם המשקפיים

ilovem

New member
אוקי.....

הזילזול שלך ממש פוגע! לכי לבית אבות וצאי מהפורום! לא נאה לך שאני מטומטמת?! (
) רגע.......אם היא הייתה מספיק קרובה כדי למשש לו ת´תחת זה אומר שהיא מיששה לו את התחת? איזה כיף לה שמייקל חתם לה עליו...הייתי מעדיפה שיחתום לי על דברים אחרים......אבל לא משנה, זה סטיות אישיות. אני רוצה לשמוע ת´סיפורים! סוף סוף עוד מישהי מסכימה שהוא נראה סבבה אגוזים עם שוקולד למעלה עם המשקפיים האלה! הוא ממש נראה חכם איתם....(תבינו מה שתבינו...
)

אהמ ../images/Emo23.gif

מייקל נראה טוב בכל מצב עם משקפיים בלי משקפיים! (עם בגדים בלי בגדים
)

nicole the one

New member
אורית יא סוטה!!!!../images/Emo80.gif

למרות שנכון אני מודה הוא סקסי אבל אין לי תמונה שלו עם משקפיים תראו לי..

למעלה