שרון שלי גוסס שלך

miny aha

New member
שרון שלי גוסס שלך

שרון שלי אתה יודעת כמה אני מתגעגע לימים שלו לאהבה שלך אני מתגעגע לריח שלך לפנים שלך למגע שלך שרון,אני אוהב אותך אני תמיד אוהב ולעולם לא אוהב אחרת שרון, את צריכה לראות את מאיה שלנו מאיה שלך אייך היא גדלה היא כבר זוחלת והיא כלכך יפה ממש כמוך שרון, את יודעת אני כול כך אוהב אותך ולעולם לא אוהב אחרת לעולם לא אוהב עוד אישה לעולם רק אותך רק אותך עד שאני כבר אוהב גברים את יכולה להיות בתוכה שלעולם לא אבגוד בך עם נשים אחרות. אני פשוט לא יכול ולא אוחל להחליף אותך באחרת אהובתי.... את לא יודעת כמה אני מתגעגע אליך אוווי שרון [את יודעת המכתב הזה לעולם לא יגיע אליך לעולם לא ואני לא יודע מה לכתוב עכשיו היידים שלי רועדות ויש לי דמעות בעיינים ואני כול כך רוצה שתרדי בחזרה אלי ותגידי לי שהכול הייה בסדר שאת איתי שרון אני כול כך מתגעגע כול כך וכול כך כואס למה הייתי צריכה לאזוב אותי כאן לבד לבכות בגללך לגדל את מאיה להיתגעגע אני הייתי צריך למות לא את אני הייתי צריך למות לא את אני!!! אווי שרון טני אוהב אותך כול כך ומתגעגע כול כך וכול כך רוצה למות... להגיד עליך להיות שוב איתך שרון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גוסס תמיד מייק פרסמתי את זה קודם בבלוג שלי שאף אחד לא קורא ורציתי משמישהו כן יקרא ויאזור לי אני לא יודע מה לאסות חוץ מלהיצטרף אליה על אהובתי עם מישהוא יכול לעזור בבקשה לא בישבילי אני לא חשוב בשביל אחותץי וביתי אני אל רוצה להשאיר אותם לבד אבל אני לא רואה ברירה אחרת הבולג: חיי זבל

מסר למייק../images/Emo24.gif

מייק ליבי איתך,זה קשה לאבד מישהי אהובה אבל אתה צריך לחשוב על הילדה שאם אתה תעשה את מה שאתה רוצה לעשות הכאב הנורא הזה ילווה אותה כל החיים ולכן עליך להיות חזק למענה ולמענך,אומרים שהזמן מרפא הכל,מה עם משפחה קרובה שתתמוך בך? אם כן זה נפלא אבל אם לא אני מציעה לך לפנות לעזרה או לקבל יעוץ מאנשים המתמחים בכך ושוב ליבי איתך,מקווה שמה שכתבתי יעזור לך,תחזיק מעמד.

miny aha

New member
יש לי אבל אין

יש לי אחות הכי טובה ומדהימה העולם שלה עצמה יש ארבע בנים ןהןרים אין לי אבל זה בסדר היתרגלתי

מייק אני מקווה בשבילך שתשמור על היל

למען הילדה תנסה להתאושש,אני יודעת שזאת אבדה קשה אבל בשביל הילדה אתה חייב לעמוד על הרגליים ולנסות להמשיך למרות שזה מאוד קשה,אני מקווה שתוכל לעשות את זה,אני שולחת לך חיבוק ענק בתקווה שזה יתן לך קצת כח,שמור על עצמך ועל הילדה.

miny aha

New member
ורדינה

תודה לכם אני מכיר את עצמי ואני יודע שמאני היתאושש כי אני תמיד עושה את זה מה אני יגיד התרגלתי אני לא ממש אחרי על מאיה כרגע אבל אני שומר עליה תודה על התמיחה. מייק

למעלה