שרון

והנה תמצית הנכתב עליה ע"י איילון

אדם רגשן שמפגין חמימות מחד ואימפולסיביות מאידך. גישתה נעימה וחברותית. מתנהלת לפי שינויים במצב רוח. מצד אחד זקוקה לוודאות ובטחון, מצד שני צריכה ריגושים, שילוב שיוצר קונפליקט וקושי למצוא מערכת יחסים שתשלב. ניכר ששרון עברה משבר רגשי גדול לפני כארבע שנים, ועדין לא הגיע לשלב שהיא מבינה את הצורך בקשר רגשי ודאי. עליה לפתור מחסום רגשי מעברה בטרם תחליט במי לבחור. זקוקה לעבודה כשחקנית או אשת שיווק. זקוקה לכותרות. התכנית בטלויזיה - כמקפצה מוצלחת עבורה. ספק אם קשר עם אחד המועמדים יתאים לדרכה העתידית. אדם חד, בעל כושר ביטוי, זקוקה לגבר חזק בדרכו ופועלו, אך רגיש בתוכנו והתנהלותו. גבר חזק מבפנים עלול לא להתאים. תיתקשה למצוא את האידיאל שלה בתכנית. היא לא הולכת על זה עד הסוף ממקום של רגש, אלא יותר כמשחק, כשיווק, כמירה של משהו. סכוייה למצוא קשר אמיתי שיחזיק מעמד לאורך זמן הוא נמוך מאד. עיצה לשרון: שימי לב לתגובות שלך, להיות עדינה יותר. יש לך תגובות אימפולסיביות שיכולות להרוס בשניה את כל מה שאת בונה. עד כאן חוו"ד של איילון על שרון. לא קל לעבוד על הכתב הסרוק אבל אפשר.

שאני אפתח במשהו ? או קיי

יש בזה משהו ששרון בתגובה קשוחה/אימפולסיבית יכולה ליצור מתיחות וריחוק שיכולים לקלקל, מצד שני, אין צורך לייעץ זאת לשרון, היא מודעת לכך היטב ואף למדה להגמיש, לעדן, לרכך ולחמם, והשתפרה להפליא. לאור דפוסי התנהגות מעין אילו יש להניח, שבמרוצת עברה היא עברה אי אילו משברים, או נכון יותר, מערכות יחסים שניבאו טובות והפתיעו את המקורבים בסיום חד, והשתעשתה מהם כפי שתיתעשת מהם גם בהווה, כי היא אדם חזק ולא מתבכיין יותר מדי על חלב ומחזרים ששייכים לעברה. איזה משפט מצחיק הוא כתב: "זקוקה לגבר חזק בדרכו ופועלו, אך רגיש בתוכנו והתנהלותו". יש מישהי שלא רוצה אחד כזה ?

האמת שהכתב הסרוק מאד מטושטש

ממש קשה לראות משהו אם אני רואה נכון, יש אותיות נפוחות ומרוכזות באיזור האמצעי, הקו נראה ממש מרוטש ואני בספק אם כך זה נראה במקור. מה שברור זה שישנה מאמץ רב לשמור על ארגון ועל מרווחים בהירים (צורך בשליטה במצב, בתכנון ובהחלטות מחושבות וזהירות), אבל בפועל במיקרו יש לא מעט הפרעות בסדירות, מה שמעיד על קונפליקט לא פשוט בין הצד הרגשי והרגשני באישיות לבין הצד המחושב והרציונלי, וגם בין האיכפתיות וטוב הלב, לבין הצורך האגוצנטרי לבחון בזהירות חשדנית מה היא תרוויח מקשר זה או אחר. ולמה בעצם ששרון לא תישלח לנו לכאן את המקור? כתבי לי שרון...

למעלה