שרון 14

BlogTV Police17

New member
שרון 14 ../images/Emo24.gif

אז ככה אחרי שבוע עמוס בעבודה ... מצאתי זמן להודות לך שחזרת אלינו ... ורציתי להגיד שאני תמיד מת עלייךךךךךךךךךךךך בחיי ... אז שיר קטן מתוך געגוע
פתאום הזיכרונות בבת אחת עולים פתאום תמונות תמונות שבאות לי בגלים מתוך המיתרים רק שיר אחד נשמע השיר של השירים שקשור לשם אחד שרון, שרון, שרונה השיר לך שייך שרונה ימים של סתיו באים, בתוך הלב שריפה פתאום געגועים לשרונה היפה עכשיו האפלה יורדת על העיר ופתאום דממה גדולה, ונשאר לי רק השיר שרון, שרון, שרונה השיר לך שייך שרונה שיהיה בהצלחה ... תמיד איתך !

BlogTV Police14

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo24.gif

ערניי נשמה ידעתי שלא שכחת אותי אחרת הייתי מטפלת לך באינסטרומנט תגעגעגעתי נורא

BlogTV Police14

New member
../images/Emo168.gif

הוספתי שיר תהנו אם לא דפקו הראש בקיר חזרתי מהגלות אני כבר בתקינות חיכיתי רק לך ולא לאחותך לא רוצה אדמין ולא אחמד יאסין בוא מהר היא מתפשטת ..אוי זו שוב המרשתת ואם חזרתי אל דאגה פשוט כי אין זו אגדה ממצב מה עיניינים?מתי חוסמים את הקטינים? ואם יראו רק חזיה שרון 14 כבר מזיעה יאללה הלכתי לנוח בטח אומרים:נומי נומי אנשאללה לא תקומי

BlogTV Police29

New member
אוח ערן אמ....

שמע זה לא השיר הראשון שאני רואה שאתה כותב כבר כמה מעריצות שלי חשפו בפני את המכתבי האהבה שלך. ואם יש לך שריבה בלב מגעגועים ===שלומי הכבאי==== בשטח אל תהסס להתקשר 102 :) . וסאלי לגבייך לקק לי:p

BlogTV Police38

New member
מחזק מחזק ומחזק....

שרון איך אני שמח שחזרת אלינו סוף סוף אין את מדהימה ואחת כמוך צרכים להחזיק ב2 ידיים ולא לתת לך לברוח בעתיד!! מת עלייך

למעלה