שרון תתחילי!!!!!!!!!!!!!

טוב!!!

דווקא היה כיף היום!!! לא?? בהתחלה לא היה משהו אבל בסוף סוף-סוף אמרתי את מה שהיה לי להגיד! מה איתך? ומה אתה עושה יום שישי?

טוב!!!

דווקא היה כיף היום!!! לא?? בהתחלה לא היה משהו אבל בסוף סוף-סוף אמרתי את מה שהיה לי להגיד! מה איתך? ומה אתה עושה יום שישי? ובכלל שאלה לכולם- מה אתם עושים יום שישי???

חיים 17

New member
אני מקווה לראות אותך!!!!!!!!!!!

אני יפגוש אותך????????????? יש מצב שמחר ניפגש?????????

נו!!!

אבל אסף עובד! ואמרתי לך שלא נעים לי להכיר את אמא שלך לבד.. אני מעדיפה שגם אסף יהיה ואז יהיו לי פחות פאדיחות! וזה מעצבן שאתה בכלל לא מתייחס למה שאני כותבת!

מי התעצבן?

ולא משנה! אולי זה לא היה כזה רעיון טוב שנדבר פה! לפחות בטלפון ופנים אל פנים אנחנו מדברים נורמלי.

חיים 17

New member
באמת את צודקת

אני אוהב אותך מאוד מאוד מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה לראות אותך כמה שיותר מהר.

כן אנחנו נפגשים בשישי.

אבל לאן נלך? ועם מי אתה רוצה ללכת? והשאלה הזאת לכולם- מה אתם עושים ביום שישי??? ~יום אהבה שמח לכולם!~

ככה אני אוהבת אותך ../images/Emo140.gif

אם יש מצב שניפגש מחר אז סבבה, אולי נבקר את אסף בעבודה?
ואם אתה רוצה אז כשאסף לא יעבוד נבוא אליך.

חח לא יודעת..

באוטובוס דיברתי איתה והיא הייתה עצבנית על משהו, לא יודעת על מה. אני חושבת שזה בגללי ובגלל קרן, גיל ונועה, כולנו אמרנו משהו אחד והיא אמרה משהו אחר אז יכול להיות שהיא התעצבנה שכאילו כולם נגדה.. מחר בבצפר אני אברר את זה איתה. מה שלום איציק בן-גור, מני, שלום, מודן, יניב וכולם?

חיים 17

New member
הם בסדר גמור

היום היה למני שלום ואיציק אימון. מה שלום ענת עדן יעל ואסף? אם את מבינה למה אני מתכוון

הבנתי..

בכל מקרה לא אמרת לי עדיין לאן אתה רוצה ללכת בשישי ועם מי? ובאסה שלוקח שעה לכל הודעה..

חיים 17

New member
כן כבר אני הולך לישון!!!!1

עדיף לדבר בטלפון כבר. אני כבר ידבר איתך לאן נילך יום שישי, פנים מול פנים. אני מקווה לראות אותך מחר אני אוהב אותך אותך לילה טוב מתוקה.

למעלה