שרון 28...כמה עובדות....

moshem74

New member
שרון 28...כמה עובדות....

גם אני הייתי בחלום הזה תאמיני לי ...יש לי תקטע הזה גם כן...יכול להיות שאני קצת מוזר אבל אני חולה על בנות.....אני פשוט חולה אהבה. אני כבר למדתי על בשרי שהאהבה מתה...נשאר התכלס...בחורות היום כל מה שמעניין אותן זה כמה כסף יש לך ,איזה אוטו יש לך,וכמה אתה יודע להיות קשוח ורע!!! את כנראה יחידה במינה...בטוח לא כנראה... צרפתי כמה עובדות ...אני למדתי אותם בדרך הקשה...גם את תלמדי... בסוף הריי את תמצאי את עצמך עם איזה עארס מצוי...שיתייחס אלייך חרא...אבל את תאהבי את זה כי ככה זה...

cici

New member
חשבת פעם

שאולי זאת הסיבה שאתה לבד??? סלח לי על הבוטות אבל הצלחת להרגיז אותי!!!

moshem74

New member
תגובה...

כרגע...אני לבד... את יודעת למה? כי אני לא כזה ...פשוט לא???! אבל אני לומד ומשתדל...

שלום לך !!!!!

קודם כל סליחה, אבל מי אתה בכלל שתתימר לדעת מי אני , מה אני מחפשת , ואיך אני אסיים את החיים שלי ..????? שנית , כסף זה לא הכל בחיים , תאמין לי , צא מנקודת המחשבה הזאת ותראה איך תצליח למצוא לך אהבה .. ושלישית .. באמת שהצלחת להכעיס אותי עם ההודעה שלך ..

אפילו בלוז עצוב שהוא אומר....

אמונתי באהבה גדולה וכולכם יודעים זאת אך גם אני נתקלתי בבעיה המאוד מתסכלת שרוב הבחורות(ואני שונא להכליל) איכשהו מסתייגות מהבחורים הרומנטים ותמיד הולכות על הגבר המאצו הטיפש והילדותי(בסליחה לכל המאצואים הטיפשים והילדותיים שאולי קוראים את זה..:) אני לא יודע למה זה קורה אני לא מבין ואני לא מצליח לעכל... ואפילו בלוז עצוב כשהוא אומר שרוני זה אולי לא את ואולי לא מי שנמצא בפורום אבל לרוב בנות עושות את זה אולי בלי ידיעתם אבל אני יודע מנסיונות אישיים רבים כואבים ועדיין לא מובנים מקווה שאתם אוהבות לאהוב באמת את הדברים שחשובים שלכם לעד בלוז...

yoli

New member
בלוז!!!!!!!!!!!!!

אז ככה מאמי...נכון שבתת מודע אננחנו נמשכות למי שלא רוצה אותנו,למאצ`ו, וכ``ו....אבל אתם (וגם אני שאנת להכליל!!!) הכי הכי נמשכים לאתגר ל``קשה להשגה``, שבחורה רוצה אותכם זה הכי פחות עושה לכם את זה!.... ``נאבד הקטע``... לפי דברי בניחם רבים, מקווה שגם אתם לא שכחתם מהי אהבה.. אוהבת איילת

יולי..

אני יכול לדבר כתגובה רק על עצמי ועל כן אומר לך שאני נמשך לא לקטע של קשה להשגה אני פשוט רואה מישהי ויודע בשניה הראשונה אם אני נמשך אליה או לא להיפך מישהי שהיא קשה להשגה דווקה מרחיקה אותי כי אני לא אוהב סגירות נפשית ,מינית ובכלל אני מאמין שאם נמשכים צריך ללכת על זה... ובהודעתי הקודמת לא תקפתי נשים או משהו כזה אני פשוט עדיין לא מבין למה באמת ראיתי כל כך הרבה פעמים את התופעה הזאת וזה מעציב אותי זה הכל... מקווה שתביני אוהב בלוז...

yoli

New member
בלוז..

אתה יודע ישבתי וחשבתי על זה הרבה , במיוחד עכשיו שיש לי משהו בין הידיים, והגעתי למסקנה שיש משהו בדברייך יותר ממה שחשבתי , כיאלו כמובן שגם בנים כאלה לא חסר, אבל יכול להיות (99%) שאנחנו פראנואידיות, נמשכות ללא נמשך וכ``ו... היום תפסתי אצלי את ההרגשה הזאת, ואני יודעת שהיא קיימת, אני מנסה להבדיל אותה מייתר הרגשות שלי לבחור, שהם מדהימות ועושות אותי מאושרת, תודה על שפקחת את עיניי... ובטח שאני מבינה... איילת

moshem74

New member
הלו!!!!

אתה כ``כ צודק...כמה שנתייחס אליהן בזילזול,באי אכפתיות,במאצואסטיות ובטיפשות...כן הן ימשכו אלינו יותר בנות...(לא רק למרוקאיות שבניכן)...קודם כל תירגעו...הביטו סביב,מי זוכה בסופו של דבר בבחורות הכי יפות\שוות\מדהימות\כוסיות... נכון...הערסים,הטיפשים,המכוערים ....תקנו אותי אם אני טועה!!! אז למה לעזאזל צריך להיות גנטלמן איכפתי???למה??? מדהים פשוט מדהים!!!

הסיבות שלך לא נכונות בעיניי!

אתה עושה את הדברים מהסיבות הלא נכונוצת בעיניי אני רומנטיקן ``וגנטלמן`` כי זה אני ואני אוהב את זה ואני לא מעוניין להשיג את הכי יפות או הכי כוסיות אני מעוניין להשיג את מי שאני רוצה אין לי הגדרות למי זאת ואני לא מקנה בערסים אני פשוט לא מבין למה זה קורה אני לא כועס כי אין לי סיבה אני פשוט ממשיך בדרכי ומוצא את הנשים שכן מעריכות רומנטיקה מקווה שתבין אוהב ןנאהב בלוז

yoli

New member
בלוז...

צודק אתה בדברייך........ מקווה שכך תמשיך.

אין לי מילים ..

אני ממש מרחמת עליך אם אתה חושב ככה... והכעסת , העלבת ופגעת .. מקווה שאתה מרוצה ושיהיה לך שבת שלום

blue love

New member
moshem...

אתה יודע?.. אני קורא מה שכתבת ..ואני יכול להבין עכשיו למה אתה בעצם לבד... ולדעתי אם הגישה שלך תמשיך להיות כך...אתה לא צפוי להיות נאהב בזמן הקרוב.. משתתף בצערך.. blue

moshem74

New member
אהלן אחי....

אתה יודע...אני יושב כאן וצוחק לי... אתה תמשיך לך בחיי הסקס הוירטואליים הפרועים שלך,אני פשוט נהנה לקרא לפעמים את דברי האהבה שלך ושל אחרים כאן...אבל שורה תחתונה...מה ייצא לי מזה???.....נכון...כלום! פשוט כלום. האהבה היא כמו כל דבר בחיים...אם לא תחפש ותשקיע מאמץ...האהבה לא תופיע לך יום אחד ותדפוק לך בדלת...בוא הגעתי... דברים כאילו קוראים רק בסרטים או בחלומות...וחבל... זה כמו לחפש עבודה...אם תשאר בבית ולא תעשה כלום פשוט תשאר מובטל... מה שאני מנסה לומר לך או לאחרים פה...לשקוע בחלום זה אחלה אבל תכלס..... תחשבו על זה יאללה חברייה -אני לא יודע מה איתכם אבל לי יש דייט היום...בייי... מקווה שייצא לי משהו...הפעם אני אשתדל להיות רע.

moshem74

New member
בקשר לאהבה...

אהבה אחת כבר יש לי...חונה למטה בחנייה שלי... האמפרזה טורבו הכחולה שלי... והמבין יבין. ביי...

למה ההתנגחויות??

אני דווקא חושבת שאתה צודק? למה אומרים שאתה תשאר לבד? אתה דוקא מציאותי, אתה צודק, אהבה צריך לחפש ועוד איך. אבל, לא כל מי שנמצא כאן כל כך הרבה שעות, זה אומר שאין לו אהבה, וגם מי שמדבר או מדברת רומנטיקה אין לה את זה, יכול להיות שיש מי שמעדיפים להמשיך לדבר על רומנטיקה ולא להתפשר ללכת עם סתם מישהי או מישהו שלא מתאים להם. בקשר לדייט שלך, הרי אתה יודע שאתה צריך להיות מי שאתה. יוניתתת

blue love

New member
חיי סקס וירטואליים????

אחי?...אני עדיין לא גמרתי מהשירים כאן...ואתה?? ולמה אתה דואג מה יצא לך מזה?... אם אתה לא מוצא כאן פינה חמה ואוהבת...ואתה מרגיש כמו נטע זר... אז למה אתה מתאמץ ומשקיע כתיבה כאן? אל תיכעס..אבל אני ממש לא יכול להבין אנשים שבמקום לפרוש כנפיים ולעוף..הם נישארים לדגור בקן שלא שייך להם תפנים אחי.. blue

למעלה